Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Som v soku, bo sme to planovali na rok :( kedy by som si mala spravit dalsi testik?
@veronikax anooo tmavnee, taka som bola stastna, som sa bala lebo mi BT klesla rano, tak som padala hned po test, tak snad je vsetko ok...no chcela by osm, len u nas prssii a rano ekd som bola kupovat v tescu tak bol len jeden posledny...cakal na mna...🙂a teraz prsii a sa mi nechce nikam ist :D
@terez26 vo vacsine sa tu pise ... ze o 2 dni 🙂 Ze bude lepsie vidiet rozdiel 🙂 Tak skus o dva dni 🙂 Aaa mozno je to takto lepsie... ze sa vam to uz teraz podarilo :D Niekto planuje.... a nedari sa 🙂 Tak radsej takto :D nech to pride skor 🙂
@lia23 ... tak si urob az o 2 dni 🙂 Aspon budes mat vacsiu zmenu :D
@terez26 mozes sa potichucky pomaly ale isto aj tesit ......
@lia23
tak či na dvojičky to neviem, ale ak myslíš, či je silná na dvojičky, tak to si nemyslím,
to by bola ešte silnejšia zrejme, ale nejako to posúdiť neviem veľmi,
a zase si myslím, že je to výsostne individuálne, lebo niekto môže mať dvojky a takúto čiarku ako ty, ak mu napr. pomaly rastie hcg
a niekto môže mať silnejšiu čiarku od teba na 12 DPO a môže byť len jedno, ak mu hcg rastie rýchlo a malé sa skôr uhniezdilo
to si myslím, že je prípad od prípadu výsostne individuálne určite,
však uvidíš, dozvieš sa na utz, aj ked asi nie hned na prvom
ale myslím, že na jedno je tá čiarka úplne akurát taká aká má byť 🙂 parádna 🙂
@terez26
káááááásny 🙂
ak nemáš žiadne problémy, ani nekrvácaš, ani nešpiníš,
nemáš iné zdravotné ťažkosti
ako napr. so zrážanlivosťou krvi alebo tak dačo,
tak kľudne stačí až ked ti bude dva týždne meškať,
ale najlepšie bude keď zavoláš sestričke, povieš čo je vo veci a ona ti povie ako je to u nich zvykom kedy máš prísť, možno ťa aj už objedná
Ked ja neviem ako sa to pocita :D viem ze od zaciatku poslednej menstruacie🙂 ale ja viem presne kedy som otehotnela, tak si to ratam odvtedy :D
hmmm pokial ja viem tak sa to ma od zaciatku ms....ja tiez viem kedy som mala ovulaciu...
do www.tehotenskakalkulacka.sk si to nahod a ti to vyhoid...🙂

@lia23 jejoooo tmavne potvorka :D zajtra bude dalsi testik ?? :DDD
@terez26 ahoj 🙂 vyzera to tak ... ze ano .. si tehotna 🙂 len nech ti pekne ciarka este tmavne 🙂