icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barbara088
22. júl 2015

Po styku.ja som hned vedela ze som tehu.skus teda spravit o par dni

majka03
22. júl 2015

@stratenanajdena ahoj ,mna tak isto pichhalo na lavej strane,na vajecniku,tiez som sa bala ci to nemoze byt cystta alebo mimomaternicove,a lekar z ultrazvuku zistil ze mi tam len tlaci folikul(obal) z vajicka,ktore putuje..a ze sa to vstrebe alebo samo nekalo upravi,nic nebezbecne to neni. TAkze to pichanie mozes mat kludne aj kvoly tomu.

stratenanajdena
22. júl 2015

@majka03 dakujem za povzbudenie, ale zial, prave som si robila test - dr.max - vraj najspolahlivejsi, citlivost 10 a vidim tam len jednu ciarku ☹
chce sa mi plakat, brucho mam nafuknute ako v 6.mesiaci a nic... takze cakam kedy a ci mi ms pride, ale je to utrpenie to cakanie. v kazdom pripade uz viem, ze babatko mi tam nerastie, kvoli tym testom, ved 14 dni od pohl. styku by uz na teste bola aspon bledulinka ciarocka, hlavne ked uz mi meska dva dni.
Takze som to tento mesiac vzdala, babätko tam podla testov nie je, ale nechapem kde je potom ms,
Nezvykla mi meskat, iba dva dni ked som dvakrat spontanne potratila a potom raz po potrate mi prisla az na 38.den. inac mam cca 27 dnovy cyklus... ☹

veronikax
22. júl 2015

@stratenanajdena ahoj 🙂 Ak nemas nic na testiku... a ms meska... tak si mozno len ovulaciu mala neskor... tak preto to omeskanie ms 🙂 Noo .... nic nie je stratene 🙂 Pokial nedojde ms... este sa to moze zmenit 🙂

stratenanajdena
22. júl 2015

@veronikax dakujem ti velmi za odpoved, len vies, v noci - nadranom som si robila ten isty test dr max. Bola tam slabulilinka ciarka, ale bola vidiet. taky malinky dusik. nedala som sem dalsiu foto, na tych to je vzdy slabsie vidno, ze sak pockam do dalsieho dna a ak sa ms nespusti, tak si spravim dalsi test.
Ms nic - a tak som si dnes vecer spravila ten isty test, a to som bola v tom, ze ciarka bude silnejsia, ze sak to jednoducho musi rast. Ale ono nemusi.Tento test je uz biely.
Sice som predtym behala viac na zachod, ale neverim tomu, zeby som v noci mala ducha, lebo som bola na wcku po siestich hodinach a dnes nic, lebo som bola na wcku po dva a pol hodinach...
to uz by bolo naozaj cudne, ak by to malo byt dobre vyvijajuce sa tehotenstvo.
Takze si myslim, ze tam asi bolo zachytene embrio a zial velmi skoro sa pustilo - to by vysvetlovalo ten biely test dnes. Takze asi budem musiet cakat, kym sa zo mna (uz tretikrat) vyplavi... ja sa zblaznim ak to tak bude, ja uz to psychicky nezvladnem, ale mam zlu, velmi zlu predtuchu.
A ak by som mala ovulku neskor, to uz by asi neprezili tie spermie nie? ved naposledy pred 14 dnami bol PS, takze mi to nesedi, zeby zili vo mne tyzden, aby cakali na vajicko...

veronikax
22. júl 2015

@stratenanajdena ak si mala pred 14 dnami sex... tak spermijky mohli aj 5 dni vydrzat 🙂 Takze kto vie 🙂 Vies presne kedy si mala ovulku ? ci nie ? 🙂 Podla nej zalezi potom ms 🙂 Na testy Pepino ... by som sa az tak velmi nespoliehala 🙂 Dievcence sem davaju rozne komentare k pepino testom ... ze vraj dost duchuju 🙂 Ak este mas test... tak si ho skus urobit rano 🙂 Vo vacsine je lepsie robit test rano ako vecer 🙂 Drzim palce 🙂

stratenanajdena
22. júl 2015

@veronikax no ovulku neviem, ale PS bol pred 14 dnami. Tieto dva posledne testy (nadranom duch a teraz vecer nic) boli dr. max 10-kove. Hej Pepino je dilino 😀
Rano si radej este nespravim, pockam, ci sa mi nerozbehne MS. a ak nie - tak zasa az vecer. to uz bude koniec 15-ho dna a tri dni meskania, tak to uz by tam musel byt aspon duch!
a dakujem ti a dobru noc 🙂

