Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@piacere
@bombulka666 to je terazteraz robeny, skusim rano
Pri tomto type testu su ciarky ruzove, ale ako pozeram, tak pozeram, vidim tam iba jednu ciarku aj na jednom aj druhom teste.
@babucika drzim palce aj ja tebe , ja som mala tiez jednu noc neznesitelne bolesti to bolo predvcerom v noci , stale ma pobolieva podbrusku mam tam tlaky mensie , ale prsia ma priserne bolia to som este nezazila normalne niekedy palia , moja teplota je zvysena uz dni na 37 stupnov , no ja som zvedava co mi povie doktor ked tam pojdem 7,7 ked je to este skoro no uvidime ale mam pocit ze som tehotna neviem preco ale citim sa inak potom mi daj vediet ako si dopadla :D 😅
@bombulka666 len jedna ciarka..
@steinarka skusim zajtra z ranneho mocu, toto bolo dnes poobede 🙂
@bombulka666 a mas pocit, ze tam nieco je?
mozno nazivo nieco vidno a na fotke nie.. ale ked tri dni meska ms, tak podla mna uz by mala byt ovela silnejsia ciarka.. 😕
@steinarka tak asi u kazdeho je to ine 🙂 zajtra by som mala mat 4ty den ms ... No ak nedojde do rana hrobim testik 🙂 nestresujem, len keby bola bolo by to krasne, uzasne 🙂 ak nie, pohoda 🙂 no viem ze niekomu ukaze skor tedtik, niekomu neskor 🙂
@lilimoni uvidim rano 🙂
@modrykocik jasne, je tam druha ciarka
@bombulka666 no tak teda drzim palce 🙂
Tak baby robila som testik, aj sa mi zdalo, ze tam nieco je, potom ze nie je ... Na foto nevidno nic keby dom odfotila nevirm no ... 4dnj medka, este to nie je vdla ... Mozno mam nizke hcg, kazda sme ina ... Mam este jeddn testik, ten spravim zajtra rano asi ... Dnes mi nechjti jest, uz par dni mj tak je ... Predtym by som zjedla aj slona ... Aj mi je nejak zle na zaludku ... No som taka nijaka ...
@bombulka666 neukazuje mi moju spravu, tak pisem este raz - ak je test negativny, tak isto nemas tehu priznaky, "pazravost" a ostane priznaky co popisujes su skor znakom pms.. tehotenske priznaky prichadzaju az neskor.. ak ti meska ms, na teste by bola uz aspon slabo viditelna, ale zretelna ciarka.. hcg stupa velmi pomaly jedine pri mimomaternicovom tehotenstve.. pri normalnom stupa dvojnasobne kazdy druhy den alebo kazdy treti..
@steinarka ms dosla ... Toto co si napisala viem aj ja, ja som nepisala, ze to radim medzi priznaky, ale ze ako sa citim
@bombulka666 to je fajn, ze dosla.. aspon mas istotu, ze sa nejedna o mimomaternicove tehotenstvo 😉
@modrykocik este to nemusi byt pozitivny testik 🙂 Vidno ze sa ti farba rozpila ... v tedy sa zafarbuje aj kanalik 🙂 Pockaj 2 dni ;) a ak to je tehu...bude pekne silnejsia ciarocka 🙂 Drzim palce ;)
@sheena95 zatial nevidim druhu ciarku ;) a negativ sa zbytocne robi pri mikro dusikoch ... lebo negativ ukazuje aj kanaliky 🙂 Ale drzim palce...aby sa ciarocka pekne ukazala 🙂 Skus rano urobit testik ;) Ak tam je hcg ... tak rano by si ho mala mat silnejsie ;)
@chcembabatk0
je to síce duch, ale pozitívny
blahoželáááám mamina 🙂
@chcembabatk0 pekny pozitivny duch 😀
@chcembabatk0 jasne, ze je to tam 🙂 drzim palce!

poradte. prve dva testy som mala skor kanalik ako duch a teraz toto. ciarky niesu sede skor do ruzova ale nepozdava sa mi ze je to take siroke.