icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mon777
2. aug 2015

@nechapem102 nuz myslim ze zufalych nad je tu viac ☹

petrulkans
2. aug 2015

@voskovka to by bolo ako v tom serialy co chodieval V siedmom nebi,az na to,ze tam mali dvojicky 6. a 7...my mame susedov ale u nasich..ti maju 6 deti a vsetky su dievcata..a ich otecko prehlasil,ze budu "robit" dokym nebude chlapec..

mon777
2. aug 2015

@petrulkans lwn ja nie spm na take cakanie stvorena. Yo je ta chyba.

voskovka
2. aug 2015

@petrulkans tu sa mi zda ruzovejsi ako vcera.spodny vcera vecer a vrchny dnes na obed po uschnuti.

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 no to ani ja..ja som velmi netrpezlivy clovek a obzvlast ked sa to tyka tohto

1234lubka
2. aug 2015

@mon777 aha..no ja verim fertility 😉 9dpo je velmi skoro na test...a to mas taku kratku lutealnu fazu? zeby ti tak skoro klesla teplota? no..keby sibola 11dc tak by aj mohla klesnut..no tazko povedat...koli comu mas.take cykli? ha som mala take nekonecne aj 56 dnove. Pomohla alchemilka hned sa mi upravili na 30-34dnove, neskor po pol roku som razantne nasadila inofolic a vyslo to 🙂 pila som do ovu dva saciky denne, potom do ms jeden....5 a pol baleny "vyzrala" a vyslo to

petrulkans
2. aug 2015

@voskovka ano mas pravdu,je to zretelnejsie,vyraznejsie..to nebude len kanalik,tie netmavnu

barboritta
2. aug 2015

@voskovka teraz pri 4 som mala takto skoro //.uvidíš o dva dni 😉

voskovka
2. aug 2015

@barboritta jeeej ty cakas stvrte???a ako to zvladas?ja sa toho desim

barboritta
2. aug 2015

@voskovka no ak to tebe vyjde tak aj ty, či? Väčšinou v pohode, občas iná psychiatria s tými mojimi malými ženami 🙂 ale keď si nájdeš systém a zapojis muža aspoň trochu ide to

motorolka
2. aug 2015

@petrulkans tuto skratku este neovladam DPO den po ovulke? Ked ano u mna je to tazko povedat, kedze som doposial ziadnu nemavala,az posledne dva mesiace,tak sa ucim sledovat sa

voskovka
2. aug 2015

@barboritta mam dvoch chlapcov a dcerku rocnu. A teraz dalsie?no neviem neviem...

barboritta
2. aug 2015

@voskovka neboj nič, to zvládneš 🙂

petrulkans
2. aug 2015

@motorolka ano ano dpo su dni po ovulacii...a dc-den cyklu..tak ktory si DC? A kolko dnove cykli mavas?

lubka1983
2. aug 2015

@voskovka lucka lucka🙂 🙂

voskovka
2. aug 2015

@lubka1983 co lubi?co ☹

lubka1983
2. aug 2015

@voskovka co ten smutný smajlik....sem tam sem pozrem paci sa mi tato tema duch na teste pripomina mi to stare casy..A co nevidím......s
asi mas zmiesane pocity

voskovka
2. aug 2015

@lubka1983 az moc....az moc....

steinarka
2. aug 2015

@voskovka prepac, ze sa pytam, ale to su akoze tie tvoje testy pozitivne?

voskovka
2. aug 2015

@steinarka ano moje.

steinarka
2. aug 2015

@voskovka ale oni su akoze pozitivne?

voskovka
2. aug 2015

@steinarka ja dufam ze nie.ale pravdepodobne ano.budem testovat o 2dni

steinarka
2. aug 2015

@voskovka no ja tam veru nevidim ani kanalik 😖

motorolka
2. aug 2015

@petrulkans dakujem za upresnenie...no uz som 34DC a cca 17DPO tak neviem, ked som sa dobre odsledovala 😉 cykli som mavala pri liekoch 28 dni no bez mi ani neprisli, takze u mna asi tak

petrulkans
2. aug 2015

@motorolka aha..takze realne ti to "meska" 6 dni..skus zajtra testnut..ja som mala dostat ms dnes a zatial nic..

motorolka
2. aug 2015

@petrulkans uvidime, mozno z toho este nieco bude

steinarka
2. aug 2015

@petrulkans prepac, ze sa miesam, ja len na margo tvojej vety.. vobec jej to nemusi meskat 6 dni.. u mna bola napriklad lutealna faza dlha 16 dni 😉

petrulkans
2. aug 2015

@motorolka aha..takze realne ti to "meska" 6 dni..skus zajtra testnut..ja som mala dostat ms dnes a zatial nic..

petrulkans
2. aug 2015

@steinarka ja som to 6 dni napisala v uvodzovkach prave koli tomu a na margo toho,ze pisala,ze pred tym mavala cykli 28 dnove..no ked si to zoberieme z druheho hladiska,tak je vlastne cca 17dpo,takze prave na hranici toho..takze bud meska,alebo by prave mala dorazit,ak mala ovulku v tom case ako pise

steinarka
2. aug 2015

@petrulkans no jedine ak bola vtedy ovulka, ale pise, ze tych 28 dni mala len s tabletkami