Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jana290585 ja som mala pri prvom synovi v júni biochemické, potom júl nič, august opäť biochemické (krásne pozitívne testy 😖 ) a v septembri sa uchytil zubiskami nechtiskami náš prvorodený čertisko 😅 Takže na tom bude niečo pravdy, že po potrate sa dá lepšie otehotnieť, vraj je maternica lepšie pripravená 😕 Držím palce!
@piacere Dakujem , krasne sa to cita 🙂 ja som mala tusaka uz vcera vecer s tym vytokom.. viem ze niekedy je to normalne, ja uz dve deticky mam a pri nich som nikd nic nemala, vsetko bolo bez problemov... tak sa nechame prekvapit ako to pojde
@jana290585 no ja som pred prvým tehotenstvo zažila 2x biochemické, až ma gynekologička poslala na hematológiu, či nemám problém s krvou, výsledky síce hraničné, ale vraj nie je potrebné nič pichať počas tehu, ale teda chodila som na pravidelné kontroly potom, keď som už tehotná naozaj bola.... Potom prišlo prvé tehotenstvo a bolo úplne bez problémov, vrátane pôrodu. Druhý rarašok sa nám podaril na prvý šup, ale teda užila som si svoje, tehotenstvo bolo samý problém, vrátane pôrodu....
Všetkým vám držím palce ;)
@jana290585 Jana tak tieto sú moje
@jana290585 to ma mrzí 😔,ja sama neviem,ako dopadnem ja.
@rycaryca Daj vediet, drzim palce
@jana290585 tak som už späť, 😞hcg do stredy do piatku stúplo len o 45%,ďalší odber krvi mi už nerobil, vraj sama hcg zvýšiť minimálne o 60% za 48 hodín, hneď som sa aj preobjednala na usg z piatka na stredu, takže jedine co mi povedal, že podľa hcg tam nieje žiadna aktivita, takže si musím počkať na usg, ja tomu nemôžem uveriť, podbruško má boli aj dnes, teplota BLT 37.0za posledné dni sa drží takto, žiadny pokles ani zostup 😒 Tak sa tu teda držte babuľe..
ahojte chcem sa spytat že test mi vyšiel pozitivne ale dnes som dostala svoje dni je to možne?.. dakujem za nazor
@9551187008123 podla mna nie....
@rycaryca v takomto skorom štádiu nemôže robiť uzávery po jednom odbere krvi. Nechcem ti dávať zbytočné nádeje - lebo som si prešla svojím, ale hcg stúpa rôzne. raz môže stúpnuť trojnásobne a raz sa len nepatrne zvýšiť. dôležité je, aby stúpalo. U mňa BT klesala keď sa malé nevyvíjalo. a to dosť rázne. Takže počkaj si na sono a uvidíš, ale hlavne nechápem doktora, ako môže niečo takéto povedať a hlavne neurobiť kontrolný odber. mala si na ňom trvať
@mawiya v irsku kde ryca zije je skoda reci o lekaroch a zdravotnictve.... Ryca urcite chod na sk, budeme cakat na dobre novinky 🙂
@9551187008123 aj ti meskali ?
@9551187008123 mas foto... aky pozitivny bol ? 🙂
@jana290585 no tam bohužiaľ nepovažujú prenatálnu starostlivosť do 10-12 tt za dôležitú. Preto by som nestresovala. @rycaryca držím palce
@jana290585 ano meškali mi 2tyždne
@mawiya vieš, ide o to že už som na ňom netrvala pretože už by som tu v irl v stredu nebola, zajtra letím na svk a v stredu ku gynekológovi na svk aj na usg, tak tam mi povedia viac,tehu testy si už nebudem robiť. Tie dva dni vydržím. Aj tak by tam bola tá druhá čiarka, a múdrejšia by som nebola..
@jana290585 ach tak to máš pravdu Jana sama si tu žila a aj porodila, tak ma môžeš chápať lepšie, ďakujem 😊
@mawiya zrejme si to prehliadla, ale toto už bol druhý krvný test prví bol robený v stredu hcg nad 2750 mlU/ml, v piatok na základe tohto mi spravil odber, a dnes som bola po výsledok a oznámil mi ze sa hcg zvýšilo o 45 % za tri dni, normálne ma byť zvýšené o 60%, tak aj preto mi už ďalší nerobil, lebo zajtra letím na svk..
@9551187008123 možné to je ale nemala by si moc krvácať...prípadne skočiť k dr...ja som tehotná a v den očakávanej som to tiež dostala ale bolo to slabé a trvalo to dva dni 🙂 držím palce
@smart27 no teraz už nekrvacam rano som trošku ale už to prestalo tak neviem
@9551187008123 ak mas moznost...tak zavolaj Dr. 🙂 Mozno si ta zavola na kontrolu.. 🙂 Ale ked to prestalo...tak by to malo byt v poriadku 🙂

@steinarka
@piacere uz som aj dostala☹