icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

santafe
25. júl 2015

@kaktusik ja som tiez dnes testla, z ranneho, je tam dusik, volnym okom ho vidno, ale fotku je zbytocne sem davat. takze nic sme nevyriesili, lebo jedine co vieme je, ze nic nevieme haha 😀 kramovo sa citim aj ja, ale to je asi tak vsetko. kaslem uz na to, pockam do terminu ms, nikdy mi nemeska, praveze ak, tak chodi skor, takze ak nepride v pondelok, tak potom spozorniem trochu asi 😀 ale ked toto je taka sranda toto testovanie, taky super adrenalin, vsak? a potom aj tak nie sme mudrejsie, ma to bavi 😀 😀 😀

sunny15
25. júl 2015

@kaktusik ahoj,su tam viditelne 2ciarky...skus testovat obden tym istym testom...ale mozes skusit samozrejme aj iny test...mne pri tehu krasne ukazoval mamatest...ale rapiclear bol od veci..ked uz na vsetkych testoch boli kolajnice tak vtedy zacal rapiclear len duchovat...

zuzannaaa
25. júl 2015

@kaktusik Sprav si z ranneho zajtraaaaa🙂

zuzannaaa
25. júl 2015

@kaktusik aj ja som mala na zaciatku 4 testy uplne slabe len taky odtien .... Urcite s zafarbi zajtra.... Ukaz tu fotku Z druheho testu

zuzannaaa
25. júl 2015

@kaktusik prepac teraz som sa natu foto lepsie pozrela ,,, to vyzera ako kanalik,,,,, kolkaty dc si?

kaktusik
25. júl 2015

@zuzannaaa ta fotka je z 27 DC

1234lubka
25. júl 2015

@kaktusik vyzera na tiny-mini dusik...rob len rano..ja som. Testovala obden...prve na 29dc...duch slaby ale vidielny bez naklanania, o dva dni mamatest takmer rovnaky duch a o dalsie dva dni kolaje 😉 cize na 33dc

kvetinka1988
25. júl 2015

ahojte baby, je v tom rozdiel, ci robite test rano alebo cez den? nevyjde predsa to iste?

ladyblcha
25. júl 2015

@kvetinka1988 rano je viac koncentrovany moc, nepijes a zozbierany za tych 6-8hodin.

steinarka
25. júl 2015

@kvetinka1988 ked uz mas vysoke hcg v tele, tak je jedno kedy robis, ale zo zaciatku to jedno nie je kvoli tomu, co pise @ladyblcha

kaktusik
26. júl 2015

@1234lubka
@zuzannaaa
@sunny15
@santafe dnes rano som si robila clear blue digitalny a je negativny, takze asi to bol ozaj plany poplach...

1234lubka
26. júl 2015

@kaktusik ono je test najlepsie robit par dni po meskani...lebo dovtedy moze byt len biochemicke...zbytocne stresy...to nic ide druhe kolo 😉

kaktusik
26. júl 2015

@1234lubka ale jasne 🙂 zatial to beriem v pohode.. ved nabuduce to mozno vyjde.

zuzannaaa
26. júl 2015

@kaktusik nevadi nabuduce sa podari🙂

1234lubka
26. júl 2015

@kaktusik jj co by nevyslo 😉 mne vyslo 😉 po 20mes 😉 netreba.vesat hlavu 😉

sunny15
26. júl 2015

@kaktusik a testy kde si mala ciarky nie su nahodou s citl.10 a digitalny test s citlivostou 25? ak ano este nie je nic stratene...

santafe
26. júl 2015

@kaktusik tak ja tiez nic, zda sa ze prichadza ms.
tie testy si duchuju mirmix dirnix 😀

kaktusik
26. júl 2015

@sunny15 no uvidime, dnes som trochu spinila a boli ma brucho...

santafe
26. júl 2015

@kaktusik aj ja iba slabucko spinim, uplne bledulilinko hnede spinenie.som zvedava, ci sa to normalnerozbehne. zajtra mam termin ms.

laauraa
27. júl 2015

Ahojte, minule som sem pisala ze som 2tyzdne peed ms jeden den nasla na nohavickach krv a dnes som mala dostat ms tak som si spravila tehu test jeden je original a druhy je upranebny pridala som mu trochu kontrastu dakujem pekne

zuzannaaa
27. júl 2015

@laauraa vyzera pekne este si sprav o 2 dnima uz bude krajsi

kaktusik
27. júl 2015

@santafe tak ako rozbehlo sa to? U mna stale nic, ani sa tak nejak menzesovo necitim 🙂

santafe
27. júl 2015

@kaktusik ano, dnes sa to rozbehlo, takze uplne presne na 28 den.
tak ti drzim palce 😉 🙂 kedy sa chystas zasa testovat?

kaktusik
27. júl 2015

@santafe nooo ak dovtedy vydrzim, tak najskor v stredu. Muz mi uz klopkal na celo, ze miniem cely rodicak na testy ;) a to pri tom on chce druhe babo pomaly viac ako ja ;)

santafe
27. júl 2015

@kaktusik aky dlhy mavas cyklus? tu prvu slabucku ciarku si mala ma 27 dc tusim, vsak? takze teraz si 30dc? ja mavam 27-28, a prisla teda presne, potvora

kaktusik
27. júl 2015

@santafe no ja mam tak max 30 dnove... vzdy to bolo tak 28-30, tak ja uz tomu nerozumiem... pre istotu uz doma ani test nemam, nech vydrzim do stredy 🙂

sophinka17
28. júl 2015

ahojte baby, mozno sa to tu zu niekto pytal, ale je tu tolko stranko, ze kym by som to nasla tak sa zblaznim :D
stalo sa vam niekomu, ze na teste bol duch a tak po 20-30 sekundach zmizol?pozerala som na to ako puk a bezala pre telefon, ze to odfotim a kym so dosla nebolo tam uz nic. namyslam si, alebo sa to stava? 🙂

piacere
28. júl 2015

@sophinka17 áno stáva sa to vtedy, ak ten "duch" je vlastne kanálik - miesto, kde má byť testovacia čiarka. )Sú testy, u ktorých je tento kanálik výrazne viditeľný pokiaľ je test mokrý - schne. Po uschnutí zmizne práve kvôli tomu, že to iba "presvitalo" a nie je tam hcg.

sophinka17
28. júl 2015

@piacere ah skoda 🙂 som sa uz tesila. Dakujem za odpoved 🙂

piacere
28. júl 2015

@sophinka17 no pokiaľ je na teste testovacia čiarka z hcg, tak ona proste nemá prečo a kam zmiznúť 🙂 Ale ešte je možnosť, že to bol vadný test. Už som videla sfotený mokrý skutočne silne pozitívny test s koľajnicami a po uschnutí vraj čiarka zmizla... Skús za dva dni znovu 😉 Držím palce.