Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@voskovka to by bolo ako v tom serialy co chodieval V siedmom nebi,az na to,ze tam mali dvojicky 6. a 7...my mame susedov ale u nasich..ti maju 6 deti a vsetky su dievcata..a ich otecko prehlasil,ze budu "robit" dokym nebude chlapec..
@petrulkans lwn ja nie spm na take cakanie stvorena. Yo je ta chyba.
@petrulkans tu sa mi zda ruzovejsi ako vcera.spodny vcera vecer a vrchny dnes na obed po uschnuti.
@mon777 no to ani ja..ja som velmi netrpezlivy clovek a obzvlast ked sa to tyka tohto
@mon777 aha..no ja verim fertility 😉 9dpo je velmi skoro na test...a to mas taku kratku lutealnu fazu? zeby ti tak skoro klesla teplota? no..keby sibola 11dc tak by aj mohla klesnut..no tazko povedat...koli comu mas.take cykli? ha som mala take nekonecne aj 56 dnove. Pomohla alchemilka hned sa mi upravili na 30-34dnove, neskor po pol roku som razantne nasadila inofolic a vyslo to 🙂 pila som do ovu dva saciky denne, potom do ms jeden....5 a pol baleny "vyzrala" a vyslo to
@voskovka ano mas pravdu,je to zretelnejsie,vyraznejsie..to nebude len kanalik,tie netmavnu
@voskovka teraz pri 4 som mala takto skoro //.uvidíš o dva dni 😉
@barboritta jeeej ty cakas stvrte???a ako to zvladas?ja sa toho desim
@voskovka no ak to tebe vyjde tak aj ty, či? Väčšinou v pohode, občas iná psychiatria s tými mojimi malými ženami 🙂 ale keď si nájdeš systém a zapojis muža aspoň trochu ide to
@petrulkans tuto skratku este neovladam DPO den po ovulke? Ked ano u mna je to tazko povedat, kedze som doposial ziadnu nemavala,az posledne dva mesiace,tak sa ucim sledovat sa
@barboritta mam dvoch chlapcov a dcerku rocnu. A teraz dalsie?no neviem neviem...
@voskovka neboj nič, to zvládneš 🙂
@motorolka ano ano dpo su dni po ovulacii...a dc-den cyklu..tak ktory si DC? A kolko dnove cykli mavas?
@petrulkans dakujem za upresnenie...no uz som 34DC a cca 17DPO tak neviem, ked som sa dobre odsledovala 😉 cykli som mavala pri liekoch 28 dni no bez mi ani neprisli, takze u mna asi tak
@motorolka aha..takze realne ti to "meska" 6 dni..skus zajtra testnut..ja som mala dostat ms dnes a zatial nic..
@petrulkans uvidime, mozno z toho este nieco bude
@petrulkans prepac, ze sa miesam, ja len na margo tvojej vety.. vobec jej to nemusi meskat 6 dni.. u mna bola napriklad lutealna faza dlha 16 dni 😉
@motorolka aha..takze realne ti to "meska" 6 dni..skus zajtra testnut..ja som mala dostat ms dnes a zatial nic..
@steinarka ja som to 6 dni napisala v uvodzovkach prave koli tomu a na margo toho,ze pisala,ze pred tym mavala cykli 28 dnove..no ked si to zoberieme z druheho hladiska,tak je vlastne cca 17dpo,takze prave na hranici toho..takze bud meska,alebo by prave mala dorazit,ak mala ovulku v tom case ako pise
@petrulkans no jedine ak bola vtedy ovulka, ale pise, ze tych 28 dni mala len s tabletkami

@nechapem102 nuz myslim ze zufalych nad je tu viac ☹