Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte baby, je v tom rozdiel, ci robite test rano alebo cez den? nevyjde predsa to iste?
@kvetinka1988 rano je viac koncentrovany moc, nepijes a zozbierany za tych 6-8hodin.
@kvetinka1988 ked uz mas vysoke hcg v tele, tak je jedno kedy robis, ale zo zaciatku to jedno nie je kvoli tomu, co pise @ladyblcha
ahojte baby, mozno sa to tu zu niekto pytal, ale je tu tolko stranko, ze kym by som to nasla tak sa zblaznim :D
stalo sa vam niekomu, ze na teste bol duch a tak po 20-30 sekundach zmizol?pozerala som na to ako puk a bezala pre telefon, ze to odfotim a kym so dosla nebolo tam uz nic. namyslam si, alebo sa to stava? 🙂
@sophinka17 áno stáva sa to vtedy, ak ten "duch" je vlastne kanálik - miesto, kde má byť testovacia čiarka. )Sú testy, u ktorých je tento kanálik výrazne viditeľný pokiaľ je test mokrý - schne. Po uschnutí zmizne práve kvôli tomu, že to iba "presvitalo" a nie je tam hcg.
@piacere ah skoda 🙂 som sa uz tesila. Dakujem za odpoved 🙂
@sophinka17 no pokiaľ je na teste testovacia čiarka z hcg, tak ona proste nemá prečo a kam zmiznúť 🙂 Ale ešte je možnosť, že to bol vadný test. Už som videla sfotený mokrý skutočne silne pozitívny test s koľajnicami a po uschnutí vraj čiarka zmizla... Skús za dva dni znovu 😉 Držím palce.

@kaktusik ja som tiez dnes testla, z ranneho, je tam dusik, volnym okom ho vidno, ale fotku je zbytocne sem davat. takze nic sme nevyriesili, lebo jedine co vieme je, ze nic nevieme haha 😀 kramovo sa citim aj ja, ale to je asi tak vsetko. kaslem uz na to, pockam do terminu ms, nikdy mi nemeska, praveze ak, tak chodi skor, takze ak nepride v pondelok, tak potom spozorniem trochu asi 😀 ale ked toto je taka sranda toto testovanie, taky super adrenalin, vsak? a potom aj tak nie sme mudrejsie, ma to bavi 😀 😀 😀