icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
10. júl 2015

@zuzannaaa teplotu si nemeras? bola by si mudrejsia.. lebo ak mas skutocne kratku poovulacnu fazu, znamena to, ze vajicko sa nestiha ani uhniezdit.. je to sposobene znizenim isteho hormonu v zenskom tele, ale neviem ti povedat presne o aky hormon ide..

zuzannaaa
10. júl 2015

@lilimoni aby mi vyvolal skorej ... Kamoske to robili aby dostala vzdy ako ma

zuzannaaa
10. júl 2015

@lilimoni no keby mam testovat na 12 den tak. By som mala 29 dc to je v pohode no len neviem ked y dostanem vzdy mam plusminus 1-2-3 dni

lilimoni
10. júl 2015

@zuzannaaa no 12 dni po ovulke najlepsie 🙂

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka jedna o tom nico pisla poovulavna doba ako ma byt a tam ma to napadlo ze ani preco sa nam nedari ze tam mam kratky cas .....

steinarka
10. júl 2015

@zuzannaaa skus si zistit, ci by doktor nevedel zistit cez hormonalny profil toto

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka sak mozem ist a povedat jej ze ma poovulacnu dobu kratku .... .... co mi na ro povie

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka dakujem cicka micka. Na info 🙂

steinarka
10. júl 2015

@zuzannaaa nie, normalne chod a popros o hormonalny profil, ze sa s priatelom snazite o babatko dlhsiu dobu, nedari sa, tak chces zistit, ci mas hormony v poriadku.. ak tam bude nejaky problem, zisti sa to 😉

lilimoni
10. júl 2015

@zuzannaaa no jasne, len mu povedz a on uz nieco navrhne 🙂

steinarka
10. júl 2015

@zuzannaaa inak, zuzi, tu su moje tehotenske testy, si vsimni aky slaby dusik bol na 12 dpo.. fakt ledva ho bolo vidiet

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka oki doky .. alebo uz vysllo🙂.

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka oto su testy od jedne baby ona mala uz na 9 po ovu slabulinky ... No uvydim
@steinarka

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka ..... No necham sa prekvapit a keby nie budem riesit . Cmuk

veronikax
10. júl 2015

@mamjka ja v pohode 🙂)) konecne si to uzivam uplne 🙂) Uz ziadne suchoty 🙂)) Tak uz len cakat ...kedy sa zadari 🙂))

mamjka
10. júl 2015

@veronikax 😀 len uživajte.. 😀 ja furt testujem uz 2-3 dni pred mrchou a keď by náhodou II bežím k dr.na hematologiu tak sme sa dohodli nakoniec 🙂 že asi treba zase pichať fraxik 😅 len nech sa zadarí a vydrží 😀

nikol_95
10. júl 2015

Ahoj baby mam dostať menzes buď 15 alebo 17 a dnes neviem ci sa mi to vzdalo ale bola tam slabá druhá čiarka ako duch vidíte ju aj vy ci nie vás názor dakujem

bombulka666
10. júl 2015

@nikol_95 pozeran, priblizujem, ja nevidim :\ mozno len na foto, ale je skoro na testik este

steinarka
10. júl 2015

@nikol_95 nevidím absolútne nic 😕

nikol_95
10. júl 2015

@steinarka nevadi 😃

nikol_95
10. júl 2015

@bombulka666 viem chcem sa dat tetovat ale nevadi 😃

bombulka666
10. júl 2015

@nikol_95 tetovat?

danna85
10. júl 2015

@nikol_95 ja tam tiez, zialbohu, nic nevidim :(

ivanka12323
10. júl 2015
zuzannaaa
10. júl 2015

@nikol_95 ja ju tam vydim. .. Ale neviem ci je to kanalik alebo duch .... Zajtra skus znovu popripade o 2-3dni

heliet
10. júl 2015

Ahojte maminy, budúce maminy a snažilky.
Tak už sa k vám pridávam aj ja. Čím viac sa nato pozerám, tým menej som si istá, či vidím slabulinkú čiarku, alebo kanálik, alebo nič. Mám pocit, že som tam videla všetky tri verzie, no asi najskôr nič... ☹
Fotky nie sú upravované.
Ďakujem za vaše názory!

steinarka
10. júl 2015

@heliet 😖 to bude asi kanalik.. aspon sa tak javi.. skus o dva dni.. ak to nezosilnie, tak jednoznacne kanalik.. na tom druhom nevidno absolutne nic

veronikax
10. júl 2015

@mamjka tak ked pomoze ...tak to je super ;) Aspon ste zistili...ze sa da splodit...aj bez liekov. Len na to udrzanie...asi bude treba pomoct ;) Silno drzim palcky ;)
@nikol_95 ahoj ;) Dnes potom budes 7 alebo 9 DPO ;) co je este velmi skoro ;) Maaaloktorej uz na 10 dpo ledva nieco ukaze ;) Este treba aspon paaar dni vydrzat ;)
@heliet ahoj 🙂 tak isto na druhej foto vobec nic nevidim...zatial 🙂 Drzim palce...aby o par dni vyskocila kolajnicka ;)

zuzannaaa
10. júl 2015

Vydite taam nieco

steinarka
10. júl 2015

@zuzannaaa zuzka, nechcem sa ta dotknut, ale vcera si tu davala cisty test na 5 dpo, vysvetlili sme ti, ze nie je mozne, aby si tam mala ducha a dnes das znova dalsi test?? nic tam nie je a ani byt nemoze.. vajicko totiz nie je este ani uhniezdene s najvacsou pravdepodobnostou 🙄