icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilimoni
23. jún 2015

@vevericka13 tak parada 😀 mozes sa tisko tesit a cez vikend aj pochvalit muzikovi 😀

miriamav
23. jún 2015

Co to silite?? Zbytočne sa stresusujete, veď počkajte aspoň tyzden dva. Nie hned robite testy rano po večernom sexe

vevericka13
23. jún 2015

@miriamav ja som mala brat antibiotika tak som robila test...

vevericka13
23. jún 2015

@lilimoni ja sa este netesim, ja uz som mala viac krat duchov a nic, ale tento test som este nemala...

danielina30
23. jún 2015

Babenky stalo sa vam uz toto. Na obed som si spravila test, chvilu som pockala a bol neg. tak som isla s detmi von a ked som prisla isla som test vyhodit a tam bolo nieco divne. Druha ciarka, ale taka v strede silna a na vrchu a spodku slaba a nejak blizko pri prvej MS mala byt dnes.

lilimoni
23. jún 2015

@danielina30 to som este nevidela 😨

vevericka13
23. jún 2015

@danielina30 to sa nieco rozpilo, ale ked to bolo po limite, tak by som to neriesila

danielina30
23. jún 2015

Aj ja si myslim, ze asi sa to nejak rozpilo. Tento mesiac by ma to fakt prekvapilo 😉

petra212
24. jún 2015

@daniela30
to som ešte nevidela, tieto kazetové nepoznám, aj tá druhá čiarka vyzerá byť nejako blízko, pri tej kontrolnej, asi vadný test, pre isotu urob ráno iný

petra212
24. jún 2015

@danielina30
to som ešte nevidela, tieto kazetové nepoznám, aj tá druhá čiarka vyzerá byť nejako blízko, pri tej kontrolnej, asi vadný test, pre isotu urob ráno iný

mawiya
24. jún 2015

@danielina30 ale je dosť pravidelná tá potvora. Som zvedavá čo ti vyjde zajtra. Inak stále lepšie ako mne raz vyšla druhá čiarka krááááááááásne - škoda len, že bola naprieč 🙂 také pekné plusko mi to vytvorilo. ale bol negatívny 🙂

vevericka13
24. jún 2015

tak ja som teraz urobila dalsi test a len jedna ciarka, som 11 dpo, tak z toho nic nebude 😒

danielina30
24. jún 2015

Druhy uz robit nemusim, mrcha dorazila. A rano uz na tom teste ta druha ciarka nebola. Test si zo mna asi utahoval 😉

skinny4
24. jún 2015

Ahoj holky, mohla bych vás poprosit o radu? Vůbec tomu nerozumím. Momentálně mi nejde o to šíleně zjistit, zda jsem těhotná, ale spíš o to, co tohle znamená. Dnes jsem 10DPO. Od 5DPO mi na testech vyskakují velice slabí duchové. První test dr. max. Další mamatest (těm moc nevěřím, ale na každém byl duch/stín) včera Pepino a dnes Pepino a na všech vždy něco je. Je to těžko viditelné mnohdy, ale čistý není. na krvi jsem byla 8DPO a byla negativní. Proč mi testy stále něco ukazují? Pak nebudu vědět, kdy se n a ně mohu spolehnout :( moc děkuji holky za názory

vevericka13
24. jún 2015

@skinny4 ja si myslim, ze to moze byt tym, ze nejaku hladinu hcg mas v sebe do 5 jednotiek je normalne a tehotenske testy citlive ukazuju od 10, cize mozu duchovat si myslim, ja som videla tolko duchov a vzdy ms dorazila, ale ked som bola tehotna aj ked islo o mikropotrat, ale ciarka bola lepka viditelna aj ked nie tak silna ako kontrolna, niekde som citala ze ta ciarka by mala mat aspon tretinovu intenzitu tej testovacej, aby sa na to dalo spolahnut. podla mna DPO je velmi skoro na krv, chod este raz na 14 dpo a bude to na 100 percent

steinarka
25. jún 2015

@skinny4 moze sa jednat len o kanaliky.. je to bezne.. v podstate je to miesto, kde ma byt druha ciarka, lenze nie je a kanalik proste "presvita" von.. vidno tie kolajnicky.. neviem ako to vysvetlit 😀

angels882
25. jún 2015

baby stalo sa vam niektorej ze vam dosla ms v podobe hnedeho spinenia v takom case ako mala dojst potom som si robila ale test kedze ma boleli prsia na teste dve ciarky len potom zacali slabnut a dnes znova silne obe ciarky a spinim stale

smart27
25. jún 2015

@angels882 ja som špinila v tehotenstve v deň očakávanej menštruácie, trvalo to asi 3 dni ale testy mi tmavli...rob si ich v rovnakú dobu aby si videla rozdiel....

lilimoni
25. jún 2015

@angels882 ja som nespinila ale test bledol a neskoncilo to dobre 😒

angels882
25. jún 2015

@smart27
@lilimoni no ja uz neviem ako je to mozne ze najprv som mala obe ciarky silne potom na dvoch testoch ta ciarka zbledla a po 5 dnoch je zasa skoro rovnako silna ako kontrolna

lilimoni
25. jún 2015

@angels882 to neries. HCG sice rastie ale urcit ci ti klesol sa da iba z krvy, do mocu sa dostat nemusi, tam ti na to vplyva aj stres. Ak stmavli tak je to super. Mne iba bledli az bol test snehobiely ☹

petra212
26. jún 2015

@angels882
hmmm a robila si rovnakú značku testov?
rôzne značky majú totiž rôznu intenzitu zafarbenia, tak sa ti to mohlo iba zdať, že slabnú ak si robila inú značku

teraz sa sústred na to že testíky silnejú, to je dobre 🙂

smart27
26. jún 2015

@angels882 ak si robila rôzne značky tak možné to je potom je otázka či si robila v rovnaký čas.....ale ak tam sú tak to je isté a ak moc nekrvácaš tak to je ok tiež
držím palce , ja som myslela ked som začala špiniť že je koniec a prešlo to potom sa to po nejakom čase znova zopakovalo ale slabučko a zatial sme ok v15tt 🙂

misicka35
26. jún 2015

Baby prosim, vidite tam čosi? Vo skutocnosti tam čosi jeho, ale ci jeho to kanálik, ci nie, neviem. Som asi 11 DPO a MS cakam asi vo utorok..

lilimoni
26. jún 2015

@misicka35 nezda sa mi to na kanalik 🙂 v nedelu cakame dalsie fotoooo 😀

misicka35
26. jún 2015

Keď ja som ho toľko ocumovala, až som ho celý znicila aj už tam neni nic vidiet 😀 😀 😀

steinarka
26. jún 2015

@misicka35 cosi sa tam crta.. testni o dva dni

lilimoni
26. jún 2015

@misicka35 skus o dva dni a daj nam foto na diagnostiku 😀

misicka35
26. jún 2015

@lilimoni Ja som ho toľko chodila očumovať až som ho celý znicila aj už tam neni nic vidieť 😀 😀 😀 Myslis ze vydrzim do nedele??? Hahahaaaa 😝

lilimoni
26. jún 2015

@misicka35 ja tiez nikdy nevydrzim 😀 testuuuj 😀