icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ladore
3. apr 2015

@bumibo to čakáš 2?

bumibo
3. apr 2015

@ladore mam 2rocneho rarasa doma 🙂

ladore
3. apr 2015

@bumibo tak to preto🙂) pri druhom tehu skôr vidno buško lebo tie svaly sú už roztiahnuté u teba pomerne čerstvo a teraz sa znovu začínajú rozťahovať - u mňa pri 2hej babuli bolo detto

bumibo
3. apr 2015

@ladore no veď brucho ani neviem stiahnuť, to ma ako prvé triko, ze veď ja brucho neviem stiahnuť, ako keby balon tam mam..taka som nafúknutá..ty mas ako staré? Takže z toho môžu byt teda tie bolesti?

ladore
3. apr 2015

áno môžu no ja mám prvú skoro 11 a druhá bude mať 1.6. -3r a pri tejto som mala bruško už keď mi test ukázal tmavé čiarky obecca v 4-5tt a v 8tt na sone som ho mala ako iné v 4tom

lia23
4. apr 2015

@hlavacova007 na tom vrchnom je cosi vidiet, ten spdny len veeeeelmi veeelmi slabulinko, testni o dva-tri dni a uvidis 🙂drzim palce 🙂

lia23
4. apr 2015

@dominikakukova no aj kamaratke ukazal tiez ixty test az po tyzdni meskania, a to som ho rengenovala osobne :D a nic :D takze nezufaj, vsetko je mozne 🙂 testni a budes vidiet, uz by mal byt islnejsi 🙂

lenka54321happy
4. apr 2015

Baby mam este jednu flasku Femigardu novu, neotvorenu...tento zazrak je na podporu plodnosti zeny...napiste ak mate zaujem....
http://m.otehotnenie.sk/p/180/femigard-i-rastli...

ladore
4. apr 2015

Tak zienky co poviete dnes poobede woman secret 10 aj pepino v limite oba

ladore
4. apr 2015

A tu je pepino vrvhny vcera rano stred vcera 16.00 a spodny dnes 16.00 🙂

kristinka28
4. apr 2015

@ladore gratulujem pekne sa vidi 😉

ladore
4. apr 2015

@kristinka28 juuj som rada a moc len viem aKo to býva takže sa snažím držať pri zemi ako sa len dá...aj keď po skoro roku snaženia je to pocitttttttt 🙂)) dúfam že bude silnieť a dotiahneme to dokonca

1234lubka
4. apr 2015

@lucia1002 inofolic bol pre mna"bomba". Len drahy...raz som kupila tu z mk 17sackov, pila.som od 1dc kym som vsetky.sacky nevybrala a v ten mesiac 29dnovy cyklus..ale ked mi pomaha alchemilka tak naco drahy inofolic...mne tiez ten caj nejak extra nechuti..ten pol litrovy je mutny a plavaju v nom take vseliake ciastocky...no vyzera to ako žbrnda 😀 😀 ale nevadi mi to 😀 😀 ked pomaha na cyklus tak čo 🙂 drzim palceky 😉

1234lubka
4. apr 2015

@steinarka na dovolenke sa vraj dobre robia deti 😉 😉

janedoe
4. apr 2015

@ladore vyzera to nadejne 🙂 Pekne ciarka silnie.

ladore
4. apr 2015

@janedoe áno oproti včerajšku zosilnela a robila som ich viac xii či sa mi nesníva ráno z eBay a rovnako čiarka ale slabšia ako na pepepine a tieto dva poobede a na oboch čiarka a v limite, len ja beriem silné lieky na riedenie krvy a proti tromboze takže musím utekať hneď k lekárke či mi to potvrdí lebo tieto lieky ako tehu nesmiem... 😒 iba in 😒 injekcie pichať

janedoe
4. apr 2015

@ladore drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂 a brrr injekcie. Toho som sa bala aj ja, ale napokon som zostala pri liekoch. Ale ja nemam nic vazne chvalabohu 🙂

ladore
4. apr 2015

áno brala si lieky na riedenie v tehu? - to by som tiež 100*radšej ako tie injekcie-no ja mám lieky lebo po 2 babuli som dostala pľucnu emboliu a hlboku trombozu žil

adulienka92
4. apr 2015

@1234lubka ja som kúpila takú zmes,čo sa dáva do 2dcl a pila som ho do 10dc,už ho piť nemusím 🙂 už sme asi tehu 🙂

ladore
5. apr 2015

Tak babulky modry vcera poobede zeleny dnes rano a spodne su z ebay vrchny vcera spodny dnes

ladore
5. apr 2015

Uz mi sibe este som potrebovala jeden tak womansecret vcera a dnes 🙂 kocky kolky den ste ho mali takyto

bellabelluska
5. apr 2015

ahojte dievcata,dnes som 10 dni po Et no na teste iba slabulilinky duch ☹
ziadne priznaky nemam( nafuknute brusko, bolest prs) no uvidime co z toho bude...predtym som mala krasnu ciarku na 10. den ...

bellabelluska
5. apr 2015

@ladore ktory den cyklu si ? toto je celkom pekna ciarka 🙂

ladore
5. apr 2015

@bellabelluska 52 ale ja dlhe takto normalne 52-54 dni

lavinis
5. apr 2015

@bellabelluska nemusis mat priznaky 🙂 ja som do konca 6tt ziadnde nemala

bellabelluska
5. apr 2015

@lavinis joj bodaj by si mala pravdu 🙂
uz raz som mala biochem. tehu tak sa toho obavam kvoli slabej ciarke na teste ale tak bude ako ma byt...
vidim ze si v 17 tt tak ti zelam aby si to dotiahla do uspesneho konca ... 🙂

lavinis
5. apr 2015

@bellabelluska dakujem 🙂 Drzim palce

1234lubka
5. apr 2015

@adulienka92 taaak drzim palec 😉

adulienka92
5. apr 2015

@1234lubka ďakujem 🙂

lia23
5. apr 2015