Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@silvinka000 velmi rozmazane, nie je nic vidno :(
@zdencaaaa skúsim pridať novu
@silvinka000 ach zabi ma ja nic nevidim 🙂 prepac
@zdencaaaa mne sa niečo mati ale slabé no testnem ráno
@silvinka000 na to, ze ti ms meska uz 2 dni, by mali byt ciarky ovela silnejsie.. 😉 pravdepodobne sa ti len posunula ovulacia.. kazdopadne drzim palce
@steinarka asi máš pravdu viem kedy som ju mala ale bola nejaká divna trvalá dlho zvyčajne si ju nevsimnem no tento mesiac keď šla na toaletu tak na papieri po utreni sa bol hlien ktorý som mala asi 1 a pol týždňa o bábätko sa snažíme chceme mať jedno popri druhom
@silvinka000 to neznamena, ze si mala dlhu ovulku 🙂 vajicko zije len par hodin, no hlien si mohla mat par dni, to je normalne, pretoze hormony stupaju v tele postupne 😉
@steinarka tak jš dúfam že to tam bude ďakujem
@silvinka000 no drzim palce kazdopadne 🙂
@laauraa Kedy máš dostať menzes?alebo kolko dni meska?mal ti vziat krv,lebo na sone väcsinou nieco uvidia az okolo 5tt...sice mne uz v den mrchy videl dr gestacny vak ale sam bol prekvapeny ze nieco vidno ,lebo aj on povedal ze od 5tt vidno...a srdiecko az okolo 7tt vidno blikať...preto sa v takom skorom stadiu bere krv na hcg...skus este testovat ci ciarka silnie a ak ano-bude ti meskat 2tyzdne uz urcite ti dr. potvrdi graviditu..
@steinarka no skúsila som nový voľným okom slabucku čiarku
@silvinka000 no z takto nekvalitnej fotky sa neda usudit absolutne nic 😉
@steinarka skúsim odfotit ešte raz
@silvinka000 nesmies fotoaparat prilis priblizit, pretoze pokial nemas zapnute makro, tak to nema ako zaostrit
@steinarka no ja fotil cez mobil ktorý má slabý fotak
@silvinka000 prepac, ale ja tam absolutne nic nevidim 🙂 este raz pisem svoj nazor - ak ti ms meska 2 dni, ciarka uz by bola ovela viac viditelnejsia.. su dve moznosti - bud sa ti omeskala ovulacia, tym padom ti vobec nemeska ms, alebo proste tehotna nie si a problem je niekde inde 🙂
@silvinka000 moze byt, ze tam vidis len kanalik, ktory obcas zvykne byt vidno a zeny si ho pletu s druhou ciarkou
@steinarka áno vyzerá to byť kanáli no doruzova minulý mesiac mi meškali 2 týždne test bol pozitívny až 3 boli pozitívne tešila som sa pretože čiarky boli rovnako silné mo nakoniec prišla ms ale slabá
@silvinka000 hej, stava sa, ze sa embryo neudrzi..

@piacere tak to teda este skusim 🙂 dakujem. Aj ked mozno si to niekedy clovek tak namysla, ze ju tam vidi aj ked tam nie je 🙂 ale skusim znova