veronikax
22. júl 2015

@stratenanajdena tak skus otestovat az pozajtra rano 🙂 ja som mala slabu ciarku tyzden po meskani .. lebo sa mi asi ovulka posunula 🙂 No skusila by som na tvojom mieste ... ked uz...tak z ranneho mocu 🙂

zuzannaaa
23. júl 2015

Pomalicky tmavne 🙂

barbara088
23. júl 2015

@stratenanajdena kup si ten digitalny test co ukazuje tyzdne.hned budem vediet ci si tehu alebo nie popripade a tt.budes mat o kopu stresu menej

stratenanajdena
23. júl 2015

@veronikax
@barbara088
dakujem za radu len ten digi je 25-kovy co som tu citala. Dnes som si robila dalsi (z prveho ranneho) - a ked je aj 10-kovy vyslovene biely, ani naznak ciarky, vyse hodinu som nanho v depkach pozerala, obracala ho, tak 25 - kovy si myslim zeby ukazal "not pregnant".
Ms stale nic, testy teraz biele, brucho nafuknute. Podla mna tam bolo, ale odchadza. Keby som predtym nemala ani naznak ciarky, mala by som este nadej. ale takto... 😢

steinarka
23. júl 2015

@stratenanajdena mrzi ma to.. 😖

stratenanajdena
23. júl 2015

baby a co ak mam pseudotehotenstvo? uz sa citim ako cvok, taketo brucho som mala naozaj len pri tehu. keby sa mi ms rozbehla, som kludna!

steinarka
23. júl 2015

@stratenanajdena ale pseudotehotenstvo je psychicky "defekt" /alebo ako to nazvat/... mas pocit, ze si to az tak velmi nahovaras?

barbara088
23. júl 2015

@stratenanajdena aky 25.tkovy???

barbara088
23. júl 2015

@stratenanajdena inak,ked sa moc nato upnes tak to aj potom nejde.mi sme s muzom pri tretom pol roka snazili...potom sme to nechali tak a za mesiac som bola tehotna

barbara088
23. júl 2015

@stratenanajdena tento digi test si mozes robit uz 4 dni pred ocakavanou MS.

stratenanajdena
23. júl 2015

@steinarka
tak je pravda, ze velmi trpim tymi dvomi potratmi, co je horsie, to druhe som aj videla a mala na ruke, hoci malo iba do 4mm, ale nebola to len gulka... z toho sa neviem spamatat uz vobec. A co je horsie, o sest tyzdnov by som rodila prve stratene dietatko. Neviem sa s tym zmierit, hoci uz deti mam. a teraz kazdy mesiac, ked nie som tehotna, ma to trapi. nikdy na nic ine cele dni neviem mysliet, hlavne pred ms. moj cely cyklus je o tom, ze akonahle mi skonci ms, uz ratam, kedy asi budu ovu dni a pozorujem sa a potom cely mesiac cakam ako aj teraz. a hlavne teraz ma zneistili najprv prehnana citlivost a nervozita (aj som to tu spominala tusim davnejsie), ale neskutocne, take, ake bezne nemavam, a potom ti duchovia na testoch. a teraz biely test - som z toho popravde hotova...
@barbara088
myslim citlivost 25 ze je ten digitalny, co tu baby pisali.
mozes mi prosim pekne napisat presne aky druh, znacku testu myslis, alebo mi sem dat link? skusim sa nato popytat v lekarni.
a dakuejm vam baby za podporu, lebo mam pocit ze ma to prevalcovalo 😢

steinarka
23. júl 2015

@stratenanajdena neuraz sa za otazku, ale neskusala si to riesit s odbornikom?? a co na tie tvoje stavy tvoj manzel?

stratenanajdena
23. júl 2015

@steinarka neurazila som sa, takyto extremne prehnany u mna je teraz asi druhy mesiac. totiz mam dve zeny blizko seba, par metrov od nas byvaju, a jedna mala rodit, potom o mesiac druha a potom o mesiac ja. prva uz ma babatko tri tyzdne, druha rodi o tyzden a pol cca a ja som mala mesiac po nej rodit. a ked vidim tehotnu zenu tak mi je smutno za mojimi stratenymi.
Moj manzel videl test a vravel ze nie som podla neho tehotna, ze vidi len jednu ciarku. Ale to videl ten s duchom. Biele mu uz ani neukazujem ani mu nic nevravim. Nepyta sa. Ked ho poprosim aby mi po ceste z roboty kupil test, kupi mi ho, poda do ruky a tym to konci. On sa nepyta, nezaujima a ja mu o tom uz nerozpravam... nechcem mu tym liezt na nervy, stale o tom istom, ved podla neho nie som tehotna (uz asi ani podla seba, resp. podla testov. Ale zmierit sa s tym neviem). Ale nici ma to. Keby mi dosla ms bolo by vsetko v poriadku! Aspon na par dni :(((((( Len keby dosla...

