Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka1983 dakujem ale nic s toho..dnes rano dalsi test a biely☹
@steinarka asi áno, nevyznám sa v tom,ty zrejme áno možno aj manipuláciou, pretože som ich aj 3krat prelepovala,chytala no tento už nerozoberiem @veronikax už si ho spravila, a dnes je tam síce duch 👻 ale je, ale cítim sa aj inak keď už dnes mám takýt test začínam veriť, že je to tam, asi si to len nahováram, ale v konečnom dôsledku stále neviem 😀 je to 25test
@mon 777 skúsila som už rôzne od clearblue, ťa je tu najpredávanejší cena (8.90 €) digi 15.99€, a robila som ich 9, no až tento mi príde akosi normálny @steinarka a neviem aké hcg mam teraz keďže krvný test bol zo stredy, a testy robím z 2 lebo aj nad rámom chodím na WC a stále akosi zabudnem, no BLT dnes bola 37.0
A ako som písala nesnažíme sa za každú cenu, len teraz som to chcela mať zdokumentované 😀
@veronikax.. Tak ak si ma potešila 😀no hcg test bol zo stredy, v pondelok bude výsledok z piatku, ak neklesne je to tam, testom veľmi neverím ukazujú rôzne cuda. Niekde som čítala, že odhalia aj cistu.. No podbrušku má pobolieva, a snažím si pripomenúť začiatok tehu z pred 10rokov aj 12 rokov, no ako som už písala moje tehu sú bez vážnejších príznakov, a potom som aj rh- manžel je rh + pri druhom som mala problémy..
Mam na predaj Inofolic. 30sackov 11e vratane posty. IP
@bella1303 Uf skoda
@jana290585 čakám ako dopasneš v pondelok, a v každej krajine iný prístup k zisťovaní tehotenstva, no myslím, že na svk to ide rýchlo, moč, krv, a hneď aj usg, tu treba čakať, na všetko, tu tí v zdravom tehu spravia 3 usg myslím 1 v každom trimestri no nie skôr ako po 12 tt, ak chceš skôr musíš ísť súkromné a platíš si to sama..
A ešte babenky, kúpila som si aj ovulačne testy z displejom, tento som si robila teraz, prítomné hcg tiež,aj LH na ovu teste, konečná!! už som si povedala, že nebudem sa v tom vŕtať, no ale na inom fóre som čítala že ovu test ukáže pozitívne, aj v tehotenstve, tak som to skúsila, len neviem ci tehotenský test ukáže ovu, ale my vieme že ja mam hcg prítomné 2700 mlU/ml. Viem že tieto hormóny majú k sebe blízko.. ??????
@snazilka1983 nevadi co uz tak nam zase ostava umele..aj prveho mame tak..len som dufala, ze sa nam prirodzene podari😫
No a ktomuto výsledku viedlo toľko pochybnosti ( hoci stále pochybujem, až usg má presvedčí)a čudných testov za cca 93 eur,+ ovu 62eur aspoň teraz môžem vidieť, že sa oplatí čakať, ak nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze,a ušetriť si stres z pochybných výsledkov!! a 👻 duchov..!!

@bella1303 nieje to kanáliky je to na okraji ružové. Držím palce nech silnie