Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leniva tak niekto dava na tie povery ...ze do 3 mesiaca sa nema nic hovorit 🙂 Podla mna to nic neovplyvni 🙂 Ak sa budes chciet pochvalit...tak sa kludne pochval 🙂) Len ze este je skoro na Dr. 🙂 Niekedy je otravnejsie stale opakovat ze si sofer...ze nemas chut 🙂)) Im to aj tak napadne 🙂)
@stratenanajdena tak drzim palce...aby sa poriadna ciarocka objavila ;) Ja som snazilka ;) a mame jednu dcerku 🙂 V aprili mala 3 ;)
@mamjka isto mas aj ovulku poprehadzovanu koli PCO ? Moze to mat na to vplyv? 🙂
Nic z toho :/
@88martina88 ja tam. Ciarku vidim,kup si digi test tam je to hned vidiet
@88martina88 vyzera to na tehu
@88martina88 jejo ;) Vyzera to slubne na 8-9 dpo ;) Kedy si budes robit dalsi ? Alebo ak si tento robila poobede....tak skus z rannajsieho ;)
@veronikax
@barbara088
@steinarka no digi je od 25 jednotiek a to este pockam. Predsa len je to 8-9dpo, ale dufam ze to je tehu 😉, no asi rano skusim dalsi ale mam gs mamatest tak uvidim. Kedtak zajtra napisrm popripadne prihodim foto. Dakujem za nazor a krasny vecer 😉
@88martina88 drzim palce ;) Alebo skus o 2 dni a z ranneho ;) Aj ked.... ak budes robit rozdielne testy ...tak to je asi jedno ;) Dobru nocku ;)
@9551187008123 ahoj, je to možné, aj ja som mala pri prvej dcére MS, kratší A slabší, teraz ma 17 rokov
@88martina88 vyzera to na tehotenstvo 🙂
vidite tam nieco?
Pekny den dievcata,
este stale mi nedosla ms, meska stale, bolesti v podbrusku aj v krizoch ustupili. Dnes idem po test a potom sem v priapde II zavesim vysledok, ale uz si pomalicky zacinam davat nadej 🙂
Ale prosim vas, boli ma obcas napravo asi v mieste kde je vajecnik, uz niekolko dni, bolestivo a neprijemne to pichne a taky tlak a potom prestane. Nemohlo by to byt mimomaternicove tehu? Zazila to niektora z vas? a ak ano tiez vas pichalo pri vajecniku?
Strasne sa toho bojim a hlavne aj toho, ze dnes som uz od pohl. styku 14-ty den (vratane PS), tak ak bude iba duch, neznamena to automaticky mimomaternicove ze nie? Mohlo sa az tak neskoro uchytit ze az po 14 dnoch od PS zacne ukazovat ducha?
dakujem vam za odpovede
Duch je normalny.ja som tak mala pri obidvoch dcerkach teraz maju 4a2roky
@barborka0 vidím len kanalik
@barborka0 inak ja som si robila test v sobotu a nic tam nebolo,test som si spravila vcera a uz tam ciarka bola.duch.potom som kupila digi test a tam mi vyskocilo ze som v 3-4tt
@barbara088 po 14 dnoch len ducha si mala?
ja sa bojim aj toho pichania napravo, aj dnes uz parkrat bodlo...
neviem, xi to nemoze byt tym, ze som mala aj sekciu uz ☹
Ako po 14nechapem asi som zabrzdena...pichanie moze znamenat zapal
@barbara088 po 14 dnoch od ovulacie alebo pohl. styku som myslela ze ci si mala ducha, mne meska ms druhy den a picha ma napravo
@barbara088 tak skusim este pockat a spravim dalsi

@mamjka drzim palce velmi 🙂 tie zaciatocne stresy su najhorsie.. pevne verim, spolu s tebou, ze to dobre dopadne