icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ladore
27. apr 2015

@barboritta jee tak nie som sama vyzeram ako v 4-5mesiaci 🙂

petra212
27. apr 2015

@ladore
@barboritta
baby, nestresujte 🙂 ja tak vyzerám a to ani tehotná nie som 😀 😀 😀 😉

ladore
27. apr 2015

@petra212 v pohode ja som na kotlik hrda a tie kila...no vsak sa ich casom clovek strasie dolezite je nech je drobec v poriadku a pohodli 😉

barboritta
27. apr 2015

@ladore tak teraz v tom piatom mesiaci som a vyzerám ako pri prvom babu pred pôrodom 🙂 ale mne to nevadí. A to som ani nepribrala skoro nič. Uvidíme v tom deviatom

ladore
27. apr 2015

@barboritta ako aj druhe mi kuklo skoro a slo do predu tiez so. Vtedy pribrala cca 13kg ale bolo mi zle a vracala som teraz chvalabohu nevraciam ale je mi cely den tazko od zaludka takze hoc co nezjem nech ma nenapina este viac aj menej zjem ale zato cca kazde 2-3 hodiny inak ma az trasie...takze ked sa tie kila aj nalepia nech kaslem na to vsak vytrasiem na stavbe...🙂

lia23
27. apr 2015

@s8 yano, pride mi to ako kanalik, testuj o dva dni, uvidis ci bude silniet 🙂

jaruska18
27. apr 2015

Teraz vecerny..zase kanal?

barboritta
27. apr 2015

@jaruska18 naživo je fialový či sivý? A v limite? Ak áno tak to vyzerá sľubne

jaruska18
27. apr 2015

@barboritta ja som z tych farieb blb :D raz vidim sivu,raz fialovu.. a bolo to v limite 🙂

barboritta
27. apr 2015

@jaruska18 skús netestovat aspoň dva dni a máš to jasné, však vyskúšaj inú značku či tam niečo bude. Mne tieto vychádzali slabé čiarky a inde krajšie a aha som 20 tt

kissinka111
28. apr 2015

ahojte krasky tak volala som dnes ohladom vysledkov a ze je to zvysene ale musim zajtra tam ist aby ma doki pozrel ci je to v maternici a pripadne ze ma chce poslat do nemocnice tak mam strach dnes som si robia test ci uz konecne ciarka stmavla a uz trolinku ano ale ide to pomalicky 😒 ale lepsie ako nic ci? spodny test na fotke je dnesny

petra212
28. apr 2015

@ladore
presne, hlavne aby bol drobček ok
ostatné sa dorieši potom 🙂

janaochi
28. apr 2015

@kissinka111 dôležité je, aby neslabla. Ale zatiaľ to máš pekné, buď kľudná. 🙂

zuzanka2905
28. apr 2015

@jaruska18 mne sa to nezda ako kanal ale tak to zistis az o par dni

veronikax
28. apr 2015

@jaruska18 skus teraz aspon 2-3 dni pockat ;) ak nebudne zmena ....tak asi nic z toho ;) a mozno na teba vyskoci ciarka 🙂))
@petra212 hehehe jooooooj 🙂))) aj ja mam pupok jak v 3-4 mesiaci 🙂)))))

milota164
28. apr 2015

jasne pockaj par dni a sprav si znova

petra212
29. apr 2015

@veronikax 😀

kristinapastuchova
29. apr 2015

Prosim vas,vidite tam nieco alebo robim zvytocne paniku?? DAKUJEM

barboritta
29. apr 2015

@kristinapastuchova ja tam niečo vidím

butterfly333
29. apr 2015

@kristinapastuchova prečo maš pod fotkou že čakaš dieta termin 2014?či si tehu

kristinapastuchova
29. apr 2015

@butterfly333 to neviem preco to tam mam.Nie som teho (aspon myslim😀 ) vid test...neviem ci tam je ciarka ci nie

fionahope
29. apr 2015

Baby otazky: 23dc-ukaze mi test uz nieco? Mam si ho spravit? A druha, boleli by ma prsia ako pred menzesom aj keby ze som tehotna? Lebo bolia ma. Dakujem

butterfly333
29. apr 2015

@kristinapastuchova no test niečo tam je ale zatial to vyzerá všeliako. No to sa môže zmenit tak skus o dva dni. A už ms meška??

butterfly333
29. apr 2015

@fionahope s bolievaju ta pred ms? Lebo mna nikdy nebolia tak keby ma teraz pred ms bolia bola by som v strehu źe sa asi zadarilo.Treba počkat do ms.

fionahope
29. apr 2015

@butterfly333 bolievaju ma, to je bezne pre mna

oliinka
29. apr 2015

Ahojte baby menzes som mala dostať okolo 15.4. Neprešiel tak som testovala a bol pozitívny potom som začala minulý pondelok spinit a krvácať vo štvrtok potom som bola v piatok na gyne sliznica nizko v maternici nič ze asi menzes ale v pondelok som bola na krv a hcg bolo 18,5 a test už asi negatívny doma robený čo si myslite bolí má v podbrusku občas ešte spinim

butterfly333
29. apr 2015

@fionahope no tak potom neviem.kedže ja to nikdy nemavam.

mamjka
29. apr 2015

@kissinka111 krasne tmavnu 🙂 gratulka 😉

janaochi
29. apr 2015

@kristinapastuchova samozrejme, že tam je. Je tam krásna ružovučká čiaročka, zatiaľ slabšia, tak nech tmavne. Poznám ten test. A viem, že v začiatkoch sa to ťažko dá nafotiť. Ale určite to nie je kanálik. Držím palce.
Koľký DPO si?

janaochi
29. apr 2015

@kristinapastuchova zabudla som napísať, že fotku si treba rozkliknúť a vtedy to ide pekne vidieť. 😉