icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kudusko
25. apr 2015

@lucky75 jasne že vidieť koľko si dc a dpo?

lucky75
25. apr 2015

@kudusko Dakujem 🙂
Este len 8dpo tak som bola velmi prekvapena ked som si urobila test, sa mi zdalo hned, ze tam nieco je, odfotila som to asi 15 minut neskor.
Ja viem ze to je velmi skoro ale mam nakazane od Dr testovat skoro, lebo musim zacat brat dost vela liekov hned ako otehotniem (uz som mala dost vela biochemickych tehu, vzdy sa to ukoncilo v 5tt).
Som velmi zvedava ci tam este zajtra rano nieco bude (mozno toto je len chybny test) ak hej tak pojdem v pondelok na krv a to uz budem vediet na 100%

hlubik
25. apr 2015

@kafanka5 ahoj a kolko dni si po pregnyle?

kafanka5
25. apr 2015

@hlubik ahoj,už 12sty deň, prečo? Myslím, že už by nemal žiadno ovplyvňovať test...

cucoriedkacucoriedka
26. apr 2015

@kafanka5 pregnyl ovplyvnuje cca do 8-10 dna.

kafanka5
26. apr 2015

@cucoriedkacucoriedka musim sa opraviť...pregnyl mi pichla moja sestra v sobotu 11.4. o 21,00hod.,...insemináciu mi robili 13.4. ...takže od pichnutia pregnylu je to už 16deň,ráno som si robila test a tiež ukázalo II...síce tá druhá nie je taká silná ako som si myslela že bude, ale je tam a celkom dosť viditeľná.. 🙂 .

cucoriedkacucoriedka
26. apr 2015

@kafanka5 super;) tak podla vsetkeho to vyslo;) krvicka len potvrdi;) drzim palce.

lucky75
26. apr 2015

Dnes rano uplne snehobiely test.... Ten vcerajsi musel byt nejaky chybny....
Viem, ze kedze som len 9dpo tak tam este sanca je. Vyskusam zasa o par dni...

oliinka
26. apr 2015

Ahojte baby čo si myslite o tomto.menzes meškal týždeň potom spinenie testy pozitívne a vo štvrtok som začala krvácať v piatok som bola na gyne sliznica nízko ze na normalne tehotenstvo to nieje ze mám menzes ale ze ked budem mať test pozitívny aj v pondelok mám prísť na krv a ci to nebude mimomaternicove tehotenstvo.včera test bil ešte pozitívny a dnes bola druha ciarka proti vcerajsku omnoho slabšia po štvrtej minute.menzes konci už len spinim trošku čo si myslíte otom

kudusko
26. apr 2015

@lucky75 skoro testujes aj kamoska bola takto oz od 6dpo testovala ukazala sa jej ciarka a potom nie a nakoniec spravila v den ms a bola tam drzim palceky inac sme natom rovnako ja som 9dpo akos a citis? Neboli ta podbrusko? Mna dnes zacalo a co mi je cudne ze od vcera som mala spinit a chvalabohu este nespinim tak uvidime ale ja ti radim v den ms sprav skor sa neoplati a kedy mas dostat?

lucky75
26. apr 2015

@kudusko ms by mala dojst az v piatok/sobotu... takze este kopu casu. A Tebe kedy? Tie bolesti v podbrusku - 6dpo vecer som mala take inenzivne asi na par minut, 7dpo vecer som mala asi na 20 min pocit ze mi prave zacina ms (aj som isla skontrolovat ale nic), a vcera taky zvlastny vytok. Inac na trochu pobolievaju prsia ale to ja mavam normalne po ovulacii takze to ignorujem 🙂
Drzim palceky ze budes mat // ked urobis test. Kedy sa chystas testovat?

kudusko
26. apr 2015

@lucky75 zlatko ja mávam poslednej dobe takto na 8 dpo začnem spinit a na 10 dpo krvacam a teraz som 9 dpo a chvalabohu nič ale po ovu celý čas mám take tlaky dolu a mám celkom pekne teploty tak ale nepredbiehajme nechajme sa prekvapiť ináč celý cyklus mám taký pocit že to vyšlo ale neviem niekedy pochybujem uvidíme drzim aj ja tebe palceky🙂

hlubik
26. apr 2015

@kafanka5 ahoj, ja som prave taky mala na 12.den po ovitrelle a krv neg.

sibalka21
26. apr 2015

@oliinka Ja si myslím že to bolo pravdepodobne biochem. tehu.

oliinka
26. apr 2015

@sibalka21 no ja fakt neviem a bojím sa zajtra ako to dopadne

jaruska18
26. apr 2015

Ahojte, vidite nieco? 🙂

barboritta
26. apr 2015

@jaruska18 ja tam vidím mikroducha, ale na túto značku testov by som sa nespoliehala, duchuju stále. Už ti mešká ms či máš pred?

lia23
26. apr 2015

@jaruska18 kolky DPO si?

jaruska18
26. apr 2015

@lia23
@barboritta dnes som uz 56 dc, tak som skusila test ze ci naahodou 🙂 ja mam velmi dlhe cykly takze ani ovu nevem kedy je 🙂

barboritta
26. apr 2015

@jaruska18 uff tak to sú fakt dlhé. A si si istá že si ovulku vôbec mala? Lebo ak áno a v strede cyklu pár dní hore dolu, tak by to malo byť silnejšie

lia23
26. apr 2015

@jaruska18 uff, to dost..... akoze, vidim tam nieco, ale neivem ci to nie je kanalik....testni o par dni, budes na istom...🙂

veronikax
26. apr 2015

@jaruska18 zatial este nic nevidno .... Takze ked mas ovulku tak to necitis ? aaa hlien sa ti nerobi ? alebo si skus robit ovu testy... aby si vedela.. kedy ju aspon mas ked mas taky dlhy cyklus ... Ak dobre pamatam . tak sa uz dlho snazite vsak ? Neromyslala si .. ze by si zasla na folikumetriu? 🙂

jaruska18
26. apr 2015

@veronikax no, pomaly rok..nechapem z coho su tie dlhe cykly :/ vsetko mam ok,aj hormonalny profil. Brala som duphaston, ako tak zaberal..mala som cykly od 35 do 44 dni. A potom prisla ms na 6 den brania duphastonu a cyklus bol 115 dni s vyvolavackou..a tento je zatal 56..za take 2 tyzdne idem na preventivku tak som zvedava co povie..

hlubik
26. apr 2015

@jaruska18 je to mamatest?

jaruska18
26. apr 2015

@hlubik gravitest 🙂

hlubik
26. apr 2015

@jaruska18 tak sa vola ten test?

hlubik
26. apr 2015

@hlubik myslim znacku

veronikax
26. apr 2015

@jaruska18 fuuuuha ... mas to poriadne ponatahovane :D A ja nadavam .. ze mam 32 dni dlhe cykly ehehe :DDD by bolo fajn .. keby ta zavolal na folikumetriu 🙂 aby ste zisitli ci mas vlastne ovulku 🙂

jaruska18
27. apr 2015

@veronikax co by som ja dala za tych 32 dni 🙂 a ty ako? Este sa nepodarilo? 🙂
@hlubik ano znacka je gravitest 🙂

jaruska18
27. apr 2015

Dnesny ranny..mne z tych dvoch ciarok zacne sibat, vidim ich aj tam kde niesu 🙂