icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilimoni
13. júl 2015

@abigael gratulkaaaa kolaje do Prahy toto 😵

abigael
13. júl 2015

@steinarka dakujem ked som prvu dcerku cakala tak som od zaciatku az do porodu vracala som prelezala asi pol tehotenstva v posteli do mna sa ani voda nedostala nic aj 4 krat do dna som vracala nemala som dobre tehotenstvo aj mi opuchali nohy ale teraz sa bojim aby mi nebolo ze lebo by som to neprežila

abigael
13. júl 2015

@lilimoni dakujem vam

1234lubka
13. júl 2015

@steinarka no hej konecne 😉 inofolic pomohol skoro 6 baleni som do seba vysypala 😉 mm bral vitaminy...jednen cykus nic a druhy uz uspesny 🙂 a dakujem 😉

steinarka
13. júl 2015

@abigael neboj sa.. a koniec koncov prezijes 🙂 prezijeme vsetko kvoli nasim drobcom 😉

steinarka
13. júl 2015

@1234lubka super.. krstna sa potesi 🙂 🙂 🙂

abigael
13. júl 2015

@steinarka pre nase detičky urobime čokolvek len moj gynekolog je na dovolene

steinarka
13. júl 2015

@abigael tym lepsie.. aspon bude viac vidiet neskor 🙂

abigael
13. júl 2015

@steinarka to ano nevieme sa dočkat

1234lubka
13. júl 2015

@steinarka oo no ta sa.tesi 🙂 dnes z krvi "jednoznacne" potvrdene, 27.7ultrazvuk dufan ze tak bude pekbe bit srdiecko 😉 a ze to bude rovnako bezproblemove tehu ako pri matkovy 😉 len k nemu sme sa ani neviem ako dostali 😉 nebol v plane ani nahodou ale vsetko odstartoval..svadba...teraz mame aj vlastbe byvanie...bezneho kto vie kde by sme boli..hoci vlasy z neho vypadavaju ako zlosti ale nevadi ja som asi ani nepocula zema niekto "dobre"dieta...20mesiacov...pre niekoho vela pre niekoho nic...premna...teraz ked sa spatne vratim...tak je to dobre...zamestnala som sa...nieco sme dokupili do bytu...mame auto-sice zroch benzinu ale posluzi 😉 do koncaroka mam zmluvu..tak mesiac pomarodit a sup na matersku 😉 vsetko ma svoj vyznam 🙂

steinarka
13. júl 2015

@1234lubka presne tak.. vsetko "zle" je na nieco dobre, ja to stale hovorim.. 🙂

kristinka28
13. júl 2015

@zuzannaaa tak hlasim mrcha dorazila vcera ☹

dasaa
13. júl 2015

@abigael gratulujem .Ked som ja bola tehotná s druhou dcérkou nemala som žiadne príznaky .Prsia ma začali bolieť az v 20 tt a bruško som este vtedy nemala .Vobec som si nepripadala ze som tehotná.Prajeme krásne a prijemne tehulkovanie 😊

abigael
13. júl 2015

@dasaa dakujem velmi pekne

zuzannaaa
13. júl 2015

@kristinka28 Nieeeee :( aj ja som nanervy. Umna tento tyzden zajtra pozajtra ... Ale ja nechcem

ivanka12323
13. júl 2015

@abigael ahoj abigeal

abigael
13. júl 2015
luta13
14. júl 2015

@abigael krasne //..gratulujem a uzivaj tehulkovanie...🙂

abigael
14. júl 2015

@luta13 dakujem

jani255
14. júl 2015

Ahoj dievcata,prosim Vas ( v tomto sa moc nevyznam).Stane sa,ze ocikate ovu a zaroven z toho isteho prudu tehu test..polozila som ich tesne vedla seba,ze by sa ta druha ciarka "prepila" z ovulacneho na tehotensky? Dakujem za rady ,pripadne skusenosti..(ja viem,je to cudna otazka) 🙂 prilozim foto..dakujem

mon777
14. júl 2015

@jani255 silne pochybujem, že by sa to "prepilo"

jani255
14. júl 2015
sibalka21
14. júl 2015

@jani255 moja a nemas nahodou obidva tehu testy? Lebo pokial mas pozitivny tehu test tak by mal byt pozitivny aj ovu test... A k tvojej otazke, nie, je to nemozne aby sa to nejako prepilo z jedneho testu na druhy :D

mon777
14. júl 2015

@jani255 no pochybujem, že by toto bolo prepité z ovu 😀 kolko si dpo?

jani255
14. júl 2015

@sibalka21 nie,mam na sto pro ovu aj tehu..

jani255
14. júl 2015

@mon777 11 dpo

mon777
14. júl 2015

@jani255 tak skús testnúť len tehu ešte zajtra ráno...aj keď...aj teraz by ti mal ukázať zasa II 🙂 myslím, že máme dôvod na gratuláciu 🙂

luta13
14. júl 2015

@jani255 ja uz teraz gratulujem!!! krasne //...ja som mala tiez na tehuteste ciarku a spravila z toho isteho mocu aj ovutest a bol rovnako pozitivny, ako Tvoj...🙂...ak si si nie ista, ci ta oci neklamu, zajtra rano tesni este raz pre potvrdenie a potom utekaj k Dr...a krasne tehulkovanie Ti prajem...😉

jani255
14. júl 2015

Dakujem.rano otestujem sam tehu..nech sa mi neobtiera o ovulacny ;) lebo fakt mi to tak prislo,islo to farbivo naraz a boli vedla seba nalepene..preto taka otazka,ale dufam,ze kazdy reaguje na inu latku..

luna2580
14. júl 2015

Tak baby aj ja som to uz dnes dostala...svina mrcha...strasne som sklamana...ale strasneee ☹ a to uz som bola fakt presvedceba ze som v tom