icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinark,,,,,, nestresuj sa ;) to vies neda mi to urcite vies o com pisem ...... V poho. Ja tam uz malilinkavu vydim 😘 mam kopu testikou tak skusam .... A nestresuj ma hmmm ..........
Ufff ja som uz tak nedockava ...... Nieco my vravy ze sa podarilo .........

Cmuk 🙂

zuzannaaa
10. júl 2015

@steinarka dnes podvecer ma zacalo bolet pod bruskom ako pri zaciatku mrchy a pochvylke presko. Neviem od coho nic netvrdim iba pisem ze bolelo 🙂

lilimoni
10. júl 2015

@zuzannaaa mozno hniezdenie

zuzannaaa
10. júl 2015

@lilimoni citila som vajecniky a klasika ako pred mrchou......

veronikax
11. júl 2015

@zuzannaaa negativy si nerob ;) Tie vytiahnu aj kanalik ;) Takze su zbytocne ;) Ak nemozes vydrzat...tak kludne testuj ;) No najblizsich par dni...tam este nic nebudes mat ;) No ak sa chces s nami podelit...kazde testovanie....tak nam sem davaj original foto ;) Tie viac potesia...a ak sa objavi tehu...tak na originale to skor uvidime ako na negative ;) Drzim palce ;)

zuzannaaa
12. júl 2015

Co myslite?

veronikax
12. júl 2015

@zuzannaaa vsimni si prispevok.....co som napisala nad tvojou fotkou ;)

zuzannaaa
12. júl 2015
steinarka
12. júl 2015

@zuzannaaa aj toto je kanalik 😉

lilimoni
12. júl 2015

@steinarka ja tam ani ten kanalik nevidim 😅

steinarka
12. júl 2015

@lilimoni na negative vidno..

lilimoni
12. júl 2015

@steinarka jaaaj 😀 uz ho na negative vidim 🙂

zuzannaaa
12. júl 2015

@steinarka mam 6 dpo este neni nic stratene 🙂

steinarka
12. júl 2015

@zuzannaaa no ved samozrejme, ved to ani vajko nie je uhniezdene este 🙂 a nemala si dnes byt 7 dpo? lebo predvcerom si sem davala test a vravela si, ze si 5 dpo... ci to si akoze uz na 4 dpo robila tehotensky test??

darkchoco
12. júl 2015

@zuzannaaa totálna zbytočnosť na 6dpo testovať

zuzannaaa
12. júl 2015
veronikax
12. júl 2015

@zuzannaaa zbytocne minas testiky 🙂) Ak nahodou spermijky oplodnili vajicko...tak teraz sa este len deli a kotuuuuuula 🙂)) Nemas co testovat ;) a nie to este rastuce HCG ked sa este ani netvori ;) Kolky mesiac sa snazite ? ;)

zuzannaaa
12. júl 2015

@steinarka ano vlasne 7 d.

zuzannaaa
12. júl 2015

@veronikax sak to 5mesiac

kristinka28
12. júl 2015

co myslite opet kanalikkkkkkkkk

kristinka28
12. júl 2015

je to opet kanalikkk ☹ nniektore su upravene a neupravene

steinarka
12. júl 2015

@kristinka28 a ty si kolko dpo

ematko29
12. júl 2015

@kristinka28 prepacte ,že som sa tu vrutila,ale toto nevizera ako kanálik.je to čiarka ružova

kristinka28
12. júl 2015

@steinarka netusim lebo nesledujem poslednu mrchu som mala 16.6.. vcera bolesti a priesvitno kravy vytok teraz som bola na wc a hnedy vytok po utreti asi sa rozbieha mrcha ☹
@ematko29 neviem moja uz len cakat,a dufat ze sa nerozbehne

kristinka28
12. júl 2015

@veronikax ahoj co myslis na moje fotky

lastinko
12. júl 2015

@kristinka28 toto skôr vyzerá na dušika, aj mne to tak začínalo, ze som spinila...držím palce✊

denuss
12. júl 2015

@kristinka28 no podla mna je ciarka ruzova a kanalik byva taky sivy skor,nie?aj ja som mala takuto ciarocku v prvom tehu v den ms...a v druhom tehu som dokonca mala slabulinku ms asi 10dni!tiez som myslela,ze z toho nic dobre nemoze byt a uz som 33tt🙂drzim palce

kristinka28
12. júl 2015

@denuss dakujem uz som mala tykych vela tak uz sama neviem co je to ci kanalik ci dusik ,,,ale uvidime a dufam ze sa mrchana nerozbehne ,,bolia ma krize a ma picha tak neviem moja ,ale dakujem

ematko29
12. júl 2015

@kristinka28 držím pršteky 🙂

veronikax
12. júl 2015

@kristinka28 este by som to nevzdavala ;) Kanaliky su sive...alebo take nijake ;) Toto ....mam pocit ze ma nejaku farbu...len ci to nestiahlo z toho...co sa rozpilo ;) Zajtra nerob testik...urob pozajtra ;) Ak to vyslo ...tak uz bude pekna ciarocka ;) Silno drzim palceky ;) a kedy mas termin ms ? ;)