icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
26. máj 2015

@lia23 jejoooo tmavne potvorka :D zajtra bude dalsi testik ?? :DDD
@terez26 ahoj 🙂 vyzera to tak ... ze ano .. si tehotna 🙂 len nech ti pekne ciarka este tmavne 🙂

terez26
26. máj 2015

Som v soku, bo sme to planovali na rok :( kedy by som si mala spravit dalsi testik?

lia23
26. máj 2015

@veronikax anooo tmavnee, taka som bola stastna, som sa bala lebo mi BT klesla rano, tak som padala hned po test, tak snad je vsetko ok...no chcela by osm, len u nas prssii a rano ekd som bola kupovat v tescu tak bol len jeden posledny...cakal na mna...🙂a teraz prsii a sa mi nechce nikam ist :D

lia23
26. máj 2015

@terez26 zajtra alebo o dva dni 🙂 a uz budu silnejsie🙂

veronikax
26. máj 2015

@terez26 vo vacsine sa tu pise ... ze o 2 dni 🙂 Ze bude lepsie vidiet rozdiel 🙂 Tak skus o dva dni 🙂 Aaa mozno je to takto lepsie... ze sa vam to uz teraz podarilo :D Niekto planuje.... a nedari sa 🙂 Tak radsej takto :D nech to pride skor 🙂

@lia23 ... tak si urob az o 2 dni 🙂 Aspon budes mat vacsiu zmenu :D

nativanativa
26. máj 2015

@terez26 mozes sa potichucky pomaly ale isto aj tesit ......

lia23
27. máj 2015

🙂 12 DPO....silnie moja malicka 🙂

veronikax
27. máj 2015

@lia23 juuuuuuj parada 🙂)) pekne chyta farbu 🙂))) Tak...a chlap sa moze pripravovat ;))) Uz si mu to povedala?? ;)) Ci pockas na foto z uzv? 🙂)

lia23
27. máj 2015

@veronikax na foto nie je taka ruzova ako nazivo......este aj ked uschla je rozdiel s tymi predoslymi....no moze, asi dnes mu to poviem, len mam z toho stres uz od rana :D neivem najst tu spravnu vetu :D

lia23
27. máj 2015

@veronikax od hora 10 DPO, 11 DPO, 12 DPO 🙂

veronikax
27. máj 2015

@lia23 krasne testiky :D Pekne tmavne 🙂) A koli chlapovi sa netrap :DD Mu to pekne oznam ... a uvidis ako sa zachova :D Len mozno ... skus inu vetu ... ako : Budes ockom :DDDD Mozno sa len toho slova zo zaciatku boji :D Skus ... ze Budem mat babatko :D

lia23
27. máj 2015

@veronikax ano tmavne viditelne, len tak dalej 🙂.....noo asi mu len podam test a budem cakat na reakciu 🙂

veronikax
27. máj 2015

@lia23 tak este pockaj .. nech ti uplne zosilnie :DDD chlapi vraj nemaju velmi vyvynute vnimanie ... na duchov :DDDDD Ale.. cest vynimkam :DDDD

lia23
27. máj 2015

@veronikax ved tato dnesna je dostatocne silna si myslim aj pre nich ...myslim z toto by uz mohol vidiet....chcem to uz mat za sebou, lebo mi to vytvara stres a to je posledne co chcem....🙂

veronikax
27. máj 2015

@lia23 drzim palce 🙂 Nech vsetko dobre dopadne 🙂

lia23
27. máj 2015

@veronikax dakujem,potom dam v ediet 🙂

petra212
27. máj 2015

@terez26
parádny testík, blahoželááááám 🙂
toto už nie je duch 🙂

@lia23
parádne pribúda farby na testíkoch, len tak dalej,
na 12 DPO je luxusná 🙂 a máš medzi nimi krásny rozdiel, je super vidieť ako sa vyfarbuje
takže
kľud a nohy v teple 😀

lia23
27. máj 2015

@petra212 dufam ze ten tesrik nie je na dvojicky 😀 a dakujem, uz je to dnes lepsie, uz som kludnejsia

petra212
27. máj 2015

@lia23
tak či na dvojičky to neviem, ale ak myslíš, či je silná na dvojičky, tak to si nemyslím,
to by bola ešte silnejšia zrejme, ale nejako to posúdiť neviem veľmi,

a zase si myslím, že je to výsostne individuálne, lebo niekto môže mať dvojky a takúto čiarku ako ty, ak mu napr. pomaly rastie hcg
a niekto môže mať silnejšiu čiarku od teba na 12 DPO a môže byť len jedno, ak mu hcg rastie rýchlo a malé sa skôr uhniezdilo

to si myslím, že je prípad od prípadu výsostne individuálne určite,
však uvidíš, dozvieš sa na utz, aj ked asi nie hned na prvom
ale myslím, že na jedno je tá čiarka úplne akurát taká aká má byť 🙂 parádna 🙂

lia23
27. máj 2015

@petra212 dakujem za pekne vysvetlenie 🙂 tiez si myslim ze je taka akurat na 12.dpo 🙂 uvidim po utz 🙂 uz satesiiiim 🙂

terez26
27. máj 2015

Takze dnes dalsi som si... kedze viem kedy k tomu doslo som v 3 tyzdni+4 , kedy by som mala ist k mudr? aby videl uz nieco? dakujem 🙂

lia23
27. máj 2015

@terez26 ktory dpo si? lebo ja som tiez 3tt+4d a nemam taku 😀

petra212
27. máj 2015

@terez26
káááááásny 🙂

ak nemáš žiadne problémy, ani nekrvácaš, ani nešpiníš,
nemáš iné zdravotné ťažkosti
ako napr. so zrážanlivosťou krvi alebo tak dačo,
tak kľudne stačí až ked ti bude dva týždne meškať,
ale najlepšie bude keď zavoláš sestričke, povieš čo je vo veci a ona ti povie ako je to u nich zvykom kedy máš prísť, možno ťa aj už objedná

terez26
27. máj 2015

Ked ja neviem ako sa to pocita :D viem ze od zaciatku poslednej menstruacie🙂 ale ja viem presne kedy som otehotnela, tak si to ratam odvtedy :D

lia23
27. máj 2015

hmmm pokial ja viem tak sa to ma od zaciatku ms....ja tiez viem kedy som mala ovulaciu...

lia23
27. máj 2015

do www.tehotenskakalkulacka.sk si to nahod a ti to vyhoid...🙂

veronikax
27. máj 2015

@terez26 paraaadna ciarka ;) Inac Dr. nerataju od ovulky ale u kazdej stale zaciatkom poslednej ms 🙂 a podla toho aj tt vypocitaju 🙂 Vraj tabulky nepustia :P heh 🙂)) a ako pisala petra .. tak si zavolaj...kedy sa mas prist ukazat ;)

red_kika
27. máj 2015

@veronikax kedy mozem aj tebe gratulovat?

veronikax
27. máj 2015

@red_kika hehe 🙂) pochvalim sa ... ked to priiide ;) 🌸💌

terez26
27. máj 2015

@veronikax tak podla tabuliek som v 6 tyzdni 🙂