steinarka
23. júl 2015

@stratenanajdena 😖 len to nenechaj zajst tak daleko, ze to manzelovi prerastie cez hlavu... mozno aj navsteva psychologa by pomohla.. ved to nie je hanba..

mawiya
23. júl 2015

@stratenanajdena úplne ťa chápem. ja som prišla o mimi v októbri a v mojom termíne v máji rodili dve kamošky a jedna kolegyňa. A tiež snažilkujeme a medzitým bolo jedno mimomaternicové - chvalabohu nebolo treba kyret. To by som už psychicky nezvládla. Ale na leto sme si dali pokoj. Ani nemeriam ani netestujem. Aj tak by to nevyšlo teraz cez leto. Ale držím ti palce, nech to dopadne dobre.

barbara088
23. júl 2015

@stratenanajdena clearlue. stoji cca 8,55

mamjka
23. júl 2015

žienky u mňa zase MA ☹ tentokrát ma ale zrejme kyret neminie uvidím zajtra podľa krvi ☹

steinarka
23. júl 2015

@mamjka mrzi ma to..

stratenanajdena
23. júl 2015

@mamjka mrzi ma to velmi! aj ti robili alebo budu robit nejake vysterenia, kvoli comu sa to deje?
Je mi to luto ze to musis prezivat, ale stale je do buducna nadej, ze raz to vyjde, vase dve deticky su toho dokazom.
Ja som tiez mimo z mojho stavu, neviem a zaroven viem na com som...

mamjka
23. júl 2015

@stratenanajdena ja som šťastná že máme tých dvoch drobcov 🙂 ale veľmi túžim ešte po bábatku 😔 a viem že u mňa neskor to už nebude možné....ty nemáš detičky?

leniva
23. júl 2015

@zuzannaaa aj my tmavneme 😀 a to nebyt tusaka, ani neviem o tom este minimalne tyzden, kedze mrcha ma este len prist zajtra, teda uz nepride 😀 konecne oddych od tych bolesti co som mala kazdy mesiac 😠

stratenanajdena
23. júl 2015

@mamjka ja mam deti, vela, su mojim zivotom, najvacsim zmyslom pre mna na tomto svete. To, ze mi tie dve odisli, aj ked velmi skoro, neviem stale predychat...
Este velmi tuzim po dietatku. Prave mi manzel kupil ten digi test s indikatorom dlzky tehotenstva, ale nepouzijem ho este. ms mi sice meska tri dni, ale od posledneho PS ubehlo 15 dni a tam pisu v pribalovom letaku, ze ak ma clovek nepravidelnu ms, ma testovat najskor 19 dni od posledneho PS.
Nakolko mi ms uz tri dni meska a mavam ju inac pravidelnu, tak si spravim ten test nedelu (18 den od PS) - ak mi dovtedy nedojde. Dnes rano aj naobed dve rozne znacky a total snehobiele, len kontrolna ciarka. Tak neviem, ci som blazon, ale depresie mam z toho riadne.
Predtym v minulosti som nikdy takto netestovala. Az ked mi mala prist ms, a bud som bola tehu alebo nie. Tak uz som z toho taka... vycerpana. Mam pocit, ze to je vyhadzovanie penazi a zaroven nevydrzim byt v neistote uz. Hlavne po tom, co mi ti dvaja drobcekovia odisli...
Nikdy som si nepomyslela, ze sa z toho cakania aj ja skoro zblaznim... ☹
A preco ty neskor nebudes moct mat deticky?

mamjka
23. júl 2015

@stratenanajdena silno ti držím palce aby vám to vyšlo ...je hrozné keď drobček odíde skoro... ☹ ja mám cysty na vaječníkoch pravidelne sa opakujú a už je len na dobrej vôli lekárov že mám ešte vaječníky 😔 ak bude ďalšia veľká vyberú mi ich ☹