icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bumibo
9. apr 2015

Baby zajtra idem ku gynekologovi bude tyzden meškania mrchy..myslite, ze už bude niečo vidieť na sone??

veronikax
9. apr 2015

@bumibo mozno uz uvidite bublinku ;) Ja som bola par dni po meskani ... povedal,ze asi este nic neuvidime a nakoniec bolo paraaadne vidno bublinku ;)

bumibo
9. apr 2015

@veronikax asi závisí aj od sona..totiž vôbec si nepamatam, kedy som bola s prvým, ale myslím, ze nejak takto isto..

veronikax
9. apr 2015

@bumibo aj podla toho...kde sa drobcek uhniezdil ;) Len nech uz ho pekne vidite na sone ;) Aby si bola spokojna ;)

bumibo
9. apr 2015

@veronikax juj taká som cela z toho roztoto 🙂)) dufam, ze bude všetko v poriadku a vidieť...🙂))

veronikax
9. apr 2015

@bumibo urcite bude vsetko v poriadku ;) Hlavne klud ;) potom nam daj vediet ;) ak neuvidite nahodou bublinku ...a vezme krv ...tak isto podla hcg zisti ..ze je vsetko podla normy ;) v poriadku ;)

bumibo
9. apr 2015

@veronikax dakujem za podporu, jasne dam vedieť🙂))

lavinis
10. apr 2015

@bumibo ja som bola asi 9 dní od meškania MS a bolo vidno len prázdny vačok v maternici, zatiaľ bez plodu. Ale závisí od ovulky, kedy bola, či už tam niečo uvidí.

bumibo
10. apr 2015

@lavinis ovu som mala na 15ty den.
Uvidíme..ale dufam že uz bude aspoň niečo vidieť..

malicka29
10. apr 2015

Baby som 9dpo a tato slabunka nabehla hned asi do dvoch minut. Moze to byt pozotivne? 🙂

ladore
10. apr 2015

Ahoj dievcata tak idem akurat od doktorky na sone nic tak zmova krv na hcg co som si aj mislela ze na sone nic nrbude ale dalii listok s povrdenym tehu s tym ze je je prefpoklaf mimomernicoveho
Pritom vajecmik zatoal cisty ak vajcovod....ke mi do revu poobede budu volat ake vysoke je hcg. Ale testy silneju...tie hrubsie su uz 25 a spodny z predvcera nad nim dnes a ak pepino tmavne. Pros vas ak ste mala niektora mimo mali ste to taketo?

zdencaaaa
10. apr 2015

@ladore preco ta plasia mimomaternicovym? kolko ti uz meska?

ciarka by ti silnela ale velmi pomalicky

ladore
10. apr 2015

@zdencaaaa mám dlhé cykly ale dnes podľa ovu cca 4deň

zdencaaaa
10. apr 2015

@ladore tak to nemusi doktor este vobec nic vidiet, myslim ze o tyzden na sone by uz bolo vidno bublinku

ja som isla k doktorke hned ako mi meskala ale kvoli mykoze, nevidela nic az o dva tyzdne sme videli bublinku a o dva tyzdne na to srdiecko.............hlavne bud kludna, vsetko bude v poriadku

ladore
10. apr 2015

@zdencaaaa ja som musela ísť hne´d kôli liekom ktoré beriem lebo tie v tehu nesmiem mať a musia mi dať iné, len to až vtedy keď to bude na 100%isté tak mi to na hematologii zmenia, utorok to bol vlastne deň ms tam podľa mňa nič vidieť ani nemohol lebo test bol poz. ale čiarka bola slabšia a krv bola245 čo mne by aj sedelo na cca4tt adnes je test tmavý aj jedna čiarka aj druhá ale nič nevideli tak uvidím krv....

zdencaaaa
10. apr 2015

@ladore zaciatok byva napinavy, ja som si tiez myslela ze vynecha menzes, test pozitivny a bude tam uz plavat babo s rukami nohami 🙂 ja som bola dnes v poradni ale nerobila mi sono a tak som sa tesila ze uvidim drobceka

ladore
10. apr 2015

@zdencaaaa viem mam už dve baby a prvú mi potvrdili sonom až v 12tt!! lebo aj test mi ukázal čiarku ako duch až okolo toho 11-12tt a druhú keď som čakala tak som mala test poz hneď silno a o týždeň som šla k doktorke a už ju videla a za cca 4dni už aj srdiečko..preto si myslím že je ešte skoro aby to videli ale aj tak veru sa bojím pri mojej smole......

zdencaaaa
10. apr 2015

@ladore urcite je to skoro aby nieco videli, ty bud hlavne kludna a nemysli na to zle

smart27
10. apr 2015

@ladore ono záleží aj aké sono majú 🙂 a tiež si myslím že je skoro ešte, mimomaternicové som nemala ale keby dačo nebolo ok test by nesilnel a hlavne pri tom mimomat. by ťa to určite aj bolelo...

monika5191
10. apr 2015

Ja som mala mimomaternicové, test mi tiež silnel, hcg rástlo ukážkovo , len v maternici nič nebolo. Žiadne bolesti som nemala. Skončilo to laparoskopiou a odobratím vaječníka a vajcovodu .

ladore
10. apr 2015

tak hcg 845-že rastie ukážkovo..ale ale......zas v utorok ach jaj 😒

ladore
10. apr 2015

@monika5191 a aký týždeň ti pripadali hodnoty keď ti ešte nič nevideli ak sa môžem opýtať

monika5191
10. apr 2015

@ladore moje cykly boli dlhé , okolo 42 dní . ovuláciu nesledujem, čiže neviem týždeň. Ale tehotenstvo bolo prerušené v 7-8 týždni (to lekári vraveli), dva týždne som v nemocnici bola ( kvôli podozrenie na mimomaternicové), čiže od toho piateho hcg okolo400 , potom, 800 atĎ... sa zvyšovalo normálne. Ale verím že to nie je tvoj prípad 🙂

monika5191
10. apr 2015

@ladore hcg mi merali každý druhý deň

ladore
10. apr 2015

@monika5191 no ja rovnako dlje cykly ale ovu viem ze cca bolo od 18
3 len oni to neberu lebo beru ms a ta bola 12.2.

monikalc
10. apr 2015

Ja som mala tiež mimomaternicove a mala som bolesti na tej strane a este k tomu som aj krvacala sem tam aj tak mi to nezistili až pokial to neprasklo a museli ma operovat.

monika5191
10. apr 2015

@monikalc a zobrali ti aj vajcovod, alebo vajecnik ? KoĽko po mimomaternicovom si otehotnela? my sa s manželom bojíme teraz, som pol roka po zobratí celej pravej strany - vaječník+vajcovod

monika5191
10. apr 2015

@ladore Držím prsty nech všetko dopadne dobre. Mne sa cykly upravili ,od operácie ubehlo pol roka a mám 34 nové , každý mesiac presne. Predtým som mala nepravidelné a dlhé .

monikalc
10. apr 2015

@monika5191 zobrali mi vajcovod, ale zas rez mam normalny, otehotnela som necele 3 mesiace po tom, nemysli hned na zle pokial sa dobre citis tak nic neni este stratene.

bumibo
10. apr 2015

Ahojte..tak dnes som bola na sono..mala by som byt podľa ms 5tt+0, ale na sone vôbec noc..som uplne zufala..ani krv mi nevzal ani nič ☹((( a kontrola o 11 dni