icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
21. júl 2015

Baby snivam alebo su tam dve ciarky ?

zuzannaaa
21. júl 2015

Cil som ai spravyla test .....

lilimoni
21. júl 2015

@zuzannaaa gratulkaaaa 😀

1234lubka
21. júl 2015

@zuzannaaa je to tam, presne ako u mna pred dvoma tyzdnami 😉

zuzannaaa
21. júl 2015

@lilimoni mne sa nechce verit ,,,, dakujem

zdencaaaa
21. júl 2015

@zuzannaaa ahoj a už ti mešká ms? Ciarka je krásna, pfuj pfuj pfuj :D

lilimoni
21. júl 2015

@zuzannaaa sprav digital 😀 mozno potom uveris 😀

veronikax
21. júl 2015

@leniva takze si cca 11 DPO ? A taka ciarka ?? 🙂 gratulujem ;)

veronikax
21. júl 2015

@zuzannaaa a nie si teraz nahodou 5-6 DC ? Podla toho co si pisala 🙂 Ale ciarka tam je !!! 🙂 Gratulujem 🙂))

veronikax
21. júl 2015

@mamjka vo stvrtok mas dalsi odber na porovnanie ? Tak drzim palce...aby poriadne cisla vyskocili 🙂 Skusila si este testik urobit ? 🙂

zuzannaaa
21. júl 2015

@veronikax no prave ze som dostala na 28dc ale to bola taka mrcha prvy den hnede a tie ostatne ruzove a to bolo vsetko ...... ...
Len tak som si sptavyla lebo ta mrcha mi bola cudna a hned sa mi ukazali dve

mamjka
21. júl 2015

@veronikax už nemam žiaden doma ☹ vo štvrtok mi budu brať krv zase aj ultrazvuk zasa tak dufam že vyskočí už poriadne a že bude všetko ok 🙂

veronikax
21. júl 2015

@zuzannaaa aj na to aka je ciarocka...tak si mala asi aj neskor ovulku 🙂 alebo sa neskor uhniezdilo ;) Ale paraaaada 🙂 Gratulujem k.pozitivnemu testiku 🙂

@mamjka tak drzim palce...aby hcg paradne vyskocilo aj zeby ste uz bublinku videli ;) :-*

zuzannaaa
21. júl 2015

@veronikax dakujem ja sa strasne tesim aj sa bojim

leniva
21. júl 2015

@veronikax no ja to budem mat asi inak, lebo toto bol sex pred plodnymi dnami 😀 i som si vravela, ze z tohto nic nebude. A prvy pozitivny test mi slabucky ale bol vysiel este 4 dni dozadu, teraz to len silneje. Kedy mam ist do doktora? Ved ked tam o tyzden budu kolaje, tak asi aj on nieco uvidi 😒 hoci to bude nejaky 32 DC, či čakať ešte dlhšie? 😕

1234lubka
21. júl 2015

@leniva chod ked budes tak 6-7tt aby uz bolo vsetko vydno, nebudes mat zbytocne stresy...tak 50-60dc...prvu navstevu ti vlastne staci prist do 10tt...nemusis sa ponahlat...v 4-5tt aj tak nebude jic vidno

veronikax
21. júl 2015

@leniva vo vacsine chcu Dr. Aby clovek prisiel ked cca 2-3 tyzdne meska ms 🙂 Ze uz aj bublinku budu vidiet ci je tam ..kde ma byt 🙂 Ale kazdy Dr.ma svoj nazor 🙂 Ponahlat sa nemusis ;) A ked chces ...mozes zavolat a sestricka ti povie ...kedy mozes dojst 🙂

leniva
21. júl 2015

Skoda, ze to neide skor 🙂 teraz leto same chatovacky, oslavy a terasky a nechcem hovorit skor, ako to povie doktor, ale sa prezradim sama, kedze uz ani nevypijem, ani nezafajcim. Teraz cez vikend sme boli svadbe tak som to uhrala, ze som sofer, ale tak, budu netrplezlivo ako ja cakat 😀

zuzannaaa
21. júl 2015

@veronikax aj ja som cil volala a povedala mi ze. Mam prist 31 na sono ... Ze skor tam nic neuvydi

zuzannaaa
21. júl 2015

@zdencaaaa dakujem zdenca.......

stratenanajdena
21. júl 2015

@zuzannaaa kraaasne, nech vsetko vydrzi ako ma, az do konca, gratulujem!

steinarka
21. júl 2015

@mamjka uff, no neviem.. a nemohlo sa stat, ze si mala neskor ovulku?

steinarka
21. júl 2015

@leniva 😵 gratulace 😵

zuzannaaa
21. júl 2015

@stratenanajdena ,,, dakujem pekne 🙂

barbara088
21. júl 2015

@zuzannaaa nesnivas .ja som mala vcera presne to iste.kupila som digitalny test,ktory ukazuje tyzdne od pocatia a mala som tam,ze som 3-4tyzden.aj pri dcerke som tak mala

stratenanajdena
21. júl 2015

@veronikax dakujem. ja som tam s velkou volu nieco videla ale pockam do zajtra a ak ms nepride, spravim si znova test. ale krize ma bolia ako dive tak divne a silno, moje predtuchy su uz iba zle 😢
skoda ze tu nie je placuci smajlo...
A ako je to s tebou, ty si tiez snazilka? kolko mas deticiek?

zuzannaaa
21. júl 2015

@barbara088 ...... Dakujem 🙂

mamjka
21. júl 2015

@steinarka stať sa može čokolvek 😉 teplotu si nemeriam ani ovu netestujem ....budem to brať že je to ok...mrcha mešká už 7 dní 🙂

steinarka
21. júl 2015

@mamjka dolezite, ze meska a ze nemas ine problemy 😵 a ako teraz dalej?

mamjka
21. júl 2015

@steinarka tak som na duphastone tak drží 🙂 vo štvrtok idem na Ďalší odber a sono 🙂 ja verím že už bude aspoň bublinku vidieť 😅