Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ladore super moja uvidíš bude to v poriadku. Skus hodit foto testíku.😘😘😘 pozerám že už dve detiçky máš kolko maju rokov? A ty?
@butterfly333 pridam chcem ist kupit digi nech mi potvrdi co si mislim starsia ide mat 11 mensia 3 1.6. Ja ifem mat 34
@ladore takže dve baby máš. Ja mám syna 15r dceru 9r. A ja 😕36r budem mat v lete. No dufam že sa mi do vtedy zadari. Inak beriem tento cyklus od 6DC femi kvapky od Valoviča no a ovu bola si na 17DC cítila som silne bolesti a na intímke ružovy vytok a od vtedy od ovu až do dnes cítim podbruško ako keby už už mala byt ms. Dnes som asi 5DPO a ráno som mala taky tmavší ružovy vytok trocha. No podbruško stale pobolieva. Neviem nikdy som to nemala takto tak neviem či to z tych kvapiek. Lebo som brala aj predtym 3mesiace gynex a toto som necitila.
@petra21ako snazim sa ako sa da verim ze ak by malo byt zle uz by bolo....zazila som to 4 krat a ja sa citim dobre dnes je vlastne 2 den meskania
... Zvlastne je len to ze mi ukazl piz vysledok 7 dni pred...
@butterfly333 ano moze byt oni su silne
@ladore no dufam že sa už zadrí aj mne konečne ved už by sa aj patrilo. Aj ty si ich brala?
@butterfly333 😀 ruzovy vytok na 5dpo, to nebude bliziaca sa ms, ale uhniezdovanie 😵 😵 😵 😵 drzim palceeeeeeeee
@butterfly333 ano od februara cizr jeden tento dlhy cyklus
@steinarka bližiaca sa ms? To určite nie tu mam mat až 17.4 a ja nikdy pred ms nešpiním nikdy. Tak ja už neviem no keby to bolo tehu to by ma najviac potešilo.
@butterfly333 😀 ved praveee, ze toto bude uhniezdovanie urcite 😵 merias si aj teplotu?
@ladore a mala si taketo niečo ako ja že cítim podbruško od ovu až do dnes?
@steinarka jaaaj moja bodaj by si mala pravdu. Teplotu meriam.zatial stále od ovu 37.0- 37,1
@butterfly333 a dnes nebol nejaky pokles? stale sa to drzi vo vyskach? 😕 divne, ale ved nie kazdy graf musi byt "ukazkovy" 😵
@steinarka dnes bola 37,0
@steinarka ked som ráno merala tak bola 36,9 piplo to ale ešte som ho nevybrala a stupla na 37,0
@ladore mala si aj ty ten ruzovy vytok? No tie kvapky beriem 16dní prečo ten vytok až teraz?
@butterfly333 nie ja som vytok nemala
@ladore tak čo to môže byt prečo? Z kvapiek? Či niečo ine? No supeeer vidíš je to tam tak len nech je všetko v poriadku.
@butterfly333 podla mna je pravdepodobne tehotenstvo
@ladore bože moja keby si tak mala pravdu. Som si povedala že sa nebudem sledovat a tak to je už pár mesiacov no tento cyklus vravim od ovu ma boli podbruško tads cítim ho ako ked ide ms a ten ružovy tmavy vytok neviem čo to neda sa na to nemysliet. No už by som sa tehu aj ja potešila aj krize ma bolia.
@butterfly333 a kolko mas do ms aha mne ukazal slaby ale ukazal tyzden pred
@ladore no ešte daleko až 17.4
@butterfly333 tak ruzovy vytok moze byt uhniezdovanie a ty ked si mala take problemy ze si bola sita tak ti to telo zrejme dava najavo skor

@ladore
určite bude všetko dobré, ono v týchto začiakoch, každej z nás rôzne rýchlo stúpa hcg, a ty si úplne ukážkovo tabuľková, takže super 🙂
hlavne nakoľko sa dá, tak sa nestresuj
aby maličké bolo v kľude 🙂
@bellabelluska
🙂