Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 dakujem.. aj ked ja od toho ruky prec, pokial to nepojde prirodzene a lahko 😀 .. 😅 mozno vela zien ma "odsudi", ze nie som ochotna urobit pre dieta vsetko, nuz ale kazdy mame svoj zivotny ciel a priority.. fakt, obdivujem ta co vsetko si vedela zniest kvoli detom a este ides do tretieho.. fuu.. 🙂 drzim palce
@steinarka moja prečo by ta mala niektorá odsudzovat proste to chceš riešit po svojom a netlačíš na to a prave preto sa ti možno zadarí skôr. Ja ked sme sa začali snažit o tretie to je v oktobri tak len same stresy meranie bt ovu testy sledovala som na sebe uplne všetko s mysle som že sa zadarilo no možno aj ano ale len biochemicke tehu no teraz už par mesiacov som sa na to sledovanie vykašlala sexu ju dost aj pred ovu cez ovu po ovu tak verím že sa do konca roka zadarí. Milujem detičky a velmi moooc ešte po jednom tuzim aj keby som to musela zasa preležat a byt zašívana čo ma isto čaka no urobím a vydržím všetko. Už som v živote tolko toho zvládla a prekonala ležala velmi vela krát v nemocnici na onkologii 2x čo ma operovali a to všetko pre deti. Ja už som taka povaha asi 😊. Aj teraz verím že sa nám zadarí.
Baby, co si myslite: poslednu mrchu som mala 26.2., cykly tak max. 26-28 dnove a dodnes mrcha nikde. Robila som 10tkovy test a tam je slaba 2. ciarka. Vidno ju, ale je dost slaba. Myslim, ze keby to tehotenstvo bolo v poriadku, ciarka by mala byt na 10tkovom teste riadna..... ci?
@alenocka357
to záleží od toho aké dlhé mávaš cykly
a kedy bola ovulácia ... ak si ju mala posunutú na neskôr tak by tá čiarka mohla aj zodpovedať
lebo ak dobre rátam tak by si mala byť teraz nejako okolo 41 DC?
no a ešte je dôležité či tá čiarka silnie alebo ostáva rovnaká alebo slabne
@petra212 cisto teoreticky som 16 DPO a zda sa mi to na tehu velmi slabe. Robila som 2 testy - nedela rano a dnes rano - su uplne rovnake.....
@alenocka357
16 DPO je v pohode keď je čiarka slabá to nie je žiadna katastrofa
no a tie testy si robila rovnaké značky?
@petra212 lenze uz aj minuly tyzden v stredu bola na 20tke ciarka, ale velmi slaba. Preto som kupila 10tky, cize rovnaka znacka a to tiez ziadna slava. Sice je ciarka na 10tkach trosku vyraznejsia, ale slaba. Inac pri mojich predoslych tehotenstvach som mala v den ocakavanej mrchy riadne kolajnice......
@alenocka357
najlepšie je robiť rovnakú značku ale aj rovnakú citlivosť ... nemôžeš porovnávať 20 a 10 citlivosti ...
skús napr. o dva dni znova takú istú 10
no ak sa ti teraz uhniezdilo malé neskôr, tak máš v rovnaký DC slabšie čiarky, čo je normálne ...
a možno ti len slabšie stúpa hcg
ale to všetko sú len dohady ... najlepšie ti v tomto dá odpovede lekár ...
@steinarka www.prirodnekvapky.sk a volaju sa femi
@steinarka
je ich dostat aj normálne v lekárni,
akurát nie v každej ich majú
ale sú schopní ich objednať
ja som ich mala hned na druhý den ...a objavila som aj lekáren kde ich majú všetky - teda všetky jeho kvapky ... lebo väčšinou v lekárňach majú valovičove kvapky ale femi nie, tie doobjednávajú
táto jedna lekáreň ma prekvapila milo 🙂
@butterfly333 tak na sone nič vidno nebolo a krv je poz. hcg 245 teraz mi volali ale v piatok mam znova nacupkať na ultrazvuk a krv že aby vylúčili mimomaternicové...tak ma normálne naplašili 😖
@ladore neboj všetko bude v poriatku
@erikavasko tiez si vravim uz len preto ze oni brali to ze pos.menzes bol 12.2. Lenza ja mam dlhy cyklus a ovulacia bola cca pred 17-18 dnami a toto nebrali do uvahy takze budem cca v 4- 5tt a to na sone vidiet nebude este ani v piatok .....len problem je s tymi mojimi liekmi tie mi zmenia az ked bude oficialne pot rdene tehu a to urobia iba na ultrazvuku ...Zapeklita situacia vravel ze ten jeden druh by bol celkom ok ale tie druhe v ziadnom pripade....
@ladore tak možno je ešte skoro moja uvidíš bude to v poriadku ved hcg v krvi pekne uvidíš bude všetko tak ako má byt. Držím palce moja. 😘😘😘
@bellabelluska
krásne silnie testík, je tam vidno krásny nárast ....
pekne oddychu, buď v kľude a teš sa 🙂
blahoželám
@petra212 dakujem 🙂 tesime sa tak potichucku 🙂
@butterfly333 veronikax dakujem dievcata dufam ze to bude ok prezrela som asi cely net a tiez si mislim ze to h g je v norme s tym ako som si pocitala podla tej aplikacie co mam mi to vychadza na cca 4 tt a k tomu by presne sedela aj ovu dokonca by bolo o trosku vyssie dnes rano som si robila test a ciarka sa mi zda tmavsia vvera som si urobila rapiclear a tam ciarka skoro tmava...len proste oni beru nie ze mam dlhy cyklus ale nepravidelny...

@steinarka dakujem . A držím nám tu všetkym palčeky aby sa zadarilo