Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lia23 a odteraz sa budes bat stale.sono.testy.nech je len vsetko ok.porod.teplota u duetata.plac.atd atd atd....to je uz udel nas mamiciek;) drzim palce.
@lia23 taketo.myslienky veeeeelmi ale veeelmi rychlo vyhod z hlavky lebo stres a strach drobcekovi nerobi dobre..Bud kludnucka.stastna a uvidis ze aj drobec bude potom najspokojnejší na svete 🙂
@lia23 no tento mesiac je nejako vsetko inaksie napr prsia ma bolia ale nie cele ale po bokoch to som este nemala a brusko ma boli ale nic hrozne minule mesiace to boli ine bolesti no neviem ci to nebude aj tym ze beriem na stitnu zlazu lieky lebo som vravela doktorke ze sa snazime uz 8mesiacov a nic tak mi vravila ze stitna asi nestiha kedze mam nedostatok jodu v stitnej a pri dcerke som uzivala cele teh.lieky
@nicolettka2126 ano, mas pravdu, ze drobcovi to nepomaha...ale jas i nejak neivem pomoct..:( ten strach je silnejsi ako ja...
@cucoriedkacucoriedka no toho sa bojim este viac...len nech je vsetko v poriadku...aach.....ale dakujem..🙂
@zuzanka2905 beries euthyrox ze???....ja tiez uzivam, pred tromi mesiacmi mi endokrinolog zvysil davku na 100 ked som chcela otehu...a terza sa budem musiet hlasit k nemu nanovo... a myslim ze to tym nebude....tak mozno sa cosi deje, uvidis, ale drzim palceky 🙂
@lia23 hlavne mysliet pozitivne.a strach si nepripustat.jasne ze sa ho nezbavis.ale treba ho potlacit.trosku dozadu;)
@lia23 a kedy ides na krv? Az vtedy to bude istota. Teda ultrazvuk a srdiecko bude istota.
@zuzanka2905 aj ja mam znizenu cinnost sz.a mala som zvyseny l thyroxin na stovku denne.
@cucoriedkacucoriedka no ved sa snazim, ale bude to lepsie ked uz budem vediet ze babo je skutocne v poriadku...no som dnes len 11 DPO... tak chcem ist dako buduci tyzden a sledovat to testikmi... neivem ci sa to objdnava, alevo mam zavolat a hned mam prist na krv, alebo ako
@lia23 strach a obavy sú prirodzené, také tie reči, že môžu drobcovi uškodiť, si nevšímaj...iste, ak by si bola v permanentnom strese a strachu, tak to môže mať negatívny vplyv, ale ja som sa celý prvý trimester tiež bála. Nejde o to, že by na to človek stále myslel, ale skrátka cíti taký vnútorný nepokoj. Držím palce, aby sa všetko vyvíjalo podľa tvojich predstáv 🙂
@lia23 ano L-Thyroxin ja beriem 50 ale len polku rano lebo ja som mala dobre vysledky z krvy no nic ine mi nezostava len cakat ci dorazi mrcha alebo nie 😨
@zuzanka2905 hmm ty beries menej ako ja, ja tam budem musiet naklusat po potvrdeni tehu dr. aby ma kontroloval priebezne 🙂......ale neboj, urcite si aj ty najdes //🙂
@lavinis ved nao, nepusti, ale ked ja sa bojim ze prave budem patrit k tej mensine,...ale tak to su moje strelene, zvratene a chore strachy, snad to prejde 🙂 a bude vseto tak ako ma byt 🙂...uz sa na to tesim.....na zoznamenie s misou :D ale dufam ze mna toto minie a budem si uzivat tehu s tym ostatnym :D
@lia23 nie, nebudes sa bat do konca tehotenstva, vtedy to este len zacne...az ked sa drobec narodi, tak sa zacnes naozaj bat...kazdeho ockovania, kazdej choroby...co sa tyka strachu, tak uz to bude len horsie...ale vsetko to stoji za to, deturence su uzasne a clovek musi mysliet pozitivne, lebo inak by sa zblazil 😉
Ahojte, som tu nova, poslednu MS som mala 20.4...6 dni mi uz meska...nechraneny styk bol 9.5. Vcera mi prislo neuveritelne zle, zavraty, bolest hlavy a nutkanie na zvracanie, vecer som mala zvysenu teplotu 37,4- brala som to ako crevnu virozu... pre istotu som si dnes rano spravila test ..a vysledok dve ciarky, teda javi sa mi ako duch...myslite si ze mozem byt tehotna? dakujem

@nicolettka2126 nepriiide!!!! 😀 .....ja sa bojim si aj priznat, ze to fakt sa mi len nesniva a ze som tehulka...ja sa bojim, ze o toho drobca pridem:(