Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamjka ty to máš za chvíľku ale ja ešte11dni?Strašne som nervózna nakoľko som ešte vôbec nevidela malinke či je všetko v poriadku a či je tam kde má byť.mne budú robiť sono keď už budem buď 8-9tt alebo 9-10tt nakoľko sa to u mňa nedá zistiť
@adka_pajerska no mne robil sono včera a nič nevidel 😒 tak mi bral krv na HCG...ale verim že bude vysoké 🙂 a malinke pekne v maternici
@mamjka držím ti veľmi palce asi máme podobný osud podľa toho ako som čítala.Tebe robili aj kyret? Určite mi daj vedieť ako ste dopadli 🙂
@adka_pajerska no asi podobne...ja som už mala druhy MA ... 😔 kyret mi nerobili nebolo treba našťastie...ale bude to dobre tentokrát 😉 držím silno palce aj tebe 🙂
@mamjka no mne museli nakoľko som mala MA v 10tt a prisli na to až v 12tt len ja som po kyrete nemala vôbec menzes 3 mesiace a som otehu,tak u mňa je to zložitejšie,nakoľko nevieme kedy som otehotnela a ani koľko som tehotná.Veľmi ti držím palce a dúfam že sa obe dočkáme malých krásnych zdravých batozkov 🙂
@adka_pajerska heee.ja som po umelom oplodneni
Babab co beru krvicku na 14 den po vklade a maju okolo 600 hcg tak sa uchytia obe embryjka ked vkladali dve.z tiho usudzujem.ja som mala odber na desiaty den a hcg 104.o dva dni 800 a potom mi este trikrat brali krv ci to rastie.a vyslo ta az potom na 8000;) ale ja som bola kvoli ohss v nemocnici pat tyzdnov.tak preto tolko kontrolnych odberov.tak z toho usudzujem ze je to ako pri dvojickach;) ved vsetko sa ukaze na utz;)
ahojte, chcela by som sa poradiť, menzes mi mešká 5dní, dnes som si robila test a výsledok negatívny.... môžem byť tehotna?
minulý mesiac som menzes dostala ešte o 2dni skôr, ale išlo skôr o krátke krvácanie/či špinenie.... inokedy mávam PMS bolesť chrbta, brucha, prsníkov a teraz nič len ma pália bradavky a bolieva ma hlava... čo to môže byť? poraďte mi prosím
a
Ahojte dievčatá,tak som to nevydržala ešte týždeň a išla som k Dr. nakoľko som chcela vedieť či je všetko ako má byť. A áno som v 7 tt a srdiečko krásne bije ako zvon už sa len modliť aby všetko dobré dopadlo 🙂
@cucoriedkacucoriedka
@mamjka myslím že súper🙂
@adka_pajerska gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
@mamjka ďakujem som veľmi šťastná,držím palce aby si bola aj ty na tom zajtra podobne🙂
@adka_pajerska kraaaaaaasa;))))) tak krasne tehulkovanie;)))
@cucoriedkacucoriedka ďakujem🙂
@mamjka drzim palce... ja by som cakala, ze uz bude silna dialnica, ale z vlastnej skusenosti viem, ze testy nie vzdy pravdu ukazuju... moja prva skusenost bola prapodivna, MS mesiac nikde, testy negativne, nakoniec v krvi HCG cez 5 tisic, na UZ vsetko ako ma byt vratane srdiecka...
@majka15majka Ovulacny test alebo tehotensky test? lebo ovulacne testy stanovuju ine hormony...
@majka15majka ovu test ak si tehu musi byt rovnako tmava alebo tmavsia ciarka ako kontrolna....
@karinecka22 je to ešte slabé, ale je vidieť //.držím palce. Už ti mešká menzes?

@adka_pajerska ďakujem za info ....neviem ako vydržím do utorka 😅