Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax no ja to budem mat asi inak, lebo toto bol sex pred plodnymi dnami 😀 i som si vravela, ze z tohto nic nebude. A prvy pozitivny test mi slabucky ale bol vysiel este 4 dni dozadu, teraz to len silneje. Kedy mam ist do doktora? Ved ked tam o tyzden budu kolaje, tak asi aj on nieco uvidi 😒 hoci to bude nejaky 32 DC, či čakať ešte dlhšie? 😕
Skoda, ze to neide skor 🙂 teraz leto same chatovacky, oslavy a terasky a nechcem hovorit skor, ako to povie doktor, ale sa prezradim sama, kedze uz ani nevypijem, ani nezafajcim. Teraz cez vikend sme boli svadbe tak som to uhrala, ze som sofer, ale tak, budu netrplezlivo ako ja cakat 😀
@zuzannaaa kraaasne, nech vsetko vydrzi ako ma, az do konca, gratulujem!
@stratenanajdena ,,, dakujem pekne 🙂
@zuzannaaa nesnivas .ja som mala vcera presne to iste.kupila som digitalny test,ktory ukazuje tyzdne od pocatia a mala som tam,ze som 3-4tyzden.aj pri dcerke som tak mala
@veronikax dakujem. ja som tam s velkou volu nieco videla ale pockam do zajtra a ak ms nepride, spravim si znova test. ale krize ma bolia ako dive tak divne a silno, moje predtuchy su uz iba zle 😢
skoda ze tu nie je placuci smajlo...
A ako je to s tebou, ty si tiez snazilka? kolko mas deticiek?
@barbara088 ...... Dakujem 🙂

Baby snivam alebo su tam dve ciarky ?