Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj dievcata tak idem akurat od doktorky na sone nic tak zmova krv na hcg co som si aj mislela ze na sone nic nrbude ale dalii listok s povrdenym tehu s tym ze je je prefpoklaf mimomernicoveho
Pritom vajecmik zatoal cisty ak vajcovod....ke mi do revu poobede budu volat ake vysoke je hcg. Ale testy silneju...tie hrubsie su uz 25 a spodny z predvcera nad nim dnes a ak pepino tmavne. Pros vas ak ste mala niektora mimo mali ste to taketo?
@ladore tak to nemusi doktor este vobec nic vidiet, myslim ze o tyzden na sone by uz bolo vidno bublinku
ja som isla k doktorke hned ako mi meskala ale kvoli mykoze, nevidela nic az o dva tyzdne sme videli bublinku a o dva tyzdne na to srdiecko.............hlavne bud kludna, vsetko bude v poriadku
@zdencaaaa ja som musela ísť hne´d kôli liekom ktoré beriem lebo tie v tehu nesmiem mať a musia mi dať iné, len to až vtedy keď to bude na 100%isté tak mi to na hematologii zmenia, utorok to bol vlastne deň ms tam podľa mňa nič vidieť ani nemohol lebo test bol poz. ale čiarka bola slabšia a krv bola245 čo mne by aj sedelo na cca4tt adnes je test tmavý aj jedna čiarka aj druhá ale nič nevideli tak uvidím krv....
@zdencaaaa viem mam už dve baby a prvú mi potvrdili sonom až v 12tt!! lebo aj test mi ukázal čiarku ako duch až okolo toho 11-12tt a druhú keď som čakala tak som mala test poz hneď silno a o týždeň som šla k doktorke a už ju videla a za cca 4dni už aj srdiečko..preto si myslím že je ešte skoro aby to videli ale aj tak veru sa bojím pri mojej smole......
Ja som mala mimomaternicové, test mi tiež silnel, hcg rástlo ukážkovo , len v maternici nič nebolo. Žiadne bolesti som nemala. Skončilo to laparoskopiou a odobratím vaječníka a vajcovodu .
tak hcg 845-že rastie ukážkovo..ale ale......zas v utorok ach jaj 😒
@monika5191 a aký týždeň ti pripadali hodnoty keď ti ešte nič nevideli ak sa môžem opýtať
@ladore moje cykly boli dlhé , okolo 42 dní . ovuláciu nesledujem, čiže neviem týždeň. Ale tehotenstvo bolo prerušené v 7-8 týždni (to lekári vraveli), dva týždne som v nemocnici bola ( kvôli podozrenie na mimomaternicové), čiže od toho piateho hcg okolo400 , potom, 800 atĎ... sa zvyšovalo normálne. Ale verím že to nie je tvoj prípad 🙂
@ladore hcg mi merali každý druhý deň
@monika5191 no ja rovnako dlje cykly ale ovu viem ze cca bolo od 18
3 len oni to neberu lebo beru ms a ta bola 12.2.
Ja som mala tiež mimomaternicove a mala som bolesti na tej strane a este k tomu som aj krvacala sem tam aj tak mi to nezistili až pokial to neprasklo a museli ma operovat.
@monikalc a zobrali ti aj vajcovod, alebo vajecnik ? KoĽko po mimomaternicovom si otehotnela? my sa s manželom bojíme teraz, som pol roka po zobratí celej pravej strany - vaječník+vajcovod
@ladore Držím prsty nech všetko dopadne dobre. Mne sa cykly upravili ,od operácie ubehlo pol roka a mám 34 nové , každý mesiac presne. Predtým som mala nepravidelné a dlhé .
@monika5191 zobrali mi vajcovod, ale zas rez mam normalny, otehotnela som necele 3 mesiace po tom, nemysli hned na zle pokial sa dobre citis tak nic neni este stratene.
Ahojte..tak dnes som bola na sono..mala by som byt podľa ms 5tt+0, ale na sone vôbec noc..som uplne zufala..ani krv mi nevzal ani nič ☹((( a kontrola o 11 dni

Baby zajtra idem ku gynekologovi bude tyzden meškania mrchy..myslite, ze už bude niečo vidieť na sone??