Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax dakuje 🙂 ked pozeram na ten moj test tak na tablete doma bolo daco slabulilinke vidiet a teraz na monitore je fakt biely.. no pockam este. uvidim ci dojde ms :/
Woman secret
@ivushka14 cez ten rok som skušala vselico...ibofilic, nosifol nic mi nepomahalo uz som bola zufala pred 3 mesiacmi som zmenila pracu trosku ine myslienky a urcite nam pomohlo aj to ze manzela som mala 2 tyzdne doma lebo on stale chodi na tyzdnovky a doma tak max 6 dni teraz bol dlhsie a nam to vyslo ale teraz som ani nad tym nerozmyslala mali sme v rodine pohreb stres a tak no predsa sa podarilo
@lili654 dneska si mala kolky den od zaciatku poslednej menstruacie? Ja mam rovnake priznaky ale bojim sa test este robit aby som nebola sklamana.zajtra by (ne)mala prist mrcha...mam vsak hnedkasty vytok ale len trosku...bolia prsia, krize, je mi trochu blbo niekedy od zaludka...som unavena a tak dalej

@mamjka ano to som sa docitala...len ci to este nie je skoro, ked ma len zajtra prist mrcha....mozno by som este vydrzala....ked ja nevieeeeem ☹ toto cakanie ma zabija 😀