icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
•
18. júl 2015

@bella1303 nieje to kanáliky je to na okraji ružové. Držím palce nech silnie

bella1303
•
18. júl 2015

@lilimoni to som robila vcera poobede..bola pekne ruzova..ale dnes ranno uplna beloba..je sice pravda, ze iny test ale keby som bola tehu tak by ukazalo aspon neaku slabu

bella1303
•
18. júl 2015

@snazilka1983 dakujem ale nic s toho..dnes rano dalsi test a biely☹

rycaryca
•
18. júl 2015

@steinarka asi áno, nevyznám sa v tom,ty zrejme áno možno aj manipuláciou, pretože som ich aj 3krat prelepovala,chytala no tento už nerozoberiem @veronikax už si ho spravila, a dnes je tam síce duch 👻 ale je, ale cítim sa aj inak keď už dnes mám takýt test začínam veriť, že je to tam, asi si to len nahováram, ale v konečnom dôsledku stále neviem 😀 je to 25test

mon777
•
18. júl 2015

@rycaryca ja si myslím, že je to celkom pekná čiaročka 🙂 ale moja skúsenosť s týmto konkrétnym testom nie je taká pekná...čiarka bola a tehu nie...pár dní na to mi došla MS. Skús iný 🙂

steinarka
•
18. júl 2015

@rycaryca tak na tomto uz vidno, ze si s pravdepodobne tehotna.. ale stale mi nejde do hlavy, preco taka slaba ciarka, ked je tak vysoke hcg.. 😖 tie testy robis z prveho ranneho mocu?

rycaryca
•
18. júl 2015

@bella1303 nevzdávaj to, držím ti palce 😉

veronikax
•
18. júl 2015

@rycaryca huraaaa 🙂)) Tento je kraaaaasne pozitivny 🙂)) ani neviem ci som tu videla viac pozitivnejsi 🙂 Gratulujem .. cakas babatko 🙂)) Podla tohto testu urcite ano !! 🙂)) Bud kludna...isto je vsetko v poriadku ;) uz aj digi by ti ukazal 🙂 gratulujeeem ;)

rycaryca
•
18. júl 2015

@mon 777 skúsila som už rôzne od clearblue, ťa je tu najpredávanejší cena (8.90 €) digi 15.99€, a robila som ich 9, no až tento mi príde akosi normálny @steinarka a neviem aké hcg mam teraz keďže krvný test bol zo stredy, a testy robím z 2 lebo aj nad rámom chodím na WC a stále akosi zabudnem, no BLT dnes bola 37.0
A ako som písala nesnažíme sa za každú cenu, len teraz som to chcela mať zdokumentované 😀

steinarka
•
18. júl 2015

@rycaryca 😀 no divne to je, normalne som zvedava, co ti povedia na slovensku, lebo podla toho vsetkeho si tehotna..

rycaryca
•
18. júl 2015

@veronikax.. Tak ak si ma potešila 😀no hcg test bol zo stredy, v pondelok bude výsledok z piatku, ak neklesne je to tam, testom veľmi neverím ukazujú rôzne cuda. Niekde som čítala, že odhalia aj cistu.. No podbrušku má pobolieva, a snažím si pripomenúť začiatok tehu z pred 10rokov aj 12 rokov, no ako som už písala moje tehu sú bez vážnejších príznakov, a potom som aj rh- manžel je rh + pri druhom som mala problémy..

rycaryca
•
18. júl 2015

@steinarka nechcem si robiť falošné nádeje a už ani žiadne testy, jednoducho počkám, tehu si neželal za každú cenu, možno to znie hlúpo, ale ak príde budeme šťastný 😊

steinarka
•
18. júl 2015

@rycaryca 🙂 jasne, beries to s nadhladom, to je fajn.. kazdopadne drzim palce a potom sa ozvi, ze ako si dopadla

rycaryca
•
18. júl 2015

@steinarka ozvem sa určite, možno aj nejaká ďalšia tu, bude na tom tak,ako ja na začiatku, a pomôže jej to 😉

rycaryca
•
18. júl 2015

@rycaryca vlastne doktor povedal, že tu sa robí 3krvne testy z odstupom 3dni, aby to potvrdil z krvi, no viac budem vedieť z usg na svk 😉 tiež nevie odhadnúť ani tehotenský týždeň,viac odhalí usg o čo ide.

1234lubka
•
18. júl 2015

Mam na predaj Inofolic. 30sackov 11e vratane posty. IP

steinarka
•
18. júl 2015

@1234lubka skus do temy "ako vam pomohol inofolic".. 😉

snazilka1983
•
18. júl 2015

@bella1303 Uf skoda

1234lubka
•
18. júl 2015

@steinarka ok idem stym svojim telefonom skusit...aaalebo doma dam na baxar

rycaryca
•
18. júl 2015

@jana290585 čakám ako dopasneš v pondelok, a v každej krajine iný prístup k zisťovaní tehotenstva, no myslím, že na svk to ide rýchlo, moč, krv, a hneď aj usg, tu treba čakať, na všetko, tu tí v zdravom tehu spravia 3 usg myslím 1 v každom trimestri no nie skôr ako po 12 tt, ak chceš skôr musíš ísť súkromné a platíš si to sama..

rycaryca
•
18. júl 2015

A ešte babenky, kúpila som si aj ovulačne testy z displejom, tento som si robila teraz, prítomné hcg tiež,aj LH na ovu teste, konečná!! už som si povedala, že nebudem sa v tom vŕtať, no ale na inom fóre som čítala že ovu test ukáže pozitívne, aj v tehotenstve, tak som to skúsila, len neviem ci tehotenský test ukáže ovu, ale my vieme že ja mam hcg prítomné 2700 mlU/ml. Viem že tieto hormóny majú k sebe blízko.. ??????

bella1303
•
18. júl 2015

@rycaryca toto je uz jasne..to duch neni gratulujem

bella1303
•
18. júl 2015

@snazilka1983 nevadi co uz tak nam zase ostava umele..aj prveho mame tak..len som dufala, ze sa nam prirodzene podari😫

rycaryca
•
18. júl 2015

@bella1303 no neviem ten ovu smajlík, a pozitívný tehu test??

bella1303
•
18. júl 2015

@rycaryca ovu testy su pozitivne aj ked si tehu

rycaryca
•
18. júl 2015

@bella1303 to som nevedela,

veronikax
•
18. júl 2015

@rycaryca uz netreba pochybovat ;) Mozes sa tesit na vylet na svk a na sono 🙂 Uz mozno uvidite aj bublinku ;).

rycaryca
•
18. júl 2015

@veronikax to vážne? 😄nemôžem tomu uveriť..

rycaryca
•
18. júl 2015

No a ktomuto výsledku viedlo toľko pochybnosti ( hoci stále pochybujem, až usg má presvedčí)a čudných testov za cca 93 eur,+ ovu 62eur aspoň teraz môžem vidieť, že sa oplatí čakať, ak nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze,a ušetriť si stres z pochybných výsledkov!! a 👻 duchov..!!

ivka288
•
18. júl 2015

Zienky je to iste nie? Foto je na policke 😉