Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ladore
@barboritta
baby, nestresujte 🙂 ja tak vyzerám a to ani tehotná nie som 😀 😀 😀 😉
@ladore tak teraz v tom piatom mesiaci som a vyzerám ako pri prvom babu pred pôrodom 🙂 ale mne to nevadí. A to som ani nepribrala skoro nič. Uvidíme v tom deviatom
@barboritta ako aj druhe mi kuklo skoro a slo do predu tiez so. Vtedy pribrala cca 13kg ale bolo mi zle a vracala som teraz chvalabohu nevraciam ale je mi cely den tazko od zaludka takze hoc co nezjem nech ma nenapina este viac aj menej zjem ale zato cca kazde 2-3 hodiny inak ma az trasie...takze ked sa tie kila aj nalepia nech kaslem na to vsak vytrasiem na stavbe...🙂
@jaruska18 naživo je fialový či sivý? A v limite? Ak áno tak to vyzerá sľubne
@barboritta ja som z tych farieb blb :D raz vidim sivu,raz fialovu.. a bolo to v limite 🙂
@jaruska18 skús netestovat aspoň dva dni a máš to jasné, však vyskúšaj inú značku či tam niečo bude. Mne tieto vychádzali slabé čiarky a inde krajšie a aha som 20 tt
ahojte krasky tak volala som dnes ohladom vysledkov a ze je to zvysene ale musim zajtra tam ist aby ma doki pozrel ci je to v maternici a pripadne ze ma chce poslat do nemocnice tak mam strach dnes som si robia test ci uz konecne ciarka stmavla a uz trolinku ano ale ide to pomalicky 😒 ale lepsie ako nic ci? spodny test na fotke je dnesny
@kissinka111 dôležité je, aby neslabla. Ale zatiaľ to máš pekné, buď kľudná. 🙂
@jaruska18 mne sa to nezda ako kanal ale tak to zistis az o par dni
jasne pockaj par dni a sprav si znova
@kristinapastuchova ja tam niečo vidím
@kristinapastuchova prečo maš pod fotkou že čakaš dieta termin 2014?či si tehu
@butterfly333 to neviem preco to tam mam.Nie som teho (aspon myslim😀 ) vid test...neviem ci tam je ciarka ci nie
Baby otazky: 23dc-ukaze mi test uz nieco? Mam si ho spravit? A druha, boleli by ma prsia ako pred menzesom aj keby ze som tehotna? Lebo bolia ma. Dakujem
@kristinapastuchova no test niečo tam je ale zatial to vyzerá všeliako. No to sa môže zmenit tak skus o dva dni. A už ms meška??
@fionahope s bolievaju ta pred ms? Lebo mna nikdy nebolia tak keby ma teraz pred ms bolia bola by som v strehu źe sa asi zadarilo.Treba počkat do ms.
@butterfly333 bolievaju ma, to je bezne pre mna
Ahojte baby menzes som mala dostať okolo 15.4. Neprešiel tak som testovala a bol pozitívny potom som začala minulý pondelok spinit a krvácať vo štvrtok potom som bola v piatok na gyne sliznica nizko v maternici nič ze asi menzes ale v pondelok som bola na krv a hcg bolo 18,5 a test už asi negatívny doma robený čo si myslite bolí má v podbrusku občas ešte spinim
@fionahope no tak potom neviem.kedže ja to nikdy nemavam.
@kissinka111 krasne tmavnu 🙂 gratulka 😉
@kristinapastuchova samozrejme, že tam je. Je tam krásna ružovučká čiaročka, zatiaľ slabšia, tak nech tmavne. Poznám ten test. A viem, že v začiatkoch sa to ťažko dá nafotiť. Ale určite to nie je kanálik. Držím palce.
Koľký DPO si?
@kristinapastuchova zabudla som napísať, že fotku si treba rozkliknúť a vtedy to ide pekne vidieť. 😉

@barboritta jee tak nie som sama vyzeram ako v 4-5mesiaci 🙂