Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak ja teda vydržiiiim 😉
robila som test kazdy den a stale ten isty duch, dnes mi klesla bazalna teplota, tak uz to asi dostanem, vecer som si musela dat paralen, tak neviem, ci ten pokles nespravil paralen, bodaj by 🙂
ostatne dusiky ako?
mne dusiky nevysli, ja budem verit az ked bude poriadna ciarka
ahojte kočky 🙂 ja sa vas chcem spytat, ci moze ms meskat kvoli chorobe ... dnes mi meska druhy den ... ake by som mohla mat priznaky okrem meskajucej ms? dakujem krasne za odpovede 🙂
@opice5 akože nachladnutie? No môže. Tak isto stres a pod. Iné príznaky citlivé prsia, nechutenstvo alebo naopak, nevoľnosť. Ale to až tak dva týždne po termíne ms. Počkaj pár dní a testuj, ak si moc moc zvedavá a máš test môžeš aj hneď
Len ja ked som bola chora, nikdy mi preto ms nemeskala...vcera, ked som bola na wc som mala slabulinku ruzovkasty vytok, ked som sa utrela, myslrla som si aaaa ms dosla ale nedosla, no mam biely vytok, tak mi to je divne, ze namiesto ms toto ...
@nicolettka2126 skus este zajtra z ranneho 🙂
@lilimoni urcite skusim 🙂
@nicolettka2126 áno, je tam duch úplne miniatúrny.. teda, aspon to nevyzera ako kanálik
Ahoj baby chcem sa spýtať koľko vám duchovali testy pokiaľ neukazali druhu ciarku silnu
ahoj babeny som tu nova a potrebujem radu mavam menzes kazdych 28 dni . S manzelom som mala nechraneny styk den ovulacie ta bola 9 potom cez plodne dni 10-12 . Robila som si tehotensky test pred ms bola ta slaba druha ciarka na 3 testoch kazdy inej znacky potom ms som dostala skorej o dva dni 19 a trvala do 27 , bola slaba 3 vlozky za den som vymenila tri dni to trvalo a potom som spinila iba na intivku a toaletny trvalo to 8 dni . Ms mavam 7 dni silnu , ta to bola ina spravila som si test na piaty den bola tam slaba druha ciarka . Dnes som si robila test a bola silnejsia o nieco druha ciarka , bolia ma uz dva tyzdne prsniky mam ich naliate a bolave na dotyk , pobolieva ma podbrusku ako keby som mala dostat ms , picha ma oboch vajecnikoch , byva mi nevolno ked sa nenajem a som hladna , bolia ma krize , zajtra rano si spravim test druhy idem aj ku doktorovi zajtra o 11 : 00 hod tak som zvedava co mi povie co si myslite vy mozem byt vtom ? ci to moze byt nieco ine

@steinarka Aj nemalo by to byt silnejsie na 11 Dpo? Sa mi to za byt moc svetle