icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cucoriedkacucoriedka
21. máj 2015

@mamjka no cakame len dobre spravy;)

adka_pajerska
21. máj 2015

@mamjka aj čakám len dobre spravy veľmi držím palce

mamjka
21. máj 2015

@veronikax @cucoriedkacucoriedka @adka_pajerska ďakujem žianky že ste na mňa mysleli.....HCG mam už len 6,7 čiže u mňa ďaľší MA 😔 ....

ajajaj00
21. máj 2015

@mamjka to ma velmi mrzi...ale hlavu hore ja som si tym tiez presla viem co citis..musime byt silne

veronikax
21. máj 2015

@mamjka zase sa neudrzalo? Mhmmm to mi je luto :/ Nedal ti Dr. nieco na udrzanie plodu do buducna?? Takze teraz cakas na ms?

katka1274
21. máj 2015

A este pre istotu poobedny inej znacky ci niesu vadne testy ;) aj vy ste mali stale pocit ze aj tak dostanete?

veronikax
21. máj 2015

@katka1274 skus si urobit o 2 dni 🙂 Uz by mala byt potom ovela silnejsia kolajnicka 🙂

mamjka
21. máj 2015

@veronikax nechcela som nič....lebo pri drobcoch som bola cely čas na hormonocch od planovania....ale teraz už to do seba nechcem trepať....pribrala som poriadne z toho a aj tlak sa mi dodrbal.....

katka1274
21. máj 2015

@veronikax dakujem.no hadam sa tolko testov nemyli. Tieto dni pojdu asi pomaly ;)

sisy222
21. máj 2015

Ahojte..je tam podla vas cosi?dakujem..

littledesire
21. máj 2015

@sisy222 ahoj, no mne sa tam cosi slabucke crtaaaa

sisy222
21. máj 2015

@littledesire ja to tiez vidim..celkom pekne na teste 🙂 ten test je z rana,skusila som urobit j neskor,nebolo to vsak vidiet.ms mi este nemeska,toto bola iba zvedavost 🙂 tak sa necham prekvapit.dakujem

kudusko
21. máj 2015

@katka1274 Ahoj Kati tak predsa ti to vyslo gratulujem je to tam ja sa nikdy nemylim 🙂
@sisy222 Aj tebe gratulujem budes mamickou 🙂

littledesire
21. máj 2015

@sisy222 budem drzat palce.. 🙂 nech za dva dni je silnejsia ciarka 🙂

kudusko
21. máj 2015

@ilike14 Gratulujem si tehu 🙂

katka1274
21. máj 2015

@kudusko dakujem. No uvidime ci si dobra vestica ;)

kudusko
21. máj 2015

@katka1274 ver tomu ze som a dufam ze o 2 tyzdne ta budem nasledovat 🙂

katka1274
21. máj 2015

@kudusko no ja som v den ovu videls dva bociany ;) budes aj ty ;) len treba verit ;)

kudusko
21. máj 2015

@katka1274 ja // 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katka1274
21. máj 2015

@kudusko to som si aj ja vravela a este furt neverim ;) a brusko ma boli ako pred ms takze vyhrate este nemam

ilike14
21. máj 2015

@kudusko dufam ze sa to v pondelok aj potvrdi na gynde. Dakujem

kudusko
21. máj 2015

@katka1274 to tak aj mas citit maternicka sa ti roztahuje 😉
@ilike14 nie je to este skoro na dr? JA by som site aspon 2 tyzdne pockala 😉

dominikakukova
21. máj 2015

Ahojte 🙂 našla som dnes na teste silnejsieho dušíka...myslela som že zase len klamlivý pepino test, pretože od styku ubehlo len 11 dní, nechcela som tomu veriť, lebo popravde sme to už vzdávali..no urobila som si digi test a ukazal + 1-2 🙂 som najšťastejšia žena na svete 🙂 nevzdavajte to ženy, keď to má prísť tak to príde :*

ilike14
21. máj 2015

@kudusko nemozem viac cakat. V ponddlok to bude 12dni meskania a ja uz do prace nemozem nastupit, neohrozim zdravie. Pracujem vo vyske nad 1,5m a vo vysokej vlhkosti teplota stupa nad 30, postreku,... inu pracu mi zamestnavatel nevie dat, teraz mam dovolenku 3dni a viac mi v praci nedaju. Navyse sa bojim aby mi nedali vypoved skor ako budem mat aspon pn alebo neskor potvrdenie o teh. =(

kudusko
21. máj 2015

@ilike14 jasne tak chod drzim palceky ale sa nezlakni ked ti nebude este nic vidiet ale krv moze zobrat ja zato neoporucam inac aj ja by som uz na druhy den isla 🙂

ilike14
21. máj 2015

@kudusko ved uvidim co povie doktorka. To viem ze na sone zrejme nic neuvidi je to teraz len 5tt. No aspon tu krv keby zobrala alebo mi dala pn. Mam z toho strach aby ma hned vo dverach neposlala sestricka prec. Pretoze v utorok som volala ci ma mozu objednat na tento tyzden aspon na krv, ze mi meska menzes a nezvykne a aj sme sa o babo pokusali no a ze mam dost rizikovu pracu. Sestricka ma odpalila v telefone ze naco chcem ist na krv. A odkazala ma zohnat si cislo priamo na dr.a dohodnut sa s nou. Skoro som sa az rozplakala.... tak som po robote si spravila test a uz bol slabo pozitiv. Dnes uz bolo na teste krasne vidiet druhu ruzovkastu ciarku

kudusko
21. máj 2015

@ilike14 daj fotocku sestry su niektore take to neries snimi ked vojdes k doktorke tej vysvetli aka je situacia a ked je normana pochopi drzim palceky 🙂

ilike14
21. máj 2015

@kudusko myslim ze doktorka bude ok. Ta mi vzdy povedala ze pri akomkolvek probleme treba prist aj bez objednania. Tu sestru uz neriesim...mozno mala zly den =)

cucoriedkacucoriedka
21. máj 2015

@mamjka och.to mi je luto;(

karinecka22
21. máj 2015

Baby, tak čo na to hovoríte?