icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
8. júl 2015

@ivanka12323 no ak je podla teba veta "mam vas v pici" peknym vyjadrovanim, tak klobuk dole pred tebou

ivanka12323
8. júl 2015

Vat som nevedela kolko som mala kramy a kamoska mi pomohla a teras us viem

steinarka
8. júl 2015

@ivanka12323 sa nehnevaj, ale kamoska vie lepsie, ci mas kramy, nez ty?? 🙂 a akoze si nevedela, ci si kramy nemala dva mesiace, a potom si zistila, ze si kramy mala dvakrat za mesiac.. nooo tak to je teda velmi velka filozofia toto..

ivanka12323
8. júl 2015

@dasaa si tam

ivanka12323
8. júl 2015
ivanka12323
8. júl 2015

@steinarka but taka dobra a daj mi pokuj uš

veronikax
8. júl 2015

@ivanka12323 pravopis tipujem tak na .. 5 rokov ?? Lebo 12 az 14 rocne si myslim...ze by uz vedeli kde ma ist ake pismenko...a makcen ... a ine zivotu dolezite a zahanbujce veci :P Ak sa nudis...otravuj vzduch na Pokeci ;) Ak si si nevsimla...toto je skupinka ludi...ktore sa snazia o nieco velmi dolezite...po com velmi tuzia ;) Nie je problem napisat adminovi...a zistit si tvoju IP adresu a tym padom aj tvoju skutocnu adresu. Odporucam zrusit si konto...a dat si pohov s touto strankou ... A SPAT ! Isto si uz davno mala byt v posteli ...a teraz maniacis pod perinou ;) Tak dobru noc prajem...a odporucam sa vyjadrovat slusnejsie ;)

danielina30
9. júl 2015

@ivanka12323 inak aj to tvoje "zdoverenie sa ", ze si msla 4 pot raty. Myslim, ze take veci by si namala tak lahkovazne pustat z ust. Neprajem ti nic zle, ale aby sa ti to raz nevypomstilo. Nie je to vtipne a je to nefer voci zenam, ktore take niečo naozaj postihlo.

lilimoni
9. júl 2015

Baby taka blba otazka ale uuuplna beloba ha 10 DPO je v pohode, ze? 🙂 skusim este v nedelu, co bude 13DPO a ten by uz mohol ducharcit, ci? 🙂

smart27
9. júl 2015

@lilimoni no záleží kedy bola ovulácia 🙂 ale skús niekomu vidno ducha neskôr, ja som mala tuším už 9-10 den po ovulke ducha ale seriozne to bolo vidieť neskôr....držím palce....a záleží aj od testu....

lilimoni
9. júl 2015

@smart27 tu je graf a ja uz som po tych 8 mesiacoch z toho blbec 😒
Testy mam dr. Max

smart27
9. júl 2015

@lilimoni ja som negrafovala ale vypadá pekne 🙂 no viem že dievčatá tu písali že aj neskôr im vyšiel duch....

lilimoni
9. júl 2015

@smart27 ty si mala ake testy?

smart27
9. júl 2015

@lilimoni ja som mala od lauritky ale teraz neviem ako sa volali

lilimoni
9. júl 2015

@smart27 no skusim este v nedelu testnut, to by uz mohol vykuknut keby tam bol 🙂

smart27
9. júl 2015

@lilimoni no tie testy sa volajú promatis, budem držať palce....ja som dokonca v den neočakávanej začala krvácať slabo a na pohotovosti to uzavreli že nič nevidia a nič z toho ....hcg bolo 47 a že to je málo ale ja som tak mala v 3tt aj pri malej a už ide mať 3 rôčky....v pondelok som už mala hcg 1050 🙂 takže každá sme iná a možno ti duch vyskočí neskôr... 🙂

lilimoni
9. júl 2015

@smart27 ja som k prvej prisla ako slepe kura k zrnu 😅 brala som HAK a mrcha prisla nacas a potom som po mrche uz HAK prestala brat bo som mala pecenove testy na hranici, takze som radsej vysadila. Druha mrcha meskala dva tyzdne, tak som nabehla k dr, ze co to, sex tento cyklus ani nebol a na sone uz baabo 😨 Ze 12 tt 😀

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni ja som mala slabuckeho ducha az na 12 dpo.. neviem ci by bolo vidno aj skor, nakolko som skor netestovala, ale aj toho na 12 dpo bolo tazke sfotit, kedze bol slaby.. 😀 takze drzim palce 😵

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni posielam ti na ukazku moj prvy test.. a to je uz fotka upravena, vytiahnuty kontrast je, lebo inak by nebolo nic vidno 😀

lilimoni
9. júl 2015

@steinarka dakujem 😀 v nedelu skusim testnut a prilozim fotku a vozme vyvolavat ducha 😀

lilimoni
9. júl 2015

@steinarka to je fakt slabucky dusik 😀

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni budem ho vyvolavat s tebou, ked to pomoze 😀 ten moj dusik ma dnes 13tt+3 😀 uprimne ti prajem, aby si si tie kolajnicky nasla aj ty 😵

lilimoni
9. júl 2015

@steinarka to uz mas minicloveka v brusku 😀 to uz nie je fazulka 😵

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni 😀 ano.. 73 milimetrov ma

lilimoni
9. júl 2015

@steinarka no kus cloveka 😀 nech len pekne rastie 😀 januarovciatko bude? 🙂

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni dakujem 🙂 ano, 11.1. mame termin

lilimoni
9. júl 2015

@steinarka moja bude mat 26.1. 8 😲 boze, to kedy stihla tak vyrast ? 😖

bombulka666
9. júl 2015

Mne sa i dusok vyhyba :(

steinarka
9. júl 2015

@lilimoni 😀 no veru.. ten cas rychlo bezi!