icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lia23
24. máj 2015

kockyy, to je z minuleho mesiaca . ☹
@veronikax tebe som chcela len ukazatze aky bol divny, ze tent aom ukazovala priatelovi 🙂,

veronikax
24. máj 2015

@lia23 juuuuuj :D a ja ze to uz teraz :D hehe terajsi :DDD Nevadi 🙂
@petra212 hehe brali by sme taky co ?? :DDDD

petra212
24. máj 2015

@lia23 uff som myslela ze to máš teraz, tak nech nájdeš čoskoro dve //

@veronikax jasne, že by sme brali, aj dva naraz 😀

petra212
24. máj 2015

@lia23 no teda ale to je divné, že sa žľakol
asi mu o potom pripadá také defintívne alebo čo

lia23
24. máj 2015

@veronikax @petra212 juuuuj kdeze terajsi, i ked velmi by som sa tesila z takéhoto...zajtra robim jeden test, som si dnes kupila pepino, tak som zvedava, zajtra buem 10 DPO.....len uz ma aj prsia prestali boliet a pritom ma dva-tri dni dozadu boleli veeeeelmi...a trooosililinku ma pobolieva podbrusko...takze asi z toho tento mesiac nic :( ale dakujem za drzanie palcov 🙂

adka_pajerska
24. máj 2015

Tak žienky ja som skončila v nemocnici s masívnym krvácaním ☹

lia23
25. máj 2015

kockyyyyyy,ona tam jeeee, ze ju nevidim len jaaaaaaa.....😀

mawiya
25. máj 2015

@lia23 bohužiaľ, vidíš ju len ty. :-P Nieeeeeeeeee aj ja ju vidím a peknú ružovú. len nech pekne silnie 🙂 držím palce

lia23
25. máj 2015

dakujeem,uz od rana sa na mu nemozem vynadivat, uz som ani nedufala....dufam ze bude silniet , dnes som len 10DPO
@mawiya

erikavasko
25. máj 2015

@nika234 ved ano treba este cakat

juditka_d
25. máj 2015

@lia23 no a po minulom mesiaci kedy priateľ z // nebol nadšený ste sa dohodli že budete ďalej skúšať?

cucoriedkacucoriedka
25. máj 2015

@adka_pajerska to nemyslis vazne toto.drzim ti palce.juj

adka_pajerska
25. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka ahoj ale áno mysim,ale všetko je zatiaľ v poriadku,uz len spinim a malinke je bojovník a srdiečko krásne bije🙂 Tak držať palce

veronikax
25. máj 2015

@adka_pajerska siiiilno drzim palce. Dufam ze spinenie prestane a do konca tehu ...uz bude vsetko dobre prebiehat ,)

veronikax
25. máj 2015

@lia23 eeejeha ... nieco sa tam crta ;) len este nevidno farbu dobre ...ci je siva alebo ruzova ;) Skusis zase o 2 dni? ;)

lia23
25. máj 2015

@veronikax nazivo je krajsia a ruzovuckaaaaaa...🙂 a jasne viditelnejsia 🙂

adka_pajerska
25. máj 2015

@veronikax ďakujeme krásne dúfame,aj my že všetko dobre dopadne

stellasss
25. máj 2015

Ahojte babule. Chcem sa Vás opýtať, tie ktoré ste podstúpili UO alebo aj tie ktoré nie. Lekárka mi povedala, že mám slabé vajíčka. Žial nemala som času s ňou veľa rozprávať, tak sa chcem Vás opýtať, či máte s tým skúsenosti, či sa to dá napraviť nejakými vitamínmi alebo liekmi......ďakujem krásne za reakcie

petra212
26. máj 2015

@lia23
dokonca aj ja duchospelá ju vídím, tak nech len krásne silnie každým dňom
celkom pekná čiarka na 10 DPO 🙂
tíško blahoželám

cucoriedkacucoriedka
26. máj 2015

@stellasss ahoj.ja som podstupila ivf.sice ja mam zuzene vajcovody.moj chlap mal zly spg.ale uzival kotvicnik forte.zlepsila sa mu kvalita spermii.viem ze to pomaha aj na kvalitu vajicok.ale pri ivf sa robi pri oplodnovani icsi.vyberu najkvalitnejsie vajicka a spermie. Tak skus ten kotvicnik.kvapky.a uvidis co to urobi.

lia23
26. máj 2015

11 DPO.... dufam ze bude leen a leeen silniet a bude este krajsia ako je :-*

zuzanka2905
26. máj 2015

@lia23 jej tichucko blahozelam prajem prijemne tehulkovanie 😉

lia23
26. máj 2015

@zuzanka2905 dakujem 🙂, duuufam, ze sa to uz nezmeni a vsetko dopadne tak, ako ma....uspesne 🙂

nicolettka2126
26. máj 2015

@lia23 paraaada gratulujeeeem 🙂 🙂

zuzanka2905
26. máj 2015

@lia23 ja verim ze to bude ok 🙂 snad aj ja sa coskoro dockam takzch peknych ciarok vies v piatok mam narodeniny a mrchu by som mala dostat v stvrtok ach keby neprisla bol by to najkrajsi nar.darcek

lia23
26. máj 2015

@nicolettka2126 dakujeeeem ....🙂 cokoro to caka aj teba 🙂

lia23
26. máj 2015

@zuzanka2905 hmm, no tak mozno sa dockas toho najkrajsieho darceka na svete 🙂 a mas aj nejake príznaky?? pripadne "tusaka"?? lebo ja som mala tusaka 🙂....boleli ma dva dni priiiiserne prsia aj v noci, co ma v zivote nebolelo.... a pichanie v maternici nalavo a sem tam napravo...ale inaskei nic, dokonca aj prsia ma uz bolia len mierne....🙂

nicolettka2126
26. máj 2015

@lia23 jooj kiezby si mala pravdu bambula 🙂

lia23
26. máj 2015

@nicolettka2126 vsetko ma svoj cas 🙂....ani sa nenazdas a aj ty si na testiku najdes // 🙂

nicolettka2126
26. máj 2015

@lia23 uvidime o tyzden 🙂 No kazdopadne ty uz si odteraz vychutnavaj kazdu jednu sekundu 🙂