Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leniva pekne silnie ciarka 🙂 Ja som mala neskutocne brutalne ms bolesti pred porodom :/ odstavili ma na dva dni .. Dr.povedal....ze ked porodim tak.to bude lepsie. No nakiniec som mala.cisaesky...ale asi stacilo...ze sa maternica poriadne v tehu natiahla a bolesti uz nemam vobec ziadne ;))
@veronikax ja som inak vo vsetkom po mame, aj sa podobame uplne no a ona tak isto mavala bolesti ako ja ale vravela, ze po prvom porode uplne zmizli. A este vravela, ze porody nemala tazke, tak dufam, ze som fakt po nej 😀 a inak je z dvojiciek, tak som zvedava, kedze vraj kazda druha generacia ma nabeh na ne 😕
@veronikax ano 15 bolo v piatok min.týždeň....teraz keď bude 0 tak nemusím na kyret ak viac ako 250 ešte počkáme čo bude z toho a ak medzi tým musím na kyret ☹ moj dr. vravel že by bol kyret lepší lebo sa všetko vyčistí a možu tam byť polypy alebo zbytkové tehu a to robí zle že sa mi nedarí donosiť ☹ tak možno to bude lepšie
@rycaryca ako si dopadla?
@rycaryca ako si dopadla ? 🙂
@jana290585 @veronikax @steimarka @simonakazga Ahojte dievčatá, tak usg dopadlo zle, 😢 žiaľ gestačný vak bol takpovediac prázdny,bol tam zárodok žiaľ viac sa nevyíjal,zrejmé v deň keď som začala mať bolesti to už bolo znamenie zániku bola som tehu 6tt zrejmé preto také čudné výsledky na testoch, ☹ hneď v stredu som dostala potratovu injekciu,a hospitalizovali má,nemala som chuť písať tu.Už včera som začala poriadne krvácať strašná bolesť dnes to už vyzerá že je všetko vonku, lebo na podľa vyšetrenia, aj usg už nebolo vidieť žeby tam niečo ostalo. Pred hodinou som prišla domov. V pondelok mam ísť na kontrolu ak by sa niečo zhoršilo, alebo som dostala teplotu mám volať záchranku. To mi to dopadlo zlé. Majte sa krásne, držte sa.
@rycaryca och joj, je mi to ľúto 😢
@rycaryca mrzi ma to velmi! snad sa vam este do buducna podari mat babatko a tehotenstvo prebehne uplne hladko! prajem ti to! kolko rokov maju tvoje dve deticky?
@rycaryca to ma mrzi ☹
@stratenanajdena dcéra má 12 a syn 10
@steinarka @danielina30 @simonkazga, myslím pozitívne, mňa to tiež mrzí no zrejme niekde nastala chyba 😢 držím palce všetkým Vám.
.

@mamjka MA??? Ale nieee .... ved tieto ciarky uz zacali pekne tmavnut. Takze podla krvi....hcg nestupalo? Naposledy si mala 15 vsak? Aj nasli kde je ? :/ Dufam ze sa samo uvolni....ze nebudes musiet ist na kyret. Je mi to luto.... velmi ti to prajem :-*