Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzannaaa negativy si nerob ;) Tie vytiahnu aj kanalik ;) Takze su zbytocne ;) Ak nemozes vydrzat...tak kludne testuj ;) No najblizsich par dni...tam este nic nebudes mat ;) No ak sa chces s nami podelit...kazde testovanie....tak nam sem davaj original foto ;) Tie viac potesia...a ak sa objavi tehu...tak na originale to skor uvidime ako na negative ;) Drzim palce ;)
co myslite opet kanalikkkkkkkkk
@kristinka28 a ty si kolko dpo
@kristinka28 prepacte ,že som sa tu vrutila,ale toto nevizera ako kanálik.je to čiarka ružova
@veronikax ahoj co myslis na moje fotky
@kristinka28 toto skôr vyzerá na dušika, aj mne to tak začínalo, ze som spinila...držím palce✊
@kristinka28 no podla mna je ciarka ruzova a kanalik byva taky sivy skor,nie?aj ja som mala takuto ciarocku v prvom tehu v den ms...a v druhom tehu som dokonca mala slabulinku ms asi 10dni!tiez som myslela,ze z toho nic dobre nemoze byt a uz som 33tt🙂drzim palce
@denuss dakujem uz som mala tykych vela tak uz sama neviem co je to ci kanalik ci dusik ,,,ale uvidime a dufam ze sa mrchana nerozbehne ,,bolia ma krize a ma picha tak neviem moja ,ale dakujem
@kristinka28 držím pršteky 🙂
@kristinka28 este by som to nevzdavala ;) Kanaliky su sive...alebo take nijake ;) Toto ....mam pocit ze ma nejaku farbu...len ci to nestiahlo z toho...co sa rozpilo ;) Zajtra nerob testik...urob pozajtra ;) Ak to vyslo ...tak uz bude pekna ciarocka ;) Silno drzim palceky ;) a kedy mas termin ms ? ;)

@steinark,,,,,, nestresuj sa ;) to vies neda mi to urcite vies o com pisem ...... V poho. Ja tam uz malilinkavu vydim 😘 mam kopu testikou tak skusam .... A nestresuj ma hmmm ..........
Ufff ja som uz tak nedockava ...... Nieco my vravy ze sa podarilo .........
Cmuk 🙂