icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
4. dec 2013

@majka_3 akurát som dala foto 😀

majka_3
4. dec 2013

@karmela no jasnaaa ze silnie 🙂 a pekne silnie 🙂 cize treba popracovat 😉

karmela
4. dec 2013

@majka_3 popracujeme nervna som dnes mi vyšiel herpes na Peru,neznášam to raz za dva roky mam ten problém 😒 tutu muťu nebude ako ma bit 😨 No ale skúsime napriek tomu.A ty testik až neskôr?

majka_3
4. dec 2013

@karmela uz som robila....ovulacny z ranneho nieje bledaaa a ani tmavaa... a tehu...neviem nevidim ducha mam zastrete..malu uspavam 😀

karmela
4. dec 2013

@majka_3 sladké sny jej prajem 🙂 daj foto neee 😉

majka_3
4. dec 2013

@karmela no ved jasnaa ze daaam 🙂 len musim uspat 😉 vydrzkaj 😉

isabella22
4. dec 2013

@karmela no jasne ze silnie 🙂 tak vecer poriadne posnazilkujte 😉

karmela
4. dec 2013

@isabella22 dakujem za povzbudenie,skúsime to 😉 bola by som šťastná prešťastna keby to vyšlo ale snívať mozem nie 😀

isabella22
4. dec 2013

@karmela mozes snivat...len uz to asi na jeziska vediet nebudes 🙂cize bol by to skor taky povianocny darcek 🙂

lujzicka212
4. dec 2013

@valika1210 ano, bolasom u dr, a brala mi krv, takze :(

karmela
4. dec 2013

@isabella22 no mrchu mam dostať pred vianocami.Aspon nový rok budem bez nej 😀

karmela
4. dec 2013

@lujzicka212 si mala ducha a nic?

majka_3
4. dec 2013

@karmela cize vyzera to takto 🙂 co hovoris? ovu a tehu test 🙂

lujzicka212
4. dec 2013

@karmela mala som po ked som si robila test teraz som zas pred :(

karmela
4. dec 2013

@majka_3 ejha tebe ovulacia nejako dlho ukazuje kus silnejšiu čiarku nie?Ja Som vcera mala oproti tebe nic..a na tehu teste sa mi nieco marí .Kolko dni máš do ms?Draha???

valika1210
4. dec 2013

@majka_3 tak podla mojich oci je na tehu duch 🙂 🙂 zacina sa to zaujimavo 😀 😀

karmela
4. dec 2013

@lujzicka212 nebud smutná treba skúšať ďalej a krvné výsledky ti vylúčili tehu.?

majka_3
4. dec 2013

@karmela noo to je sice ovulacny ale ovu sa nerobi z ranneho mocu ale ja zistujem tehu.. 🙂 cize to mi ovulaciu neukazuje...nooo kolky dni mam do mrchy? a ja viem? 😀 podla prvej ovu som 10dpo.

majka_3
4. dec 2013

@valika1210 noo aj som si stiahla jas... zaujimavo....len ci to je duch alebo pretlacenaaaaaaaaaaaaaa 😠

lujzicka212
4. dec 2013

@karmel Ano, mala som ducha a nic. Ani sono nic neukazalo a ani krvne testy. takze sa len snazit dalej :D ja som optimista

majka_3
4. dec 2013

@lujzicka212 vela stastia v druhom kole 😉

valika1210
4. dec 2013

@majka_3 podla mna to je zacinajuca druha / 😉.....🙂 a vsetky nas predbehnes a vitazis 😀 😀 tfuj tfuj bodaj by silnela a uz ziadny duch a ani pretlacena 😉

majka_3
4. dec 2013

@valika1210 noo uvidiime 🙂 co nam test prinesie zajtra 😀 ake prekvapko 😀 a dakujem

karmela
4. dec 2013

@majka_3 ja som schvalne pisala,ze ovu test ti ukazuje druhu čiarku 😉 ty pocuvaj tak ja som zvedava dievča lebo dost dobre to vyzera 😀

lujzicka212
4. dec 2013

@majka-3 dakujem krasne, ste riadne zlate zienky moje. dufam, ze ak nieco, buedm sa moct na vas zienky obratit :D

majka_3
4. dec 2013

@lujzicka212 jasnaaa aj o pol noci 😀

karmela
4. dec 2013

@majka_3 prajem pekného jeziiiiiška 😀 😵
@lujzicka212 budeme sa snažiť spolu 😉 cez MK 😅

lujzicka212
4. dec 2013

@ karmela @majka dakujem dufam, ze sa to bude vyvyjat nejako priaznivo a pozitivne a všetky co chceme, to aj mat budeme :D zienky len si musime verit a pride to necakane

majka_3
4. dec 2013

@karmela 😕 😕 😀 😀 😀 😀 aj tebeee pekneho jeziiiiska 🙂

lene27
4. dec 2013

baby, čo sa mi skoro stalo...chcela som vám tu hodiť môj link na graf bazálnej teploty, nech sa pobavíte...a skoro som ho dala na našu firemnú stránku na FB...kurnik šopa 🙂 😀 ešte teraz ma klepe a studený pot ma oblieva, čo by si ľudia pomysleli... 🙂
@majka_3 niečo tam vidím, mohlo by z toho niečo byť, snáď to nie je pretlačená. Ináč podľa toho šialeného grafu mám byť 4 DPO.. asi ma porazí, čo som aj ja mala neskorú ovu???
@valika1210 ...vyzerá to čím ďalej tým sľubnejšie, teším sa
@karmela no a teraz je na nás, aby sme sa posnažili, čo?
@isabella22

a od koho mám srdiečko? 🙂 žienky priznajte sa.