icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
23. júl 2015

@mamjka MA??? Ale nieee .... ved tieto ciarky uz zacali pekne tmavnut. Takze podla krvi....hcg nestupalo? Naposledy si mala 15 vsak? Aj nasli kde je ? :/ Dufam ze sa samo uvolni....ze nebudes musiet ist na kyret. Je mi to luto.... velmi ti to prajem :-*

veronikax
23. júl 2015

@leniva pekne silnie ciarka 🙂 Ja som mala neskutocne brutalne ms bolesti pred porodom :/ odstavili ma na dva dni .. Dr.povedal....ze ked porodim tak.to bude lepsie. No nakiniec som mala.cisaesky...ale asi stacilo...ze sa maternica poriadne v tehu natiahla a bolesti uz nemam vobec ziadne ;))

leniva
23. júl 2015

@veronikax ja som inak vo vsetkom po mame, aj sa podobame uplne no a ona tak isto mavala bolesti ako ja ale vravela, ze po prvom porode uplne zmizli. A este vravela, ze porody nemala tazke, tak dufam, ze som fakt po nej 😀 a inak je z dvojiciek, tak som zvedava, kedze vraj kazda druha generacia ma nabeh na ne 😕

mamjka
23. júl 2015

@veronikax ano 15 bolo v piatok min.týždeň....teraz keď bude 0 tak nemusím na kyret ak viac ako 250 ešte počkáme čo bude z toho a ak medzi tým musím na kyret ☹ moj dr. vravel že by bol kyret lepší lebo sa všetko vyčistí a možu tam byť polypy alebo zbytkové tehu a to robí zle že sa mi nedarí donosiť ☹ tak možno to bude lepšie

veronikax
23. júl 2015

@mamjka tak drzim palce ... aby to hcg pooooriadne vyskocilo ;) Takze testiky si uz nerobis vsak? 🙂 dnes si bola na krv? 🙂

veronikax
23. júl 2015

@leniva tak drzim palce aby si bola uplne po mamke 🙂))))))

simonkazga
23. júl 2015

@rycaryca ako si dopadla?

smart27
24. júl 2015

@mamjka vyskúšaj lanové semiačka a lanový olej, ja som to mlela a dávala do jogurtov a plus lanový olej do toho a užívala som kvapky gynex a cisty sa mi prestali robiť 🙂

zuzannaaa
24. júl 2015

@leniva gratulujem ..... Viec co ja som mala tiez tusaka ze v juny sa podary .. Kedy mas prve sono ? Ja piatok nabuduci tyzden

leniva
24. júl 2015

@zuzannaaa ja som nebola u doktora este, ale dnes som volala a pytala sa sestricky kedy mam prist a povedala, ze ked som mala pozitivny test tak hned, nie az 6 az 8 tyzden ako som chcela a odporucaju. A kedze doktor robi utorky a stredy len, tak tam idem utorok prvyraz 🙂

jana290585
24. júl 2015

@rycaryca ako si dopadla ? 🙂

rycaryca
24. júl 2015

@jana290585 @veronikax @steimarka @simonakazga Ahojte dievčatá, tak usg dopadlo zle, 😢 žiaľ gestačný vak bol takpovediac prázdny,bol tam zárodok žiaľ viac sa nevyíjal,zrejmé v deň keď som začala mať bolesti to už bolo znamenie zániku bola som tehu 6tt zrejmé preto také čudné výsledky na testoch, ☹ hneď v stredu som dostala potratovu injekciu,a hospitalizovali má,nemala som chuť písať tu.Už včera som začala poriadne krvácať strašná bolesť dnes to už vyzerá že je všetko vonku, lebo na podľa vyšetrenia, aj usg už nebolo vidieť žeby tam niečo ostalo. Pred hodinou som prišla domov. V pondelok mam ísť na kontrolu ak by sa niečo zhoršilo, alebo som dostala teplotu mám volať záchranku. To mi to dopadlo zlé. Majte sa krásne, držte sa.

lilimoni
24. júl 2015

@rycaryca to mi je hrozne luto 😢 drz sa ☹

rycaryca
24. júl 2015

@lilimoni musím lebo tie dve čo mám za to stoja.

simonkazga
24. júl 2015

@rycaryca och joj, je mi to ľúto 😢

stratenanajdena
24. júl 2015

@rycaryca mrzi ma to velmi! snad sa vam este do buducna podari mat babatko a tehotenstvo prebehne uplne hladko! prajem ti to! kolko rokov maju tvoje dve deticky?

danielina30
24. júl 2015

@rycaryca to ma mrzi ☹

steinarka
24. júl 2015

@rycaryca mrzi ma to velmi.. oddychni si, naber nove sily a drzim palce!!

rycaryca
24. júl 2015

@stratenanajdena dcéra má 12 a syn 10

zuzannaaa
24. júl 2015

@leniva mne povedala dr na piatok ..... Juuuuhuuu

rycaryca
24. júl 2015

@steinarka @danielina30 @simonkazga, myslím pozitívne, mňa to tiež mrzí no zrejme niekde nastala chyba 😢 držím palce všetkým Vám.

kaktusik
24. júl 2015

.

kaktusik
24. júl 2015

Co myslite?

santafe
24. júl 2015

@kaktusik je tam dusik 😉 kolky DC si?

kaktusik
24. júl 2015

@santafe 27. den, ovulka bola 12-,13.7

santafe
24. júl 2015

@kaktusik
ja som dnes 25 den, ovu priblizne tak ako ty,
dnes som testovala, a nic.. tak mozno skusim v nedelu, ms by som mala mat v pondelok, mavam 28 dnovy cyklus

a mas nejake zvlastne pocity? 😀

kaktusik
25. júl 2015

@santafe a co ja viem, akurat ma pobolieva brucho ako pred menzesom a rano mi je tak divne, ale ci si to ja nenahovaram ;) ibac ranny test je tiez taky slabunky, dokonca sa mi zda, ze este slabsi. Tak skusim pockat a urobit test inej znacky

zuzannaaa
25. júl 2015

@kaktusik nemyslime vydime ,,,, su tam dve 🙂)))

steinarka
25. júl 2015

@kaktusik brusko ta bude este dlho boliet ako pred mrchou, to je ok 🙂 a drzim palce.. lepsie testovat obden.. viac vidiet rozdiel

kaktusik
25. júl 2015

No nevydrzala som a testla zasa, vysla mi len jedna ciarka. Tak pockam par dni a skusim znova.
@zuzannaaa
@santafe