icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kvetinka12345
13. máj 2015

@horalka79
@ladore no baby už mam ducha... nesnivalo sa mi ze kojim,počkam zopar dni a uvidim či zosilnie 🙂

sibalka21
13. máj 2015

@patka182 ahoj robila si si dnes test? ako si dopadla?

lastinko
13. máj 2015

Je tam niečo? Alebo mi uz šibe... 22DC...

sibalka21
13. máj 2015

@lastinko nic tam neni

steinarka
13. máj 2015

@lastinko ano je tam. kanalik

katka.gzd
13. máj 2015

@lastinko mne sa zda ze je, ale preboha 22DC je strasne skoro...

horalka79
13. máj 2015

@kvetinka12345 supsi, drzime palce aby zosilnel! posli foto potom.
trochu k inej teme: v nedelu periem a zacala som sa rehotat, lebo pradlo sa toci a vo dverach z vnutra tampon :D Kamoska vravi, ze to bolo znamenie , ze uz ich nebudem potrebovat :D zeby? ;)

horalka79
13. máj 2015

@lastinko to je velmi skoro testovane, aj keby si bola tehu, ti to este asi neukaze. Baby, testujte fakt az po ocakavanom termine, ustrite si stresy s hladanim ducha... Da sa to zvladnut pockat, tiez som vahala ci ocikat test, nakoniec ze este teda den pockam, nech mam test obden a fakt vidim aj daku zmenu..

lastinko
13. máj 2015

Dievcata máte pravdu, naozaj niekedy je najhoršie ovládnuť netrpezlivosť a potom je človek zbytočne sklamany...

veronikax
13. máj 2015

@patka182 na tom prvom testiku nieco je...aleee kedze to nema farbu...tak to asi bude kanalik 🙂 ten druhy je negativny len sa farba rozpila...ale nie je to naznak pozitivneho ...skor trosku vadny test 🙂 dalsie dve su negativne 🙂 Ak si urobis o 2 dni test a nebude zmena...tak asi sa ti len cyklus trosku zblaznil 🙂 No drzim palce...aby sa ti splnil sen ;)

ladore
13. máj 2015

@kvetinka12345 supeer drzim palceky nech len silnie

patka182
14. máj 2015

@sibalka21 dnes ešte nie ja som chcela počkať aspoň do zajtra

cucoriedkacucoriedka
14. máj 2015

@lastinko 22dc?????? Akurat kanalik.hcg sa zacina tvorit az po uhniezdeni embrya.cakat cakat cakat a byt trpezliva.

janaochi
14. máj 2015

to je jedno aký DC je. Dôležité je DPO. Pozri do môjho fotoblogu, ja som mala ducha už na 20DC. Ak mala ovu na 10-11DC, tak kľudne môže byť duch už aj na 20DC. Každá to máme inak. Aj keď najlepšie je testovať po meškaní ms, samozrejme.
@cucoriedkacucoriedka

cucoriedkacucoriedka
14. máj 2015

@janaochi ano to mas pravdu.ovu mohla mat aj cez ms alebo tesne po.to mi jasne.ale skor je to rarita.ja som tiez toho nazoru ze netestovat skor ako po vynechani ms.lebo nie vzdy vieme kedy bola ovu.ovsem ak nesleduje ovu testom.;)

lastinko
14. máj 2015

Testovanie bolo na základe toho, že som mala urcite symptomy, ktoré sa mohli pripísať buď zápalu alebo naozaj uhniezdovaniu. 14dc som mala prehliadku, kde intraviganilne sonom mi lekár povedal , že ovulácie mohla prebehnúť pred cca dvomi dnami...inak bolo všetko v poriadku, žiadna cysta nic...podotýkam,ze mi robil len sono... O dva dni nato som začala pociťovať menštruačné bolesti, ktoré pretrvávajú dodnes,možno len slabšej intenzity... Preto to testovanie tak skoro, neviem či to bol zapal, alebo to mohlo byt aj niečo iné..

lastinko
14. máj 2015

Len na doplnenie, cyklus mávam 26-27dnovy

veronikax
14. máj 2015

@lastinko este pockaj par dni ;) Skus tak den dva pred ms 🙂 Ak sa tazko da vydrzat ;) Uz sa ti mozno nico ukaze 🙂 Ak si mala 12 DC ovulku .tak na 22 dc uz niekomu ukaze 🙂 to je 9 DPO ... ale mAaaalo komu tak skoro ukaze ducha ;) Drzim siiiiiilno palce ...aby sa ciarocka pekne krasne ukazala 🙂 Nech to bude tvoj pripad..ze sa ti skor ukaze ;)

mamjka
14. máj 2015

žienky pomooc.....dnes som 10 DC kramy meškali 3 dni ale došli nakoniec v plnej sile....mala som ich 6dni čiže už 3 dni nič a dnes som začala špiniť....a keď to už trva cely deň tak som si teraz večer "zo srandy" urobila test....a su tam II....môžem byť fakt tehu?

steinarka
14. máj 2015

@mamjka wow, divne 😕 no to som teda zvedava kto co napise

mamjka
14. máj 2015

@steinarka no to som aj ja zvedava....

sillwan
14. máj 2015

@mamjka podla mna teoreticky ano, su zeny, ktore boli tehotne a normalne pritom este menstruovali... ale asi len cas ukaze 🙂

steinarka
14. máj 2015

@sillwan menstruovali, ale to je zvycajne slaba ms a nie klasicka, v plnom prude, ako popisuje @mamjka

adka_pajerska
14. máj 2015

@mamjka ahoj ja mam 2rocneho sibala ani som netušila že som tehu nakoľko ms som mala q tak som sa som to dozvedela až v 3mesiaci 😀

mamjka
14. máj 2015

@adka_pajerska tak to si ma potešila 🙂 ja testujem každý mesiec a keď meškala mrcha robila som test ale slabučký bol a keď došla mrcha už som netestovala viac až dnes.... 😅

danielina30
14. máj 2015

Moja kamaratka mala menstruaciu do 5- teho mesiaca.

loveisgone1l
14. máj 2015

Co si myslite o tomto ?

veronikax
14. máj 2015

@mamjka parada mas pozitivny testiiiiik ;) Skoc zajtra k Dr. ;) Preistotu 🙂 Nech ti da nieco..keby si nahodou zase krvacala ;) A bolo by fajn...keby ti vzal aj krv a porovnal HCG ;) Ze je vsetko v poriadku ,)

veronikax
14. máj 2015

@loveisgone1l zatial vidim len odraz kanalika ;) Je to este mokry test? ;)

mamjka
14. máj 2015

@veronikax rano urobim ďalší test 🙂 mm ešte nedošiel z roboty tak bude prekvpkany... 😅 😀