icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bebe87
13. apr 2015

tak a mojim svinucham testovacim sa nechce tmavnut... je pravda ze dnes to nebol prvý ranný,,, ale aj ta bt uz neni taka hezka,,, vcera 37.1 dnes 36.9... ☹ ale zle mi je hrozne,,, fuj blee

lili1809
13. apr 2015

@bebe87 @petra212 ďakujem baby, stale akosi nemozem uverit, aj ked som to tusila uz asi od 5 DPO....
@butterfly333 nooo dnes som asi 10- 11 DPO niekedy okolo 1-2 aprila mi vysla ovulka....ale na 4 alebo 5 DPO som mala trosinka taky ruzovy vytok, ms by mala dojst niekedy medzi 16.4 a 18.4, ale verim ze uz nepride 🙂

bebe87
13. apr 2015

no nic.. zle odfotenu fotku som vam tu smagla,...

butterfly333
13. apr 2015

@lili1809 aj ja som mala vtedy ovu ako ty. A tiež na 5DPO som mama ružovy vytok take špinenie aj ma pobolievalo podbruško. Ale teraz ani nič. A ty nejake priznaky máš? Tak sme na tom rovako kiež by to aj mne vyšli. Držím nám palce.

cucoriedkacucoriedka
13. apr 2015

@demonika11 veru nie je;) my sme sa dockali po osmych rokoch;)

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 a ktorý je dnešný, ten spodný? Lebo ak áno, tak to vyzerá na biochemické. 😖

bebe87
13. apr 2015

@janaochi ten spodny... prvy je Toptest, ostatne su Dr Max. druhy a dnesny su ranne a meska mi 5.ty den..

smart27
13. apr 2015

baby aké máte skúsenosti s testom women secret? ja som si ho robila a na nom slabulinká 😒 a na tých od lauritky vid foto pekne vidno

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 asi ťa nepoteším, niečo podobné som si prežila ja predchádzajúci cyklus. pozri. Je to domiešané, ale vidno rozdiely, tie najslabšie testy sú pred ms a pekne to vidno pri tých dvoch posledných pepinach, rozdiel je tam medzi testami 3 dni. Inak prvý duch sa mi objavil 22DC a asi 3 dni silnel, potom začal slabnúť, celé to trvalo asi týždeň.Testy zoslabli a prišla ms. 😒

janaochi
13. apr 2015

@smart27 no on asi ukazuje slabo ten women. Lauritka má dobré testy, veľmi skoro ukážu, mám s nim osobnú skúsenosť. 🙂 Inak aj pepino mi popri ostatných veľmi pekne ukazal, na ostatných ešte ledva duch a pepino už pekne, ale to s modrou rúčkou, nie zelenou a ešte treba vedieť rozlíšiť falošného ducha od ozajstného, lebo vie zaduchovať, ale ak je to ružové, tak je to na dobrej ceste.

bebe87
13. apr 2015

@janaochi to mi je luto... ☹

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 no, čo už, ideme ďalej. Aj keď som sa už tešila. 😔 Už uverím len riadne silnej koľajnici po meškaní ms.

bebe87
13. apr 2015

@janaochi dr mi na slabu ciarku nic nepovedala... ze mam prist o 5dni,,, mala som ho urobit s riadne ranneho mocu a nie dalsieho a nemusela by som sa teraz asi trapit... 😖

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 držím palce, nech to zosilnie, neostáva ti nič, len čakať.

lili1809
13. apr 2015

@butterfly333 áno všimla som si, že to máme rovnako, už dlhšie to tu čítam, len som sa neodvážila prispieť....no ja teda príznaky mám a to hned vsetky mozne, preto som si tak skoro robila aj testy,niekde v kutiku duse som citila ze proste sa nam to podarilo, lebo na veklu noc som vypila pol poharika likeru a som bola taka opita ze koniec, to som bola uz asi nejak 6 dpo a prestala sa mi pacit moja vonavka ktoru teraz pouzivam strasne mi smrdela a stale som ju citila zeju mam, po tom spineni od dalsieho dna mam taky biely priesvitny vytok a neskutocne bolesti v podbrusku, by som bola ista ze prisli kramy len som chodila pozerat ale skoro dva tyzdne pred sa mi to nezdalo, v piatok som skoro odpadla, hmla pred ocami, a cely tyzden ma boli zaludok ako keby som kamene jedla :D toľko k mojim príznakom aj keď to bude asi divne pretože veľa báb tvrdí že to nie je možné tak skoro :D ale ja som uz asi tyzden citila proste ze to je ono neviem to opisat take tusenie som mala, aj mm som hovorila a ten si srandu robil, ze to nemozem tak skoro vediet.... je to este skoro do kramov este skoro tyzden ale verim ze to dopadne dobre, aj moja dr. mi povedala este pri prvom tehu ze ked mi je zle aspon viem ze je vsetko ok 🙂 drzim palce aj tebe aby ti to vyslo, verim ze teraz sa nam to podari 🙂

butterfly333
13. apr 2015

Uvidíš bude to krásne zdrave tehu.

janaochi
13. apr 2015

@lili1809 ja som tiež mala príznaky veľmi skoro.

demonika11
13. apr 2015

Ahojte kočky. Vyšlo to 😊4 týždeň. Dnes ráno som si robila ďalšie 2 testy a / zosilnela 🙂

ariz
13. apr 2015

Baby vidite nieco alebo zase si domyslam?

ariz
13. apr 2015

@ariz hm ,tak tu ju moc nevidim, na teste a na mobile ano

bebe87
13. apr 2015

odislo babatko do nebicka... ☹

lia23
13. apr 2015

@ariz nezda sa ti nic, ja tam tiez vidim //.. 🙂...upravila som ju trosku a myslim ze ziadny kanalik nehrozi .....kolky DPO si??? sprav testik o dva dni a mala by silniet 🙂drzim palce 🙂

lia23
13. apr 2015

@ariz aha, tu je kotuha :P

lavinis
13. apr 2015

@demonika11 paráda, gratulka 😀

lavinis
13. apr 2015

@ariz áno, slabunkú čiarku

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 ty máš urobené nejaké vyšetrenia?

janaochi
13. apr 2015

@ariz vidno to, len nech silnie.

bebe87
13. apr 2015

@janaochi nie.. dr so mnou nemoze nic robit,, lebo uz jedno chlapciatko doma mam,,, tak snad teraz sa to niekde pohne,,, skoda ze tak velmi smutne

janaochi
13. apr 2015

@bebe87 a ako dlho sa už snažíte? Synček má koľko rokov?

bebe87
13. apr 2015

@janaochi snazime sa rok, presne rok... maly ma za mesiac 4