icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
18. júl 2015

@bella1303 nieje to kanáliky je to na okraji ružové. Držím palce nech silnie

bella1303
18. júl 2015

@lilimoni to som robila vcera poobede..bola pekne ruzova..ale dnes ranno uplna beloba..je sice pravda, ze iny test ale keby som bola tehu tak by ukazalo aspon neaku slabu

bella1303
18. júl 2015

@snazilka1983 dakujem ale nic s toho..dnes rano dalsi test a biely☹

rycaryca
18. júl 2015

@steinarka asi áno, nevyznám sa v tom,ty zrejme áno možno aj manipuláciou, pretože som ich aj 3krat prelepovala,chytala no tento už nerozoberiem @veronikax už si ho spravila, a dnes je tam síce duch 👻 ale je, ale cítim sa aj inak keď už dnes mám takýt test začínam veriť, že je to tam, asi si to len nahováram, ale v konečnom dôsledku stále neviem 😀 je to 25test

mon777
18. júl 2015

@rycaryca ja si myslím, že je to celkom pekná čiaročka 🙂 ale moja skúsenosť s týmto konkrétnym testom nie je taká pekná...čiarka bola a tehu nie...pár dní na to mi došla MS. Skús iný 🙂

steinarka
18. júl 2015

@rycaryca tak na tomto uz vidno, ze si s pravdepodobne tehotna.. ale stale mi nejde do hlavy, preco taka slaba ciarka, ked je tak vysoke hcg.. 😖 tie testy robis z prveho ranneho mocu?

rycaryca
18. júl 2015

@bella1303 nevzdávaj to, držím ti palce 😉

veronikax
18. júl 2015

@rycaryca huraaaa 🙂)) Tento je kraaaaasne pozitivny 🙂)) ani neviem ci som tu videla viac pozitivnejsi 🙂 Gratulujem .. cakas babatko 🙂)) Podla tohto testu urcite ano !! 🙂)) Bud kludna...isto je vsetko v poriadku ;) uz aj digi by ti ukazal 🙂 gratulujeeem ;)

rycaryca
18. júl 2015

@mon 777 skúsila som už rôzne od clearblue, ťa je tu najpredávanejší cena (8.90 €) digi 15.99€, a robila som ich 9, no až tento mi príde akosi normálny @steinarka a neviem aké hcg mam teraz keďže krvný test bol zo stredy, a testy robím z 2 lebo aj nad rámom chodím na WC a stále akosi zabudnem, no BLT dnes bola 37.0
A ako som písala nesnažíme sa za každú cenu, len teraz som to chcela mať zdokumentované 😀

steinarka
18. júl 2015

@rycaryca 😀 no divne to je, normalne som zvedava, co ti povedia na slovensku, lebo podla toho vsetkeho si tehotna..

rycaryca
18. júl 2015

@veronikax.. Tak ak si ma potešila 😀no hcg test bol zo stredy, v pondelok bude výsledok z piatku, ak neklesne je to tam, testom veľmi neverím ukazujú rôzne cuda. Niekde som čítala, že odhalia aj cistu.. No podbrušku má pobolieva, a snažím si pripomenúť začiatok tehu z pred 10rokov aj 12 rokov, no ako som už písala moje tehu sú bez vážnejších príznakov, a potom som aj rh- manžel je rh + pri druhom som mala problémy..

rycaryca
18. júl 2015

@steinarka nechcem si robiť falošné nádeje a už ani žiadne testy, jednoducho počkám, tehu si neželal za každú cenu, možno to znie hlúpo, ale ak príde budeme šťastný 😊

steinarka
18. júl 2015

@rycaryca 🙂 jasne, beries to s nadhladom, to je fajn.. kazdopadne drzim palce a potom sa ozvi, ze ako si dopadla

rycaryca
18. júl 2015

@steinarka ozvem sa určite, možno aj nejaká ďalšia tu, bude na tom tak,ako ja na začiatku, a pomôže jej to 😉

rycaryca
18. júl 2015

@rycaryca vlastne doktor povedal, že tu sa robí 3krvne testy z odstupom 3dni, aby to potvrdil z krvi, no viac budem vedieť z usg na svk 😉 tiež nevie odhadnúť ani tehotenský týždeň,viac odhalí usg o čo ide.

1234lubka
18. júl 2015

Mam na predaj Inofolic. 30sackov 11e vratane posty. IP

steinarka
18. júl 2015

@1234lubka skus do temy "ako vam pomohol inofolic".. 😉

snazilka1983
18. júl 2015

@bella1303 Uf skoda

1234lubka
18. júl 2015

@steinarka ok idem stym svojim telefonom skusit...aaalebo doma dam na baxar

rycaryca
18. júl 2015

@jana290585 čakám ako dopasneš v pondelok, a v každej krajine iný prístup k zisťovaní tehotenstva, no myslím, že na svk to ide rýchlo, moč, krv, a hneď aj usg, tu treba čakať, na všetko, tu tí v zdravom tehu spravia 3 usg myslím 1 v každom trimestri no nie skôr ako po 12 tt, ak chceš skôr musíš ísť súkromné a platíš si to sama..

rycaryca
18. júl 2015

A ešte babenky, kúpila som si aj ovulačne testy z displejom, tento som si robila teraz, prítomné hcg tiež,aj LH na ovu teste, konečná!! už som si povedala, že nebudem sa v tom vŕtať, no ale na inom fóre som čítala že ovu test ukáže pozitívne, aj v tehotenstve, tak som to skúsila, len neviem ci tehotenský test ukáže ovu, ale my vieme že ja mam hcg prítomné 2700 mlU/ml. Viem že tieto hormóny majú k sebe blízko.. ??????

bella1303
18. júl 2015

@rycaryca toto je uz jasne..to duch neni gratulujem

bella1303
18. júl 2015

@snazilka1983 nevadi co uz tak nam zase ostava umele..aj prveho mame tak..len som dufala, ze sa nam prirodzene podari😫

rycaryca
18. júl 2015

@bella1303 no neviem ten ovu smajlík, a pozitívný tehu test??

bella1303
18. júl 2015

@rycaryca ovu testy su pozitivne aj ked si tehu

rycaryca
18. júl 2015

@bella1303 to som nevedela,

veronikax
18. júl 2015

@rycaryca uz netreba pochybovat ;) Mozes sa tesit na vylet na svk a na sono 🙂 Uz mozno uvidite aj bublinku ;).

rycaryca
18. júl 2015

@veronikax to vážne? 😄nemôžem tomu uveriť..

rycaryca
18. júl 2015

No a ktomuto výsledku viedlo toľko pochybnosti ( hoci stále pochybujem, až usg má presvedčí)a čudných testov za cca 93 eur,+ ovu 62eur aspoň teraz môžem vidieť, že sa oplatí čakať, ak nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze,a ušetriť si stres z pochybných výsledkov!! a 👻 duchov..!!

ivka288
18. júl 2015

Zienky je to iste nie? Foto je na policke 😉