Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax @petra212 juuuuj kdeze terajsi, i ked velmi by som sa tesila z takéhoto...zajtra robim jeden test, som si dnes kupila pepino, tak som zvedava, zajtra buem 10 DPO.....len uz ma aj prsia prestali boliet a pritom ma dva-tri dni dozadu boleli veeeeelmi...a trooosililinku ma pobolieva podbrusko...takze asi z toho tento mesiac nic :( ale dakujem za drzanie palcov 🙂
Tak žienky ja som skončila v nemocnici s masívnym krvácaním ☹
@nika234 ved ano treba este cakat
@adka_pajerska to nemyslis vazne toto.drzim ti palce.juj
@cucoriedkacucoriedka ahoj ale áno mysim,ale všetko je zatiaľ v poriadku,uz len spinim a malinke je bojovník a srdiečko krásne bije🙂 Tak držať palce
@adka_pajerska siiiilno drzim palce. Dufam ze spinenie prestane a do konca tehu ...uz bude vsetko dobre prebiehat ,)
@veronikax ďakujeme krásne dúfame,aj my že všetko dobre dopadne
Ahojte babule. Chcem sa Vás opýtať, tie ktoré ste podstúpili UO alebo aj tie ktoré nie. Lekárka mi povedala, že mám slabé vajíčka. Žial nemala som času s ňou veľa rozprávať, tak sa chcem Vás opýtať, či máte s tým skúsenosti, či sa to dá napraviť nejakými vitamínmi alebo liekmi......ďakujem krásne za reakcie
@stellasss ahoj.ja som podstupila ivf.sice ja mam zuzene vajcovody.moj chlap mal zly spg.ale uzival kotvicnik forte.zlepsila sa mu kvalita spermii.viem ze to pomaha aj na kvalitu vajicok.ale pri ivf sa robi pri oplodnovani icsi.vyberu najkvalitnejsie vajicka a spermie. Tak skus ten kotvicnik.kvapky.a uvidis co to urobi.
@lia23 jej tichucko blahozelam prajem prijemne tehulkovanie 😉
@zuzanka2905 dakujem 🙂, duuufam, ze sa to uz nezmeni a vsetko dopadne tak, ako ma....uspesne 🙂
@lia23 paraaada gratulujeeeem 🙂 🙂
@lia23 ja verim ze to bude ok 🙂 snad aj ja sa coskoro dockam takzch peknych ciarok vies v piatok mam narodeniny a mrchu by som mala dostat v stvrtok ach keby neprisla bol by to najkrajsi nar.darcek
@nicolettka2126 dakujeeeem ....🙂 cokoro to caka aj teba 🙂
@zuzanka2905 hmm, no tak mozno sa dockas toho najkrajsieho darceka na svete 🙂 a mas aj nejake príznaky?? pripadne "tusaka"?? lebo ja som mala tusaka 🙂....boleli ma dva dni priiiiserne prsia aj v noci, co ma v zivote nebolelo.... a pichanie v maternici nalavo a sem tam napravo...ale inaskei nic, dokonca aj prsia ma uz bolia len mierne....🙂
@lia23 jooj kiezby si mala pravdu bambula 🙂
@nicolettka2126 vsetko ma svoj cas 🙂....ani sa nenazdas a aj ty si na testiku najdes // 🙂
@lia23 uvidime o tyzden 🙂 No kazdopadne ty uz si odteraz vychutnavaj kazdu jednu sekundu 🙂

kockyy, to je z minuleho mesiaca . ☹
@veronikax tebe som chcela len ukazatze aky bol divny, ze tent aom ukazovala priatelovi 🙂,