Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka dakujem, tak uvidim, ms som teraz mala no inu ako zvyknem ... A zle mi je uz 4ty den, no dnes strasne ...
@bombulka666 to je ale este skoro na tehotenske priznaky... najskor ci si nieco nepojedla, alebo mozno zo zmeny pocasia 😕 ved si urob test, ak mas pocit, ze si tehu.. to uz musi byt vidiet
@steinarka ahoj mala som v jednom miesiace 2xrat mesturaciu a neiviem co to moze bit 😕
@veronikax veť to ti si začala ne a te
@lenkalienka01 krása 🙂 gratulujem
@veronikax ti si prva začala ne a teras hovoriš namňa ☹
@nikol_95 a načo mi gratulujes
@ivanka12323 co kto tebe sa pozri poriadne komu som pisala
@nikol_95 ok sorry ja som tu nova a nieviem ako stim vieš prepač
@ivanka12323 nic poho s toho si nič nerob 🙂
@ivanka12323 ze ta to este bavi! Neprecitala si si....ze ti zienky neveria??? Z takych veci sa sranda nerobi. Neboj sa ... zivot si ta prefacka sam .... Mozes tu vypisovat co chces ... ale tu ta uz nikto nebude brat vazne ... pokazila si si sama svoju moznost komunikacie...
@zuzannaaa zatial ano ;) kanalik ;) Ale este sa moze vyfarbit o par dni 🙂))
@lilimoni ja som si kupila tehotensky test, ktory bol tu zenami oznaceny za najhorsi 😀 a ten mi ako jediny ukazal na prvykrat krasneho ducha, z ktoreho je babatko 😀 rapi clear alebo tak nejak sa vola..
@zuzannaaa zuzi, mne sa na teste objavil slabucky duch az v 12 dpo.. podla mna zbytocne vyhadzujes peniaze za testy, ked ich robis tak skoro.. tam ducha neuvidis fakt ani kebyze ho osvieti duch svaty.. 🙂 viem, ze to cakanie je hrozne tazke a dlheeee, no su "zakony prirody", ktore proste musia prebehnut, aby sme sam mohli vytesovat duchu na teste 🙂
@steinarka ja mam ovulku vzdy oosunutu o 3-4 dni. Tento mesiac som mala na 18-19 dc.... No a ciklus mavam ako kedy 25,26,27,28 a mala som uz aj 31 ale to len raz no a keby. Mam testovat na 12den to by som mala 30dc a taky nemavam ..... Ja neviem ... Neriesim ked mrcha nepride tak je to to naj znamenie.no nie 🙂

@bombulka666 mne sa vyhybal viac ako 4 roky 🙄 drzim palce, aby si si ho nasla cim skor 😵