icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juditka_d
11. jún 2015

@muskamala čiaročku máš slabučkú, ale je tam 🙂 Kúp si ten digi, lebo vieš, keď chlapovi ukážeš takú slabú, tak povie, že tam nič neni :D:D A síce sú 25kové, ale neboj, určite ti ukáže 1 - 2 🙂 potom pošli foto 🙂

lastinko
11. jún 2015

Dievčatá kanalik alebo duch?

zuzanka2905
11. jún 2015

@lastinko ja si myslim ze dusik a bude tmavnut skes tesnut zajtra pozajtra bude rozdiel

mamjka
11. jún 2015

@veronikax ahojky ako si na tom? 🙂

lastinko
11. jún 2015

@zuzanka2905 ja som zvedavá co sa z toho vykluje, mam dva dni take slabé spinenie a nie a nie sa spustiť menstruacia...toto je mamatest

lilimoni
11. jún 2015

@lastinko ja mam takehoto dusika uz stvrty den a nie a nie zosilniet 😠

veronikax
11. jún 2015

@muskamala ahoj ;) Pekny duch 🙂 Trosku slabsi...ale kludne sa mohol drobcek neskor uhniezdit ;) Uz len nech pekne silneje ;)

veronikax
11. jún 2015

@mamjka ahoj ;) Tak zatial nic ;) A ako sa mas?? Pracujete stale dalej? ;)

zuzannaaa
12. jún 2015

@lastinko Myslim si ze ti to uz len bude tmavnut ,,,,, tehotenstvo

zuzkasu
12. jún 2015

@lastinko podla mna to je duch 😀

lilimoni
13. jún 2015

Ahojte baby. Ja mam opacny problem ☹ duch na teste obden bledne a dnes rano uplne beloba ☹ a mrcha tyzden nechodi a tehu test bledne 😖 stretli ste sa s tym?

darkchoco
13. jún 2015

@lilimoni ja osobne som taky problém nemala,ale test MUSÍ tmavnut. Inak sa pravdepodobne neujalo. Treba k dr.na krv

sibalka21
13. jún 2015

@lilimoni no pokial ti naozaj bledne je pravdepodobne ze sa malinke neujalo a coskoro pride mrcha

lilimoni
13. jún 2015

@darkchoco @sibalka21 a uz je to vyriesene ☹ chytil ma silny krc v podbruzku a zacala mi tiect krv po stehne ☹ tak teda biochemicke tehu ☹ snad posledna mrcha 😒 by som necakala takuto zradu organizmu po 10 dnoch meskania 😠

barboritta
13. jún 2015

@lilimoni mne sa stalo presne to čo tebe a na ďalší mesiac som bola tehotná. Držím palce aby si to mala rovnako ako ja. Žena je vraj po potrate ako pohnojena zem

lilimoni
13. jún 2015

@barboritta to by bolo fantasticke 😀 to by sa mojmu tatinovi narodilo vnuca na jeho 60-te narodeniny 🙂 tak drzte palceky 🙂

barboritta
13. jún 2015

@lilimoni držíme držíme,ja aj malinka guľka a čakáme dobré správy

fionahope
13. jún 2015

@barboritta a uz vies co cakas??

barboritta
14. jún 2015

@fionahope dievčatko asi zase 🙂 vo štvorici im bude veselo

steinarka
14. jún 2015

@lilimoni ja na tom teste nevidim vobec nic

jaanulienka
14. jún 2015

Ahojte mate skusenost: Na 28 den som si robila test lebo som mala ist na rehabilitaciu s magnetom. Ciarky boli dve taky silnejsi duch. Testovala som na dvoch testoch. Dnes som si to testla zase a nic ziaden duch. Som z toho mimo.

lilimoni
14. jún 2015

@jaanulienka mne duch kazdy druhy den testovania bledol, az som vcera zacala krvacat ako sialena 😠 biochemicke tehu ☹

jaanulienka
14. jún 2015

Hadam nieco uvidite 😀

jaanulienka
14. jún 2015

@lilimoni pomoze ak pojdem zajtra k lekarke ci uz to je asi jedno

zuzannaaa
14. jún 2015

@jaanulienka fotky su rozmazane. Kolkaty den po ovu si ? Nieco tam vidiet 🙂

katka1274
14. jún 2015

@lastinko duch na mamateste je ruzovejsi.ked som mala takuto ciarku vzdy to bol kanalik.skusala si aj inu zbacku ci tam je duch?

lilimoni
14. jún 2015

@jaanulienka nepomoze. Nieco tam neprebehlo v poriadku. Radsej teraz kramy ako riesit v niektorom tyzdni kyret alebo niektory chromozom 😒

jaanulienka
14. jún 2015

@zuzannaaa dnes som 31 DC brala som duphaston od 14 do 24 dna. Tie modre su baby testy a ruzovy mama test. Aj ja si hovorim ze radsej teraz ako o par tyzdnou. No aj tak ma to vzalo ☹

jaanulienka
14. jún 2015

Ten vpravo je dnesny 😀

lilimoni
14. jún 2015

@jaanulienka no nic moja, cakaj silnu mrchu 😒 ja som tiez vcera slzu utrela, polrocne snazenie, konecne kolajnice a takto to dopadlo ☹