Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamjka aj čakám len dobre spravy veľmi držím palce
@veronikax @cucoriedkacucoriedka @adka_pajerska ďakujem žianky že ste na mňa mysleli.....HCG mam už len 6,7 čiže u mňa ďaľší MA 😔 ....
@sisy222 ahoj, no mne sa tam cosi slabucke crtaaaa
@littledesire ja to tiez vidim..celkom pekne na teste 🙂 ten test je z rana,skusila som urobit j neskor,nebolo to vsak vidiet.ms mi este nemeska,toto bola iba zvedavost 🙂 tak sa necham prekvapit.dakujem
@sisy222 budem drzat palce.. 🙂 nech za dva dni je silnejsia ciarka 🙂
Ahojte 🙂 našla som dnes na teste silnejsieho dušíka...myslela som že zase len klamlivý pepino test, pretože od styku ubehlo len 11 dní, nechcela som tomu veriť, lebo popravde sme to už vzdávali..no urobila som si digi test a ukazal + 1-2 🙂 som najšťastejšia žena na svete 🙂 nevzdavajte to ženy, keď to má prísť tak to príde :*
@kudusko nemozem viac cakat. V ponddlok to bude 12dni meskania a ja uz do prace nemozem nastupit, neohrozim zdravie. Pracujem vo vyske nad 1,5m a vo vysokej vlhkosti teplota stupa nad 30, postreku,... inu pracu mi zamestnavatel nevie dat, teraz mam dovolenku 3dni a viac mi v praci nedaju. Navyse sa bojim aby mi nedali vypoved skor ako budem mat aspon pn alebo neskor potvrdenie o teh. =(
@kudusko ved uvidim co povie doktorka. To viem ze na sone zrejme nic neuvidi je to teraz len 5tt. No aspon tu krv keby zobrala alebo mi dala pn. Mam z toho strach aby ma hned vo dverach neposlala sestricka prec. Pretoze v utorok som volala ci ma mozu objednat na tento tyzden aspon na krv, ze mi meska menzes a nezvykne a aj sme sa o babo pokusali no a ze mam dost rizikovu pracu. Sestricka ma odpalila v telefone ze naco chcem ist na krv. A odkazala ma zohnat si cislo priamo na dr.a dohodnut sa s nou. Skoro som sa az rozplakala.... tak som po robote si spravila test a uz bol slabo pozitiv. Dnes uz bolo na teste krasne vidiet druhu ruzovkastu ciarku
@mamjka och.to mi je luto;(

@mamjka no cakame len dobre spravy;)