Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucianna1981 ano 7tt ako je tam strasne vela parov ako fakt aj uplne mlady ludia co som tam bola tak to slo tam puknut....
@kvietok_zuzka na ozaj kvalitnom sone uz v 7tt inak 8-9tt niekomu aj 10tt
@ladore aha tak to som bola príliš skoro. ďakujem
No mne b 4tt nevideli nic v 5 detto v 6 dutinku A tetaz uz aj srdiecko ale ja som bola v centre na sone takze to bolo velmi citlive
tak doktor zatial nic nepotvrdil lebo este nic nevidel pondelok mam prist na krv tak budem vediet viac 😎
@lucianna1981 drzim palce🙂 my mame drobca po ivf na druhy pokus;) v pondelok ma uz rok;)
@ladore ja som otehotnela 24.8.a srdiecko bolo vidiet 27.9. ;)
@kvietok_zuzka prosím ťa koľký si týždeň a aké si mala HCG?
Vidim ducha..ani som ho dlho hladat nemusela 😉
Skusím. Minulí pondelok som bola 1x na inseminácií, tak som veľmi dúfala..... 🙂
Ešte počkám na výsledky z krvi v pondelok, a možem sa tešiť 🙂
@kafanka5 musi klapnut! Ja som tak bola pred 3 rokmi na umelom oplodneni a teraz mame 26 mesacne sidielko foma.teraz som si myslela zd to asi klaplo prirodzene, som mala taky pocit..mala som aj ducha na teste, ale nie takeho pekneho ako ty. Len dnes ma uz zacali boliet prsia ako vzdy pred ms takze uz nedufam a duchov dalej nehladam..som s toho teraz smutna😢tebe drzim palne urcite to bude pozitivne!
@kafanka5 super krasna čiarka a je ružova držím.palčeky.
@kafanka5 5 rokov, najprv som brala lieky na ovulku a podarilo sa..no v 8tt som porratila, uz sme nechceli dlhsie cakat tak sme isli na IVF.to sa na prvy krat nepodarilo az na druhy.teraz by som chcela surodenca pre maleho😉dnes som si robila este test a uz uplne biely☹ som si aj mohla mysliet, ze to prirodzene nevyjde
My sa snažíme 3 roky, už som zúfala...Manžel má spermiogram dobrý, len ja mám tie otrasné PCO ,inak nič vážne...Prvý krát som otehotnela skoro hneď ako sme chceli ale potratila som v 14tt ,a odvtedy nič.....
Čo všetko obnáša IVF? Preplatí ti niečo aj poisťovňa?.....
@bella1303 neboj sa...určite to príde, máš aspoň jedno slniečko doma 🙂
@kafanka5 ja nezijem na sk tak sme si to platili samy..mm spermiogram tiez nieje bohvieco.ved viem a som zato neskutocne vdacna.myslela som ze moja tuzba po sruhom nebude teda taka velka, ale je.ojeje az v 14tt?! Mozem sa spytat co sa stalo? Ja som vtedy mala len obal ale babo tam nebolo😩
@bella1303 ZáVIDíM, žE TU NEžIJEš 🙂
Stalo sa to že...vieš že ani neviem poriadny dovod? Čakala som dvojičky. Na prvý sviatok vianočný som začala krvácať, muž ma hneď viezol na pohotovosť, tam sa ešte osopili, že určite som tehotná prvý krát, keď takto vymýšľam a pod...Ale ja som sa bála, veď to je prirodzené, nerobila som ani scény, len som slušne prišla a povedala aký mám problém, nikdy na ten prístup nezabudnem..... ☹
Prišla som o jedno s tým, že druhé sa držalo, no krvácala som. Dali mi lieky a chodila som každé 3 dni na kontrolu. Doktor povedal, že mám krvnú zrazeninu mimo plodu, aby som sa nebála. Lenže jedného dňa mi oznámil, že obal nerastie spolu s bábom , že to treba dať von ale aby som sa ponáhľala, lebo v nemocnici robia iba do 15,00hod....ja sa dívam,nič som nepovedala, zobrala veci a išla preč...no strašný deň...a prístup doktorov ma zabil úplne.....Teraz chodím do Martina, a svoje problémy tam vobec nevnímam, sú naozaj milý a ústretový 🙂
@kafanka5 sila tento pristup.u nas zas ked si neni vo vyssom stadiu s tym nic nerobia, ani lieky na zastavenie krvacania ani nic, lebo ze ked to ma oddist tak to odide.v podstate to aj chapem, ale v tom momente ked zena zacne krvacat tak by dala vsetko zato aby to zastavili a zachranili.velmi ti drzim palce aby to vyslo..vidim to u teba ruzovo😉
Zienky je ok sila ciarky na 5-ty den meskania? Ku dr.som objednana az na 4.maja tak sa chcem uistit ci je zatial vsetko ok.je to z ranneho mocu
@makrelka123 áno môžeš byt spokojná dosť na 5 sni meskania🙂
@kudusko dakujem neviem presne ako ma byt silna ciarka pretoze pri prvom som si robila az po dvoch tyzdnoch a to uz samozrejme boli riadne kolajnice tak chcem si byt ista ze to bude vsetko ok😉

Tak baby sestrička mi povedala (dnes), že som tehu podľa zvýšeného HCG 🙂 ale ešte mi nevedelia povedať či je všetko v poriadku :( Keď ma v stredu doktor vyšetroval, tak mi to nevedel potvrdiť. Preto sa obávam či bude všetko ok :( V koľkom tt vidno už srdiečko?