Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misicka35 ja som mala taký istý 🙂 a ms včera nedošla.... tak uvidím 🙂
@kacenkakatka Nemas foto? Tak budem aj tebe držať palce, aby už neprisla 😉. Aj ty budes ešte zajtra testovat?
@misicka35 foto som nerobila ☹ ale určite testujem aj zajtra....ale skúšala som to aj s ovulačným testom a ten vyšiel tiež pozitívny 🙂
@kacenkakatka Tak zajtra odfot a hod sem... porovname 😉 Ja som ovu test neskusala veru... Ty si tiež testovala dnes? Ci včera? Koľko dňový mas cyklus? A ovulku nevies kedy si mala?
@zuzannaaa caw kamoska 😀 no volala som sestricke, ze kedy mam prist ked mi vysiel pozitivne test a vravela, ze hned, nie az od toho 6 tyzdna ako pisali baby. Tak som tam dnes napochodovala ale kedze mrcha meska len stvrty den (teda 32DC) tak nebolo okrem vacku nic vidiet a vzali krv a volam zajtra o vysledok. Ja ani neratam s moznostou, ze to je plany poplach. Aj doktor vravel, ze tehotna som ale kedze bolo vidno len vacok tak bral krv pre istotu. A ten domaci test som robila pisledny vcera a silnejsie kolaje uz asi ani nemozu byt na teste 😀

@misicka35 gratulkaaaa 😀