Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka28 tiez sa mi zda ze to ma peknu farbu a nie je to sive ako kanalik. Drzim palce 😉
@chantalka86 podla mna je uplne negativny a nic na nom nevidno
@lia23 ☹
@chantalka86 nic nevidim 😒
@chantalka86 este nesmut este sa moze zafarbit zajtra pozajtra ...... Drzim palceky
@chantalka86 mrzi ma to ☹.... ale aj ked osm to upravila tak nic som nevidela..☹... kolko DPO si?
@chantalka86 no den po meskani ms uz by malo byt vidno nieco.. toto je negativne
@lia23 neviem kedy mam preme ovulku, zvyknem mavat 25 az 26 dnovy cyklus. Viem ze jeden den meskania je este skoro robit zavery aj ms mozem este kazdu chvilu dostat.. Vies mi tu hodit prosim tu upravenu fotku? Dakujem 🙂
@zuzannaaa dakujem 🙂
@majka03 ja vidiiiiiiiim ,,,, 🙂
Mám len obavu ci nejde o biochemicke tehotenstvo. Mrchu mam dostat zajtra,tak uvidim 😒
Zatial je to to iste,je to od piatka do dnes
@majka03 hcg stupa viditelne obden..... skus zajtra vyskusat, uz by si mala mat rozdiel medzi prvym a zajtrajsim....moze sa jednat aj o mimomaternicove myslim....vtedy sa mi vidi ze je ustalena hladina alebo po maly stupa....ale neplas sa zbytocne....nemusi to nic znamenat...skus testnut zajtra a uvidis...🙂
Nie nesilnie
Ano ten je posledny,ja m z toho take stresy,pri prvom dietati som ani netusila ze nejake biochem.tehu existuje. Mam ist na operaciu za 10 dni tak preto to teraz sledujem. Asi bude treba ist na odber krvi radsej nie?
Dakujem Vam dievcata 🙂
@majka03 mne sa tiez zda, ze posledný je tmavsi ako prvy.
@majka03 dufam ze ta potesim ... lebo... nemozes porovnavat intenzitu ciarocky ... ak kazdy testik je uplne inej znacky ;) Skus si kupit rovnake testiky a iba s jednou rovnakou znackou porovnavat intenzitu ;) A neboj sa ... bude to v poriadku ;)
@chantalka86 prepac...ale zatial tam nic nevidno ;) Drzim palce...aby sa ukazalo ;)
@majka03 pozri, mne takto tmavli, kupuj len rovnakú značku...a testuj v rovnaký čas...

@kristinka28 to nieje kamalik ...... To ma jemnulinku farbu