Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karinecka22 je tam =)
@mamjka je mi to veľmi ľúto,tak velmi som ti držala palce.Ak sa môžem opýtať v koľko TT si bola? nabudúce to uz určite vyjde len treba tomu dať väčší odstup asi.
@karinecka22 krásne gratulujem tehulka 🙂
@adka_pajerska ja viem že to bude dobre a dtiehneme to do úspešneho konca raz....ja mám doma moje dva poklady tak sa teším z nich aj keď je to ťažké.....bola som v 5tt podľa dr.
@mamjka hm to mi je ľúto,ale máš doma dva pokladiky a treba sa tešiť z nich,ja som to tak brala tiež mám jedného synčeka a teším z neho neskutočne🙂
@horalka79 jej krásne kolky tt?
@nika234 ako ja tam vidim daco, ale velmi svetlucke..
@22lucinka22 Kokos, dobra ciarka na to ze este je len den ms :D drzim palce nech nepride 🙂
@littledesire dakujem. No dufam ze ju 9 mesiacov neuvidim 🙂
@22lucinka22 aj viac 🙂
@nika234 ahoj aj ja tam vidim len slabučkú čiarku nech silnie to ti prajem
@erikavasko dakujem pekne 😉 ale nejdem sa este tesit lebo je veeelmi skoro az sa cudujem ze mi nieco ukazalo...
@22lucinka22 nepride ,,,, ciarka velmi pekna gratulejem ......
@zuzannaaa dakujem. Dufam ze nie 🙂 hlavne nech to nieje dalsi MA trosku sa toho bojim
@22lucinka22 prosim 🙂. Ja som 5 dni po ovu.mrch mam dostat utorok stredu neviem presne ale ja ju necakam 🙂
@adka_pajerska 6+0 tt. Ale mavam neskoro ovulku tak embryjko vyvojovo skor 5+5tt. Pri nasom prvom malom sme uz pri 6+3 poculi srdiecko, teraz som mala ultrazvuk trochu skor. Ale hlavne ze vsetko vyzera fajn. Vsak o par tyzdnov mame dalsi ultrazvuk a z nasej spendlikovej hlavicky vyrastie fazulka 🙂
@zuzannaaa ahoj. Ja ju tiez necakam zatial ani neprisla len ten strachcje stale vo mne
@22lucinka22 ty si tehu ..... U teba urcite nepride 🙂
Ktory DC sisi robila prvy tehu test?
Dakujem pekne. No prvy duh mi vysiel na 24dc. Ciarky su krasne ruzove. Tesim sa velmi ze sa nam to podarilo hned prvy mesiac 🙂

@karinecka22 pekne.gratulujem 🙂