Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rycaryca ja som zila vo waterforde 6 rokov tak z dublinu nie 🙂 mne sa tam rodilo v pohode, jedine co som bola prekvapena ze po porode som si mimco musela aj poumyvat aj poobliekat aj vsetko... Hovorim si na SK to je iny servis 🙂
@jana290585 to riešiť verím, ani starostlivosť o tehuľku tu nieje boh vie čo :-/ kolegyňa chodila k súkromnému gyn. do Dublinu
@bella1303 Ja som taku mala v pondelok 🙂
@veronikax nie nerobil lebo tu usg nemá je tu až v susednom meste, a treba sa objednať,a volala som tam a voľný termín majú v stredu, ale v utorok už letím na svk, ale spravil mi ďalší odber krvi,nemusel to byť možno 14DC čo ja viem ako to počítať, ako som písala, pri prvom dieťati, som mala dva krát normálne menzes,a tretí bol len slabší a trval tri dni, a šup ho 15tyžden pri dcére(žiadne príznaky okrem citlivých pŕs) . Pri synovi som prišla na to, že som tehotná v 7tyždni domácim testom( lebo v to ráno som zvracala) . A nemohlo to byť tak ze som bola tehu ale som o tom nevedela, a to co som krvacala teraz a usúdila že to bol menzes, nemohol byť ten mikro potrat?! O ktorom mi tu už niekto písal, a inde baby písali, že hcg je ešte prítomné. No ja som zúfalá, 😢 veľmi tomu nebudem venovať pozornosť, ešte ma napadlo mimomaternicove tehotenstvo.
@zdencaaaa
@jana290585 baby cisrka bola silnejsia ako na foto a vysla hned..ked som sa pozrela na test teraz po cca 40 minutach uz len jedna..co to moze byt?? Tak je tam nadej ci nie? Stalo sa vam uz nieco take?
@bella1303 uff to neviem, mne ostali....
@jana290585
@zdencaaaa aj ked som rozobrala tak nic..nechapem
skus rano dalsi 🙂
@rycaryca Mne doma testy vysli pozitivne a u lekarky negativne 🙂 idem v pondelok znova tak som zvedava :D
@jana290585 tak aspoň tu niesom sama 🙂 pridávam foto z netu hladina hcg
@veronikax Hladiny hCG v tehotenstve
hladina hCG v mIU/ml
počet týždňov od posledného cyklu min max
3 týždne 5 50
4 týždne 5 426
5 týždňov 18 7 340
6 týždňov 1 080 56 500
7 – 8 týždňov 7 650 229 000
9 – 12 týždňov 25 700 288 000
13 – 16 týždňov 13 300 254 000
17 – 24 týždňov 4 060 165 400
25 – 40 týždňov 3 640 117 000
@rycaryca podla online tehotenskej kalkulacky 😀 tak som na konci 6. tyzdna tam sa to rapidne zvysuje , necham sa prekvapit 🙂
@jana290585 tak snáď, to bude tak ako si želáme všetky vzájomne aby to bolo 😉

@rycaryca coze? Tak potom to je cele divne, kedze ciarku ani nevidno...