icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mon777
17. jún 2015

@zdencaaaa podla mňa je taká asi každá, ktorá moc moc chce vidieť paličky 🙂

zdencaaaa
17. jún 2015

@mon777 no ja som ostala z tej ciarky v soku, naozaj, v ten mesiac som necakala ze sa akurat zadari

evka98
17. jún 2015

@zdencaaaa
😀 Tak viaceré sme trafené. Ale tak tá túžba je tak silná, ze nás núti testovať 🙂 No ja pekne počkám do zajtra lebo ma tak brucho boli, ze uz sa to asi každú chvíľu spustí naplno a budem mat jasno. 😠 Neverím, ze budem patriť k ženám co majú menzes a sú tehotné 🙂

mon777
17. jún 2015

@zdencaaaa ja som sa tiež bála, že tento cyklus ani ovu nebude...a vidíš 😀 10DPO 😀
@evka98 možno nepríde. Stáva sa, že žena v čase, keď má mať MS a je tehotná, len trošku zašpiní a skončí to tak rýchlo, ako rýchlo to začalo. Nie je to ale polnohodnotná MS. Uvidíš. BT nemeriaš? Ak áno a neklesáš, je to super a MS nebude 😉

evka98
17. jún 2015

@mon777
Áno, našla som tu tvoju fotku. Na tej prvej sa mi čosi marí. Ale tak ja som čistý vyhľadávač čiarok. Ale ak je to tam tak isto bude silnieť a ak nie, tak sa nic nedeje. Život ide ďalej a budeme ďalej skúšať 😉

mon777
17. jún 2015

@evka98 ona tam je 😀 dnes je krajšia a vidí ju aj mm, čo je super znak, lebo chlapi väčšinou nevidia ani poriadne kolajnice 😀 😀 😀

zdencaaaa
17. jún 2015

@evka98 ked len trosku krvacas sanca je, ale ked sa ti menzes spusti tak si nemyslim ze sa malinke udrzi....mam kolegynu ktora bola dvakrat ale ta ked potratila tak dostala jeden velky krc a spustila sa krv, velmi silne.............ak ta brusko len pobolieva tak je dobre, to moze.................ano tuzba po dvoch ciarkach bola velka, ale ta radost potom neopisatelna

evka98
17. jún 2015

@mon777
Merala som si dnes len klasickú teplotu a mám 37.0

mon777
17. jún 2015

@zdencaaaa to poznám. ja som mala dokonca po kyrete krvavé členky a to som ešte neopustila brány nemocnice 😖 čo už...mimís vie, čo robí.

mon777
17. jún 2015

@evka98 to je nič...treba merať tam dolu, nie pod pazuchou 😀 ale keby si mala to isté aj keby meriaš BT ako treba, MS isto nepríde 😉 Ja sa stále držím hore, čo je super! Dúfam, že si zajtra budem môcť vyznačiť konečne pozitívny testík 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/mon777

evka98
17. jún 2015

@zdencaaaa
Ja ti neviem ci je to silne krvácanie. Ako nie sú to krvné zrazeniny ale zase je to normálna červená krv 😠 A bruško pobolieva - raz viac a raz vobec nie. Mozno mám klasicky menzes uz teraz a test bol len divný a zajtra bude 100% negatívny. A bude pokoj

zdencaaaa
17. jún 2015

@mon777 graf mas pekny, nech sa ti len drzi, teplota pekne hore...........zajtra robis test? budem zvedava

zdencaaaa
17. jún 2015

@evka98 zajtra uvidis ale mysli pozitivne, aspon tento jeden den mysli pozitivne, ak sa to nepodari sklamana budes aj tak aj tak ale pozivitne mysliet je isto lepsie

evka98
17. jún 2015

@mon777
No tak na take meranie ja nemám nervy. 🙂 Aj tak chodím na IVF tak na co merať teploty. Ja som len pod pazuchou meravala. A mám vzdy cez menzes 36.1.

evka98
17. jún 2015

@zdencaaaa
Sklamaná uz nebudem. Ja uz som bola zmierena, ze to nevyšlo a tento test mi to mal len potvrdiť a takto ma teraz zneistil. Uvidím. Dám vedieť

evka98
17. jún 2015

@mon777
Na zajtra držím silno palce

zdencaaaa
17. jún 2015

@evka98
@mon777 holky obom Vam drzim palce, nech vam to dobre dopadne

nynyky
17. jún 2015

@mon777 dala som ti ho do negativu

mon777
17. jún 2015

@evka98
@zdencaaaa
hej, budem zajtra merať aj testovať, ale až na obed, lebo idem na nočnú 😀

@nynyky si zlatá, ale ja ju tam krásne jasne vidím aj bez úprav, len by to chcelo fakt kvalitnejší foťák alebo aspoň normálnejší mobil 😀 dúfam, že ten zajtrajší uvidia už všetky koníkárky, nie len ja a pár vyvolených 😀 😀 😀 😀

ivushka14
18. jún 2015

ahojte.. pridavam sa kvam s testovanim... a hladanim duchov 🙂))
moje testiky pridavam...
od 8 dpo po dnesok rano ... 10 dpo
😅
snad sa podariiiii uz konecne 😕

lilimoni
18. jún 2015

@ivushka14 vyzera to veeeelmi dobre 🙂

ivushka14
18. jún 2015

dakujem aj ja tomu chcem verit... no musim vydrzat este asi a testovat dalej neskor...
kedze aj nejake zdravotne problemy su tak sa nechcem sklamat...
ale bolo by to mega super..
asi by som sa u doktora roztopila v kresle keby mi povie ze to je realne 😅

petra212
19. jún 2015

@ivushka14 mnooo, vyzerá to, že sa už podarilo, vyzerá to, že pekne tmavne 🙂
tak zatiaľ len potíšku blahoželám,

ivushka14
19. jún 2015

No aj mne sa zda ale aj tak to moze byt este vseliak lebo mam pco a mala som pregnyl pichnuty ale mala som po nom na ten 7-8 den iba jednu / a teraz na 9-10 duuusik... tak dufam ze zabral a ze to nieje este z neho 😅

petra212
19. jún 2015

@ivushka14 tak ja myslím, že keby to bolo z pregnylu, tak tá čiarka bude blednúť
ale táto tvoja silnie,
tak si myslím, že to vyzerá veľmi, veľmi nádejne 🙂

ivushka14
19. jún 2015

😀 :-* juuj nech je to tak..
aj ja si to vravim uz ze snaad.. lebo to sa neda si vraviet stale len este sa netes .. 🙂
Len trosku obavy lebo par dievcatam z fora sa stalo ze aj na 20 den vraj to bol pregnyl.. tak dufam ze to nebude moj pripad... utesujem sa tym ze mne aj zbledla ciarka a zas sa zacina objavovat...velmi by som uz chcela byt maminou 😅

pietrusa
21. jún 2015

Ahojte dievcata, pridavam sa k vam, mam 3 dni pred babskou dovolenkou a objavila sa slaba druha ciarka na teste. Co myslite? Doporucite daky citlivy test aby som mala vacsiu istotu? Vdakaaaa 🙂

barboritta
21. jún 2015

@pietrusa pekná ciarka, urob si digitálny clear blue

leplezetlen
21. jún 2015

Dnes dostala som ms., ale bol to tam ze? :(

mon777
21. jún 2015

@pietrusa toto je všetko, len nie slabá čiarka 😉 gratulujem, maminka, na prelome február/ marec rodíš 😉 😵