Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jana290585 juj tak to su veeeelmi slabe ciarocky na to, aby bolo u lekarky nieco vidiet 🙂 to aj hcg v krvi bude nizke.. kazdopadne je to tam..
@steinarka ona robila test z mocu iba takisto ... tak snad v pondelok 🙂
@jana290585 drzim palce...ciarky su krasne...😉
Ano este mam jeden ten isty na zajtra rano,ale potom uz prestavam testovat aj stresovat teda podla reci Dr 🙂 Operaciu mam zrušiť a uz len vydržať do štvrtka ci bude nieco vidno 🙂
Áno ten je digitálny clearblue, prečo?
@veronikax áno, všetky sú 25 citlivosť clearblue, aj 23 DPO, na displeji bolo not pregnant, pretože displej vyhodnotí výsledok do 3min, a je to aj 25 citlivosť, jednoducho displej sa rozsvieti po 3min, ale keď som ho rozobrala aby som si ho pozrela bola tam druhá čiarka, skutočne neviem :-/ zajtra ráno spravím ďalší, a pôjdem po výsledky krvi, no aký iný dôvod môže byť na slabých duchov?
@rycaryca digitalny test ma dvciarky vzdy. Aj ked nie si tehu. Podla intenzity tej druhej sa da teoreticky urcit tehotenstvo ale takto slabunka je jasne negativny. Videla som rozobraty pozitivny digi a druha bola tak silna ako prva.
@lenttillka14 hmm, myslím že máš pravdu no nemôže byť takáto slabá preto že hcg ešte nieje dostatočne vysoké? :-/ vieš ide o to že u mňa je bežné mať mrchu aj počas tehu, a myslím si, že pokiaľ ju máš do toho momentu to hcg je zrejmé nízke?? :-? Skutočne neviem len konštatujem, som už nervózna, dva krát som bola tehu(úspešne) , ale nikdy som netestovala tak skoro.. 😖
@rycaryca ak mas skutocnu menstruaciu, tak tehotna nie si.. ak je zena tehotna, tak menstruacia je slabsia, ale ciarka je silna.. ak prestane silniet, tak nieco nie je v poriadku.. tebe to nesilnie vobec.. 😖 mrkni nejake strany dozadu, co baby davali testy, ze ako to ma silniet.. kazdy druhy den sa ma hcg priblizne zdvojnasobit, takze tomu ma odpovedat aj silnejuca ciarka
@steinarka Tiez som na to kukala,ci myslela ozaj 29DPO alebo 29DC 😕
@karolina196 no ved prave, ja som mala co robit, kym som sa z tych testov vlastne vysomarila.. prvykrat vidim nieco take 😕
@rycaryca bohuzial takato ciarka je aj pri nulovom hcg. Vlastna skusenost. Ked som ju mala vela som hladala o tom na forach ale je to jednoznacne negativny test.
@steinarka Taky tak 😀
@rycaryca Toto pravdepodobne tehu nie je ☹
@rycaryca no prepac, ale teraz som totalny jelen.. tak ides k lekarke pred mesiacom, nasledne dostanes menstruaciu a ty to neriesis s doktorkou? alebo ona ta neobjednala na dalsie sono? alebo preco vlastne si este stale robis testy, ked si uz mala potvrdene tehotenstvo doktorkou?? 🤐

ženy ja som jaka blbá.... 😅 ja stresujem čo také slabé čiarky a ja celý čas robim 25 kove testy 😀 ale je silnejšia dnes.... 😵