icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
4. aug 2015

@lilimoni ... @zuzannaaa stale na mna zautoci 🙂 to uz je stara vec 🙂 Potom mi pise spravy...ze to nie je myslene na mna....ze si ma pomylila .. 🙂)) ze nech sa nehnevam .... a potom prejde par dni ... a zase je to tu 🙂)))) @steinerka ... no rozumies?? 🙂)))) to uz asi aj skoda reci 😂 🙂)))) tipujem....mladistvy vek ....alebo tehu stavy :P

stratenanajdena
4. aug 2015

ahojte baby, som tu po dlhsej dobe. prosim vas pekne doktorka mi nasadila duphaston na dva tyzdne kym skonci mojej dr dovolenka, no a mam to brat cele dva tyzdne 3x1tbl denne. nie je to nahodou nejako vela? nema sa to v dalsich dnoch znizovat? dakujem vam za rady 🙂

simonkazga
5. aug 2015

@stratenanajdena nie je to vela, ja som brala 3x2 az do 15tt.

steinarka
5. aug 2015

@stratenanajdena ja som brala 2x1 do 16tt a potom postupne vysadenie.. podla mna to je dost, ale asi zalezi od stavu pacientky

stratenanajdena
5. aug 2015

dakujem. lebo som dvakrat predtym potratila tak mozno preto mi to hned pre istotu nasadila a samozrejme kljudovy rezim, nenamahat sa a hlavne nic tazke nedvihat...
ked som brala duphaston v min. tehu, tak sa mi zda, ze som mala totiz nizsie davky, preto som sa pytala.

1234lubka
5. aug 2015

@petra2226 bohuzial test negativny...nevolnost nieje priznakom len tehotenstva, vela zien mapodobne priznaky pred ms, vkastnetehotenskea predmenstruacne su dovelkej miety podobne, pred tym si si to nemusela vsimnut, drzim palec

luta13
5. aug 2015

@petra2226 test negativny...cakaj na MS, ak nepride, potom testni znovu...drzim palceky...🙂

luta13
5. aug 2015

@zuzannaaa gratulujem k tehu...uzivaj si to...🙂

stratenanajdena
5. aug 2015

Pekny vecer maminy, toto su dnesne a vcerajsie fotky, snad to uz tentokrat vyjde, po tych dvoch oplakanych a stratenych babatkach. I ked mam vselijake pocity a nemozem tomu stale riadne uverit, som teraz veeelmi opatrna a zacnem sa tesit asi az o dva tyzdne, po dalsej kontrole, ak bude vsetko v poriadku. Stale si to nedokazem naplno uvedomit, ze uz je tam...♥♥♥

veronikax
5. aug 2015

@stratenanajdena krasne testiky ;) Len nech pekne tmavnu ;) Drzim palce ... aby drobcek raaastol do kraaasy a aby bol zdravucky ;) Krasne tehulkovanie prajem ;)

stratenanajdena
5. aug 2015

@veronikax DAKUJEM Ti velmi! a tebe prajem aby si uz tiez coskoro mala dve vytuzene ciarocky a este vytuzenejsie babatko!

pipko411
6. aug 2015

Ajojky.uz druhy den mi meska.dnes rano mi to nedalo a testovala som.je tam ciarka.lebo mne sa zda ze ano

pipko411
6. aug 2015

Zabudla som prilozit fotky 🙂

zdencaaaa
6. aug 2015

@pipko411 zdí sa ti dobre, je tam, gratulujem

katuska123456789
6. aug 2015

@pipko411 gratulujem ti 😉 😉 😉

pipko411
6. aug 2015

Dufam,ze ano.zajtra kupim lepsi test.

1234lubka
6. aug 2015

@petra2226 preco mas potom v profile ze mas termin v marci?

zuzannaaa
6. aug 2015

@pipko411 gratulujem

kristinkam
6. aug 2015

Ahojte idem sa k vam poradit. 13.7 som mala mrchu 25.7 sme mali jeden jedinykrat tutu mutu a 26.7 rano bol pozitivny ovu test vecer bol uz negativny. Takze dnes som 11 DPO. Urobila som test fotky prikladam. Cyklus mam striedava 29 a 34 dnovi teraz je na rade 29 dnovi takze za 4 dni ma prist mrcha. Viem ze je skoro testovat len ma zaujal vysledok testu. Co myslite?

nynyky
6. aug 2015

@kristinkam podla mna je pozitivny. Gratulujem

katuska123456789
6. aug 2015

@kristinkam gratulácia....

kristinkam
6. aug 2015

@katuska123456789
@nynyky baby ale tak skoro? 😮 mam jedno dieta o druhe snazime rok teda teraz sme sa nesnazili. Mala som kanaliky na testoch toto neni kanalik ze? Test je 10tkovy pro matris

nynyky
6. aug 2015

@kristinkam ciarka je jasne ruzova tak teraz bude uz len silniet. 🙂

kristinkam
6. aug 2015

@nynyky dakujem tak si pockam do terminu mrchy dufam ze nepride potom dva tyzdne a sup doktorke. Este otazka je bezne ze test ukaze ducha na 11 dpo? Neznamena to dvojicky? Nabeh mam otec je z dvojiciek 😂

pipko411
6. aug 2015

@kristinkam gratulejem.to vypada podobne ako moje na fotke

pipko411
6. aug 2015

@kristinkam gratulejem.to vypada podobne ako moje na fotke

nynyky
6. aug 2015

@kristinkam ja som mala duchov uz aj na 10 dpo len bublinka odisla v 7tt

sunny15
6. aug 2015

@kristinkam nie,to neznamena dvojicky...ja som mala tiez test pozitivny uz na 10dpo...pri oboch tehu, to je uplne normalne ze 10tkovy test ukaze uz na 10dpo...

kristinkam
6. aug 2015

@pipko411 tvoje mi zato pridu uz silnejsie. Nech sa nas bublinky silno drzia 😇

kristinkam
6. aug 2015

@nynyky sak to kazdy trimester trpnut aby bolo vsetko oki. Esteze mame konika vieme sa povzbudzovat