Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@isabella22 dakujem za povzbudenie,skúsime to 😉 bola by som šťastná prešťastna keby to vyšlo ale snívať mozem nie 😀
@karmela mozes snivat...len uz to asi na jeziska vediet nebudes 🙂cize bol by to skor taky povianocny darcek 🙂
@valika1210 noo aj som si stiahla jas... zaujimavo....len ci to je duch alebo pretlacenaaaaaaaaaaaaaa 😠
@karmel Ano, mala som ducha a nic. Ani sono nic neukazalo a ani krvne testy. takze sa len snazit dalej :D ja som optimista
@majka_3 podla mna to je zacinajuca druha / 😉.....🙂 a vsetky nas predbehnes a vitazis 😀 😀 tfuj tfuj bodaj by silnela a uz ziadny duch a ani pretlacena 😉
@valika1210 noo uvidiime 🙂 co nam test prinesie zajtra 😀 ake prekvapko 😀 a dakujem
@majka-3 dakujem krasne, ste riadne zlate zienky moje. dufam, ze ak nieco, buedm sa moct na vas zienky obratit :D
@majka_3 prajem pekného jeziiiiiška 😀 😵
@lujzicka212 budeme sa snažiť spolu 😉 cez MK 😅
@ karmela @majka dakujem dufam, ze sa to bude vyvyjat nejako priaznivo a pozitivne a všetky co chceme, to aj mat budeme :D zienky len si musime verit a pride to necakane
baby, čo sa mi skoro stalo...chcela som vám tu hodiť môj link na graf bazálnej teploty, nech sa pobavíte...a skoro som ho dala na našu firemnú stránku na FB...kurnik šopa 🙂 😀 ešte teraz ma klepe a studený pot ma oblieva, čo by si ľudia pomysleli... 🙂
@majka_3 niečo tam vidím, mohlo by z toho niečo byť, snáď to nie je pretlačená. Ináč podľa toho šialeného grafu mám byť 4 DPO.. asi ma porazí, čo som aj ja mala neskorú ovu???
@valika1210 ...vyzerá to čím ďalej tým sľubnejšie, teším sa
@karmela no a teraz je na nás, aby sme sa posnažili, čo?
@isabella22
a od koho mám srdiečko? 🙂 žienky priznajte sa.

@majka_3 akurát som dala foto 😀